opel16v Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 makett nagykorúsítása házasságkötés céljából ? ;) Bocs, de ez nem kicsit félreérthető... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Bocs, de ez nem kicsit félreérthető... :rolleyes: ;) jogilag gondotlam teeee ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 ;) hehehe ;) nem. Ő minimum 30 éves koráig szűz marad, és férjezetlen! :rolleyes: Jogilag meg még csak az örökbefogadási papírokat készítettjük elő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Ő minimum 30 éves koráig szűz marad Hát persze... :rolleyes: Erre jó példa az anyukája is ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 ;) hehehe ;) nem. Ő minimum 30 éves koráig szűz marad, és férjezetlen! :rolleyes: egyik cimborám pont ezt gondolja a hugáról B) kicsit mérges volt mikor mondtam neki h " milyen csinos a hugod" :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Hát persze... ;) Erre jó példa az anyukája is :lol: :lol: :lol: :rolleyes: de én már 33 vagyok, és még mindig kitartok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 :rolleyes: de én már 33 vagyok, és még mindig kitartok! ;) ne is add oda magad senkinek míg ki nem érdemli ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 :rolleyes: de én már 33 vagyok, és még mindig kitartok! ;) Persze, Makettre meg új vallást lehet alapozni... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 KAPTAM MRMANTÁTÓL EZERÉVES SÓLYMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Két évig nem írok, nem jelentkezem, mert össze kell rakni a makettet (nem a Bélára gondolok) :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 ;) hehehe ;) nem. Ő minimum 30 éves koráig szűz marad, és férjezetlen! :rolleyes: 29 vagyok, férjezetlen, szüzet buktad. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 KAPTAM MRMANTÁTÓL EZERÉVES SÓLYMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! új nem volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 új nem volt? :rolleyes: Ez jóóóó. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 29 vagyok, férjezetlen, szüzet buktad. ;) :lol: :lol: Szabad a gazda, melyik a kakukktojás? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Szabad a gazda, melyik a kakukktojás? :rolleyes: ;) Lába közötti kettő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Lába közötti kettő :rolleyes: hát ha úgy nézzük h mindig más fészkébe rakja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 "-Melyik az egyetlen pisztolytáska,amiben elsül a fegyver? -A pin@!" ®Ford Fairlane kalandjai :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 :rolleyes: de én már 33 vagyok, és még mindig kitartok! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 29 vagyok, férjezetlen, szüzet buktad. :lol: :lol: :lol: Tudtam,hogy megcsalsz te büdös kurv@! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Tudtam,hogy megcsalsz te büdös kurv@! :rolleyes: ;) ;) Ibolya és Jolán ????????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Ibolya és Jolán ????????????? :rolleyes: Irigykedsz mi? ;) Te BTK über szép fiú! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Irigykedsz mi? ;) Te BTK über szép fiú! :rolleyes: nem irigykedek csak megnyugodtam h idén a Blitz Weekendre nem kell a kurvákat fizetni a leszbishowhoz ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Nem lehet mindenki olyan álompasi, mint mi! ;) :rolleyes: Hát...álompasik az én koromban ilyenek mint Szid... :lol: (ez de nyál volt... ha ezt ő olvasná... ;) :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Hát...álompasik az én koromban ilyenek mint Szid... :lol: (ez de nyál volt... ha ezt ő olvasná... :rolleyes: ;)) Ne értse félre senki..ez én voltam, nem az anyám...szépen is néznénk ki... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 makett nagykorúsítása házasságkötés céljából ? ;) :rolleyes: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Ő minimum 30 éves koráig szűz marad, és férjezetlen! :rolleyes: Ha valamit megígérhetek, akkor az az, hogy ez biztos nem fog így történni... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts