Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 330
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Népszerű hozzászólások

straega

Elküldve
jaj, mindenkinek az üléseim tetszenek :D , pedig én a műszerfalkárpitozásommal szerettem volna dicsekedni :D .

Az üléseid jobban tetszenek. :D

De ez csak az én véleményem. :D

Elküldve
devil.gifbleeeeeeeeeeeee.thongue.gif akkó hiába melóztam.

Nem melóztál hiába, csak mindenkinek az ülésen akad meg a szeme :D

Gondolom lesz még a műszerfalon finomítás úgyis :D

mint nekem a metálszemcséimen :D

Elküldve
Nekem a rája tetszik legjobban a műszerfal tetején.

Az nem rája, hanem manta. Nem tudtad? :D

Csak rája van téve a műszerfalra. :D

Elküldve
Nem melóztál hiába, csak mindenkinek az ülésen akad meg a szeme :D

Gondolom lesz még a műszerfalon finomítás úgyis :D

mint nekem a metálszemcséimen :D

Tudod ez úgy működik tényleg mint a metálszemcséid látása. csak az láthatja a saját melóm szépségét aki beavatott a manta lélek működésébe. csakis a kiválasztottak :D . ezen meg mindig lesz mit finomítani. látom sorsomat vén koromra, ahogy kárpitozok és varrogatok majd.

a pedáljaimról meg kopik a barikabunda, de akkor is valami pihe puha dolgot teszek oda majd. (lehet fantáziálni mi lesz az :lol: )

Elküldve
Nekem a rája tetszik legjobban a műszerfal tetején.

jaj, azzal egy egész órát vacakoltam mire kivágtam, kimértem....stb, és még így is elbaltáztam :D kicsit.

Elküldve

Egyszer valaki azt mondta, hogy a nagyság az onnan kezdődik, mikor magadon is tusz röhögni - mi több, nem is szégyenled.... Én azt hiszem, most váltam igazán naggyá :D

Elküldve

Ez meg má mi ez má? :D :D :D

Tucsko gazdaságos Manta? Készletben árulják? A kasznit mindenki kalapálja ki hozzá otthon. :D

Amugy ez Twin Turbo 3 típusú.

34243731.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.