Jump to content
OPEL FÓRUM

camaron

Forummember
 • Content Count

  494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

camaron last won the day on January 4 2015

camaron had the most liked content!

Community Reputation

26 Segítőkész

About camaron

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 12/21/1981

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Komárom-Esztergom

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra J 1.4 Turbo
 • City
  -

Recent Profile Visitors

3,168 profile views
 1. Nekem is működött, gondom nem volt vele, de zavart. Mondtam a szervizeseknek, hogy átvételkor nem volt ilyen hangja, x hónapig nem volt ilyen hangja, aztán egyszer csak elkezdte, szóval valami lett vele és mivel garanciás még az autó, cseréljék ki.
 2. A klímakompresszornak olyan ütemes surrogó hangja van, ha van. Olyan volt nekem is, nehéz leírni milyen, igazából alapjáraton lehetett csak hallani utastérből is. Én addig jártam a szerviz nyakára, míg ki nem cserélték.
 3. https://www.youtube.com/watch?v=f2gPaW8BTgo
 4. Én az olajmezo.hu oldalon vettem bosch-t 9950 Ft volt a pár, 999 Ft a szállítás és 2 nap alatt megkaptam.
 5. Milyen Astrád van, amihez nem találtál légszűrőt? :D 6 különböző gyártót hoz a Bárdi webshopja.... Gyártó Készlet Cikkszám Br. kisker ár BARDI AUTO Levegőszűrő BA08278538 2.790 Ft FRAM Levegőszűrő FRCA10880 5.229 Ft JAPANPARTS Levegőszűrő JFAW12 4.674 Ft MAHLE Levegőszűrő MLLX2881 6.672 Ft MANN-FILTER Levegőszűrő MAC27107 7.071 Ft WIX Levegőszűrő WA9653 4.511 Ft
 6. Csak halkan jegyzem meg, hogy néha visszafelé is lehetne olvasni a fórumokban és lehet találna az ember választ a kérdésére.
 7. Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy amit a Cromax hoz gyári eredeti Opel fékbetétet és féktárcsát, az valójában milyen gyártótól származik? Köszi
 8. Szia Nálam u.ez a helyzet, és ahogy Davee írta, fék probléma. Nekem jobb hátul nem megy vissza rendesen és először nyiszog csak, aztán egyre hangosabban nyikorog. Fékezéskor megszűnik, utána újra előjön. De u.ez van elől is, ott bizonyos kormányállásnál nyekeg. Igaz mondták már olajcserénél, hogy kb 2-3000 km múlva cserés lesz a betét, biztos már teljesen el van koszolódva az egész.
 9. Hello Kérdésem, hogy SportsTourerhez tetőre szerelhető kerékpártartó van-e valakinek? Milyet érdemes venni, vagy mi kell hozzá? Soha nem volt még ilyenem, így halvány lila gőzöm nincs, hogy néznek ki ezek a szerkezetek. Google-ban keresgéltem, de konkrétan nem hoz. Ha jól sejtem kell hozzá a két keresztbe menő tetősín és arra lehet valamilyen kerékpártartót venni? Ezek közül kell gondolom valamelyik http://www.csomagtartoaruhaz.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3344 Köszi
 10. Tegnap a fészbúkon is azt írták vmelyik topicban, hogy működni kellene. Mondjuk az kérdés, hogy nekem a zárás után újabb gombnyomásra van még egy reteszelő funkció is, volt ilyen rendelhető extra. Kérdés, hogy ez befolyásolja-e a működést. Gondolom igen. :)
 11. Tegnap újra előjött a Coolant level low figyelmeztetésem. Ha jól emlékszem, volt erről már szó itt, vagyis arról, hogy a tartály valahol ereszt és ezért fogy a lötyi belőle. Nálam viszont fullon van a tartály. Ilyen volt már valakinek?
 12. Az ablakfelhúzást
 13. Létezik ilyen? Mert nekem ezt senki nem tudta megcsinálni, pedig jártam Opel szervizben is, meg autóvillamosságisnál is, akiknek volt OP-Comjuk.
 14. Sajna nem maradt más, mint a csere, mert sehogy nem akart meggyógyulni. De egész jól sikerült kijönnöm belőle, mert felajánlottam a szerviznek, hogy leszedem magam az ajtókárpitokat és így nekik minimális munkájuk lesz vele, adtak kedvezményt az ajtóhatárolóra is.
 15. Szia köszi a leírást. viszont a képek kellenének, mert én szemmel nem látok semmi repedést, így el nem tudom képzelni, hogy hol keressem. :) :)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.