Jump to content

abelmed

Forummember
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About abelmed

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Nyírbátor

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Sziasztok! A következő kérdéssel fordulok hozzátok, OPEL ASTRA G -be vettem egy cdr 500as rádiót, ugye elvileg ez a gyári rádiója, a rádió hibátlan, viszont a kijelzőn nem írja ki sehogy sem a rádió adatait, pl h melyik csatorna szól éppen, vagy hanyason van a hangerő vagy hol tart épp a cd. Mi lehet a hiba? járt már így valaki? Itt a fórumon olvastam azt is, hogy ha 8 karakteres kijelzős kocsiba volt előzőleg és az enyém meg 10 karakteres akkor a bekapcsoló gomb és a 4-es 6-os gomb folyamatos nyomvatartása sípolásig megoldja a problémát, sípolni sípol is de a kijelzőn ugyan úgy nincs semmi.
 2. http://blog.vbalazs.me/2010/08/opel-astra-g-classic-ii-gyari-audio.html Végig ez alapján csináltam, közbe rájöttem miért nem szóltak, mire szétcibáltam a rádiót mert a beépítő keretbe belevolt szorulva és láttam h minden jól be van kötve visszaszereltem és a rádión kellett beállítani :D hibátanul működik nagyon a lett csak minuszos vagyok egy beépítő kerettel :DD
 3. Hátul semmi sem szól. Se a csipogók se a 13 centisek :S kábelezés nem volt azt én csináltam, vagyishát lerendeltem bontóból a gyári kábeleket és kicseréltem, de a kábelezéssel nincs gond mert a központi zár működik hibátlanul
 4. abelmed

  Astra gyári "HIFI"

  az tuti h jó helyre csatlakoztattam mert csak egyféleképpen lehet nem? itthon hogy tudnám kimérni?
 5. Az ajtóba raktam, kombiról van szó, nincs kalaptartó. De a gyári hangfalai úgyhogy befért.
 6. abelmed

  Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok ! Most raktam bele az astrámba hátulra két nagy hangfalat vezetékeléssel meg két csipogót, meg előre két csipogót házilag. Elől minden okés azóta szebb a hangzás, viszont hátul nem szólnak a hangfalak, pedig áramot kap mert a központi zár működik meg biztos h jól szereltem be. Mi lehet a baj? kell bele egy biztosíték nekik? vagy gondoltam még arra h a rádión kell beállítani de ott nem találtam semmit. egyébként nem gyári rádió van benne.
 7. Sziasztok ! Most raktam bele az astrámba hátulra két nagy hangfalat vezetékeléssel meg két csipogót, meg előre két csipogót házilag. Elől minden okés azóta szebb a hangzás, viszont hátul nem szólnak a hangfalak, pedig áramot kap mert a központi zár működik meg biztos h jól szereltem be. Mi lehet a baj? kell bele egy biztosíték nekik? vagy gondoltam még arra h a rádión kell beállítani de ott nem találtam semmit. egyébként nem gyári rádió van benne.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.