Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

X - csevegés

manta

Recommended Posts

Hát sziasztok itt is!

Eddig csak a mantaklubbon voltam fent , most már itt is vagyok...

párotokat ismerek már onnan...akit nem azt majd itt megismerem.

öö izé, bocsi, hogy így kezdem az ismerkedést DE nem tudtok itt Pesten és/vagy környékén korrekt megbízható szerelőt aki mantával is /vagy csak mantával/ foglalkozik?

Ugyanis eddigi őrangyalom, jótevőm, aki ha bármi komolyabb baja volt a mantámnak amit nem tudtam egyedül orvosolni, kiszállt az autóipar szervizelési és közületi jótevői szférájából...ezáltal egyedül maradtam egy sor még megoldatlan problémámmal.

Megosztás:

Hát sziasztok itt is!

öö izé, bocsi, hogy így kezdem az ismerkedést DE nem tudtok itt Pesten és/vagy környékén korrekt megbízható szerelőt aki mantával is /vagy csak mantával/ foglalkozik?

Ugyanis eddigi őrangyalom, jótevőm, aki ha bármi komolyabb baja volt a mantámnak amit nem tudtam egyedül orvosolni, kiszállt az autóipar szervizelési és közületi jótevői szférájából...ezáltal egyedül maradtam egy sor még megoldatlan problémámmal.

Keresd Blitz-et P.Ü.-ben. Biztos segít neked.

Megosztás:

Köszi!

Olyan családiasnak tűnik a bemutatkozásuk, szimpatikus...

Ismered őket, szereltek már neked?

Családiasak és szimpatikusak is nagyon.

Szereltek már igen meg aztán a Veterán Opel Klubnak is ott van a székhelye a Zádor utcában. <_<

Korrekt pontos szakember a Gyula. :lol:

Megosztás:

Családiasak és szimpatikusak is nagyon.

Szereltek már igen meg aztán a Veterán Opel Klubnak is ott van a székhelye a Zádor utcában. <_<

Korrekt pontos szakember a Gyula. :lol:

Akkor nem maradt más hátra, minthogy felvegyem velük a kapcsolatot...még egyszer nagyon köszi! :lol:

Megosztás:

Hát nem elég , hogy egér van a manta motorterében, meg betörik a szélvédő, elfüstöl az önindító , beázik a szélvédő mentén és eláll a város közepén...erre ma Sanyi belevágta a baltát a kezébe! Go az ambulancia, varrni. :lol: Welcome Hungary!!! <_< :lol:

Az egeret, hogy szedted össze? :lol:

És ki törte be a szévédőt??? :lol:

Megosztás:

Sanyííííí!

Makett Béla cseszett tegnap berakni ide is a meglepit neked, így anyai jogon beteszem én, mert ezt látnod kell :lol:

SÖRÖS SANYI SOLTVADKERTEN, 2009:

http://img8.tar.hu/manta/size2/37963950.jpg

(bocs Makett, a komment jogot azért meghagytam neked :lol:)

Ohh köszi anya :lol:

No akkor itt is: Sááááándor!!! Most nem fogom bemásolni, hogy mit írtam a Soltvadkert topicba... de valami olyasmi volt a lényege, hogy te igenis velünk voltál egész hétvégén, csak annyira leitattunk, hogy semmire sem emlékszel. <_< Össze vissza pattogtál, és csak így sikerült lekapnunk téged... de tyűű. Ez is olyan nehéz volt... :lol: :lol:

Megosztás:

Az egeret, hogy szedted össze? :lol:

És ki törte be a szévédőt??? :lol:

hosszú sztoriii! szerintem az alig egy hetes itthonlétünk története elég lesz egy újabb webnapló megírásához :lol: . AMúgy vadkert felé egy kisteher felkapott kavicsa törte rommá a szélvédőmet. Az egér????? jó kérdés, majd megkérdezem tőle,hogy hová valósi. :lol: eddig nem közölte,hogy miért költözött be a merevítőrendszerbe!

Ja és S.S. tényleg te ott voltál vadkerten.....vagy nem? :lol: Te mindig velünk vagy, így semmiből sem maradsz ki. <_<

Megosztás:

Ezt a leitattatok kamudumát nem veszem be! Valaki írta, hogy maradt sör. No, itt buktatok le. Ha ott vagyok, akkor nincs ilyen baleset. :lol:

akkor is ott voltál Sanyi, hidd már el! <_< Például duettet is énekeltünk! :lol: nem szégyen a filmszakadás (ezt tudom a torokra tör tor óta :lol:) - de mondjuk három napig egyfolytában, az már tényleg nevezetes dolog :lol:

Megosztás:

Hát sziasztok itt is!

