Gelko Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Gondolom :lol: :lol: :) :P elötte azért felkeresek egy aneszteziológust is h jól aludjak :P
coupe Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 elötte azért felkeresek egy aneszteziológust is h jól aludjak :lol: Ha megy az üzlet,álom a költségeket :lol: :lol: :) :P :P
Albert Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Kuttyer mutatta KK-on, a Vipercsíkokat leszámítva jónak tűnik http://www.hasznaltauto.hu/2547998_opel_ascona_1988
tgabika76 Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Kuttyer mutatta KK-on, a Vipercsíkokat leszámítva jónak tűnik http://www.hasznaltauto.hu/2547998_opel_ascona_1988 Télleg nem sokat mehetett, mert még sose láttam a városban. Meg is lepődtem hogy ez az autó veszprémi? :lol:
A.G.S. Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 Kuttyer mutatta KK-on, a Vipercsíkokat leszámítva jónak tűnik http://www.hasznaltauto.hu/2547998_opel_ascona_1988 A srác felvette velem a kapcsolatot, hogy nem-e tudok-e valakit, akinek kell a kocsi, mert nagyon szereti, de nem akarja megtartani, hátha az asconaclubbbon belül kell majd valakinek. De állítólag már 1000x volt fenn a használtautón és mégsem vitte el senki. Azt mondja, minden pöpec benne, nagyon figyelt rá. Ha valakinek ilyen kell, érdemes megnézni. Szerintem... hozzászólásod szerkesztettem - Gelko -
Gelko Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 sztem az a baj h mattfekete és vipercsíkos :lol: nem túl jó előjel :lol:
A.G.S. Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 sztem az a baj h mattfekete és vipercsíkos :lol: nem túl jó előjel :lol: Szerintem meg kék (nézd meg a többi képet is :-)), és az is baj, hogy elég hülyén nézne ki a szibafestő-mázoló, amikor kiszáll egy vipercsíkos kocsiból és leveszi a festékes létrát a tetőcsomagtartóról... Viccet félretéve a csíkok miatt csak fiatalok jöhetnének szóba, de azoknak ez túl öreg és főleg TÚL CIKI! :-(
A.G.S. Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 ciki asconával járni ? :lol: tudom, hogy Te még nem vagy 27 éves (én meg már nem), és tisztelet a kivételnek, de szerintem a mai fiatalok nem szívesen vesznek asconát. Meg eleve 6-10 évnél öregebb autót. Én erre gondoltam. Inkább jár busszal, amíg meg nem veszik neki az új corsát vagy clio-t.
Gelko Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 tudom, hogy Te még nem vagy 27 éves (én meg már nem), és tisztelet a kivételnek, de szerintem a mai fiatalok nem szívesen vesznek asconát. Meg eleve 6-10 évnél öregebb autót. Én erre gondoltam. Inkább jár busszal, amíg meg nem veszik neki az új corsát vagy clio-t. ebben sajnos lehet valami nem épp divatautó de majd azzá tesszük :lol:
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 Ki tudja... Mondjuk én (épphogy) elmúltam 27, de a C Asconát magamnak fiatalnak tartom, azért nem szemezek vele. A 'B' na aaaaz igen! :lol:
Gelko Elküldve November24, 2008 Elküldve November24, 2008 Ki tudja... Mondjuk én (épphogy) elmúltam 27, de a C Asconát magamnak fiatalnak tartom, azért nem szemezek vele. A 'B' na aaaaz igen! :lol: Sanyi Te speciális eset vagy ebben megegyezhetünk :lol:
A.G.S. Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 ebben sajnos lehet valami nem épp divatautó de majd azzá tesszük :lol: Akkor azért akarod eladni a Tiédet, hogy más is megismerhesse az asconázás érzését, és ezzel így népszerüsítjük, amiből egyenesen következik, hogy divatautóvá válik? :lol: Vagy mégsem adod el... Én nem akarom, hogy divatautó legyen belőle. Legyen inkább különlegesség!
A.G.S. Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Ki tudja... Mondjuk én (épphogy) elmúltam 27, de a C Asconát magamnak fiatalnak tartom, azért nem szemezek vele. A 'B' na aaaaz igen! :lol: Pedig a B -a hátsókerék hajtásnak, és a historic rally-nak köszönhetően- egyre inkább divatos!
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Divat, nem divat, nagyon jó autó az tuti. A kis takony kölykök meg nem tudják miből maradnak ki. :lol:
Gelko Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Akkor azért akarod eladni a Tiédet, hogy más is megismerhesse az asconázás érzését, és ezzel így népszerüsítjük, amiből egyenesen következik, hogy divatautóvá válik? :lol: Vagy mégsem adod el... Én nem akarom, hogy divatautó legyen belőle. Legyen inkább különlegesség! nincs hirdetve sehol :) találtam egész jó megoldást a biztosításokra ezért per pill az ascona és a kadett is marad...de még mindig azt mondom h ha jön egy jó ajánlat az asconára akkor elgondolkozom rajta.... :lol: az a baj hogy ha felújítom akkor rendesen meg kéne csinálni h a köveztkező 10 évre jó legyen :P de az rettent pénz (nekem) félmunkát végezni ( kerékív,küszöb,olcsó fény) meg fele annyi pénz és pár évig még jó de az meg nem az igazi :P de jövőre kell vmit csinálni rajta mert meg kell fogni a rozsdát...
csubibubi Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Üdv az asconásoknak. Lehet hogy én le vagyok maradva de most lettem asconás. És már van problémám is. A műszerfalon az olajnyomás jelző alatt kigyulladt egy lámpa de nem tudom hogy ez mi.SEGITSETEK
Gelko Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Üdv az asconásoknak. Lehet hogy én le vagyok maradva de most lettem asconás. És már van problémám is. A műszerfalon az olajnyomás jelző alatt kigyulladt egy lámpa de nem tudom hogy ez mi.SEGITSETEK fejből sajnos nem tudom :lol: milyen szinű ? mi van az ábrán ? :lol:
A.G.S. Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Divat, nem divat, nagyon jó autó az tuti. A kis takony kölykök meg nem tudják miből maradnak ki. :lol: Érdekes! Ezt én is szoktam mondani, csak én a 20 éves csajoknak! :lol:
csubibubi Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 fejből sajnos nem tudom :lol: milyen szinű ? mi van az ábrán ? :lol: narancssárga szinü az ábrán két függőleges vonal között van egy átlós a közepén pedig egy pont
hening Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 narancssárga szinü az ábrán két függőleges vonal között van egy átlós a közepén pedig egy pont Az a szivató visszajelzője lehet. Még karburátoros az autó?
csubibubi Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Az a szivató visszajelzője lehet. Még karburátoros az autó? igen de gázüzemű . A szivató automata?
Gelko Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 igen de gázüzemű . A szivató automata? úgy néz ki igen,mert ha nem az lenne akkor tudnál róla :lol: de automata szivatónál nem tudom miért éghet a lámpa :lol: milyen motor van benne ?
Gelko Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 a kézi szivató a kormánytól balra van a lámpakapcsolótól jobbra le, esetleg nézd meg h van-e...ha nincs akkor egy téglalap alakú lap van csak a helyén....
csubibubi Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 a kézi szivató a kormánytól balra van a lámpakapcsolótól jobbra le, esetleg nézd meg h van-e...ha nincs akkor egy téglalap alakú lap van csak a helyén.... A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott .
Recommended Posts