Jump to content

karika0

Forummember
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About karika0

 • Rank
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • City
  Nem adom meg
 1. Sziasztok! Van egy Opel Astra G 1.7 CDTI Caravan autóm Z17DTL motorral, 130 000 km-el. Melegen nehezen indul. Azt mondták a szakemberek, hogy 2db porlasztót kell cserélnem benne. Jelenleg BOSCH "A" jelű (0445110 118) (8973000912) porlasztók vannak benne. Akinek már volt porlasztó csere az autójában az legyen szíves ossza meg a tapasztalatát, hogyan oldotta meg. Újat rakatott bele csillagászati áron, vagy felújítottat 80e körül, vagy bontottat 30e körül? Valamint hol találok egy jó opel bontót, ahol lehet porlasztót kapni?
 2. Sziasztok! Van egy Opel Astra G 1.7 CDTI Caravan autóm Z17DTL motorral. Kb fél éve elkezdett egy olyan hibát produkálni, hogy meleg motornál nem akart elindulni. Hideg motorral egyből elindul, de ha bemelegszik akkor egyre nehezebben. Volt olyan durva eset, hogy 13.-ik indításra indult el. Elvittem szerelőhöz, ott az összes szűrő ki lett cserélve, a porlasztók bemérve (90%-osak) és nyomás szabályzó szelep ki lett tisztítva. Az autó úgy tűnt megjavult, de az öröm csak néhány napig tartott. Ekkor kivettem a műanyag szűrőt az üzemanyagtankból és kipucoltam. Ekkor is úgy tűnt, hogy valamivel jobban indul. De most hogy bejött néhány napja a 30 fok, és az autót üzem meleg állapotban állítom le, és rövid időn belül el akarom indítani, akkor van, hogy csak 3.-ra indul el. Mi lehet az ok? Segítségeteket előre is köszönöm.
 3. Felhívtam közben, de sajnos nem foglakozik ilyennel. Holnap még rátelefonálok a Grószékra. Azért köszönöm a segítséget.
 4. Az Andalicsnál még nem voltam. Hol vannak helyileg, vagy esetleg telefonszámot tudsz-e. De mindjárt megnézem a neten, ha megtalálom holnap felhívom őket. Köszönöm az információt.
 5. Nem az új kerülne annyiba, hanem a tekercselést akarják ennyiért ( 15.000,- ) megcsinálni sajnos. Esetleg, ha meg tudnád kérdezni tőle, hogy hol tekercseltette, az jó volna.
 6. Sziasztok! Tavaly szeptemberben vettem egy G-s 1.7CDTi Caravant úgy, hogy nem működött bent a klíma. Most kijöttek a melegek és szeretném használni. Fel lett töltve közeggel, a nyomás megvan a nyomáskapcsoló bekapcsol, mert a kompresszornál lévő csatlakozóra rátettünk egy teszt lámpát, és az járó motornál a légkondikapcsoló megnyomása után néhány másodperc múlva kigyulladt. Most a szerelő azt mondta, hogy a következő lépés, hogy a kompresszor elinduljon az egy behúzótekercs csere. Ezt állítólag újonnan kapni már nem lehet. A kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül egy felújított behúzó tekercs és hol lehet beszerezni legolcsóbban? A www.autoklima.mbit.hu-n azt mondták, hogy 15.000,-Ft. Most Dombóvárról várok egy árajánlatot, egyébként kaposvári vagyok. Segítségeteket előre is köszönöm.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.