IceMan, MrManta - ha esetleg Blizték elfoglaltak

(én már csak velük fogok talikra is menni, mert akkor biztos nem történhet semmi olyan, ami megállásra kényszerít egy mantát. ha meg igen, akkor megoldják - megfelelő zenei aláfestéssel <_<

Megosztás:

:lol: még jó, hogy nem a hátadba :) de bakker, ti azért jöttök haza, hogy minden tönkremenjen körülöttetek? :lol: meg ne merjetek látogatni minket! :lol:

Jaj ne féljetek :lol: nem vonzzuk a szerencsétlenséget...annyira!!! végülis ez az egy hét elég durva volt, és még nincs vége. Ma se tudok melóba menni, mert Mona beadta a kulcsot. Úgy látszik ő csak Vadkertre hajlandó menni. Ebben én is bennelennék, nade annyit inni! :lol: nem lehet minden hétvégén. így remélem jövő májusig Mona még beindul párszor.

Fekete füst, szaggat a motor, leáll, a légtömegmérő csak kattog és úúú de kivan a gép. Nem tett jót neki ez a pár hónap állás. Többet nem is hagyom itthon. AMíg minden nap járatva volt, nem csinált ilyet, most meg 3 napja szop&t minket. <_<

Amúgy a baltás megmozdulás csak azért sikerült félre, mert Sanyi kijött a gyakorlatból. A favágás már csak halovány emlék számára , mert az angol lét elpunnyasztja az embert.Mondtam is neki, hogy nagyon a dolgok közepébe vágott ezzel a fahasogatással. először rágjon fogpiszkálót,hogy újra megismerkedjen a faanyaggal és csak fokozatosan haladjon előre a fával történő fizikai munka felé :D . így viszont 2 öltéssel kellett összefércelni a drágámat. Már így is folyik kettőnk között a verseny,hogy kinek van több öltése, de ezzel még nem hozta be a lemaradást! :lol:

Megosztás:

Én mindig mondtam, hogy a manta halála a sok állás :lol:

sok kocsi mit nem adna egy kis pihiért a nehéz munka után. Mona is ment egész télen, nem is keveset. azt hittem jót tesz neki egy kis leállás. De úgy tűnik csak kárt okozott. Most itt tanácstalankodunk. Hogy hol lehet az a kicsike contact-hiba, vagy kábeltörés ami a bajt okozza. mert komoly baja megint csak nem lehet.

De nekünk is hiányzott már az autószerelés, nem is kicsit <_< . A kárpitot tegnap már teljesen kicseréltem, mert minden csupa üvegszilánk volt. még a műszerfal alja is! a full belsőtakarítás megvolt. Ma a motortér jön. Megyek is bütykölni, mee sose lesz kész.

Megosztás:

...A kárpitot tegnap már teljesen kicseréltem, mert minden csupa üvegszilánk volt. még a műszerfal alja is! a full belsőtakarítás megvolt. Ma a motortér jön. Megyek is bütykölni, mee sose lesz kész.

Végül is a szellőzőkből is kijött rendesen? Nehogy amikor a melegben rátúrjátok a ventillátort fullra, aztán nem csak madártoll meg falvél jön... <_<

Megosztás:

Végül is a szellőzőkből is kijött rendesen? Nehogy amikor a melegben rátúrjátok a ventillátort fullra, aztán nem csak madártoll meg falvél jön... :lol:

igyekeztem kitakarítani. még a motortér felől kell kiszedni az üveget. Viszont úgy néz kimegvan a hiba forrása. A hétfői zivatarban belementük a félméteres vízbe, mert az kikerülhetetlen volt, és olybá tűnik a compi adta meg magát. A Bogiéval megy rendesen az alapjárat. Akkor ha valakinek van coputere sajna úgy néz ki hamarosan vevő vagyok arra is <_< .

De MIÉRT???????? :lol: Mért történik ez? Erről is csak a sok hüle Murphy törvény tehet. :lol:

Megosztás:

A Bogiéval megy rendesen az alapjárat. Akkor ha valakinek van coputere sajna úgy néz ki hamarosan vevő vagyok arra is <_< .

De MIÉRT???????? :lol: Mért történik ez? Erről is csak a sok hüle Murphy törvény tehet. :lol:

Hogy ázott be a kompri vazze??? :lol: Likas a teknő vagy mi?

Megosztás:

Hogy ázott be a kompri vazze??? :lol: Likas a teknő vagy mi?

Hát tudod az úúúgy volt......, hogy az új szélvédő feszítői nem lettek betéve és elkapott minket kedden egy bazi nagy eső. a két saroknál jött be a víz, és erre pluszba még rájött, hogy a városban 2 cm-es víz volt a nagy zivatar miatt, amin keresztül kellett hajtani, és attól is beázhatott itt -ott <_< . A compi mostmár úgy lesz betéve,hogy zacsiba lesz húzva :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.