Jump to content

DarthVödör

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.361
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  26

DarthVödör last won the day on Augusztus 31

DarthVödör had the most liked content!

Hírnév

256 Segítőkész

5 követő

DarthVödör névjegye

 • Felhasználói rang
  Nagy Úr
 • Születésnap 1968-01-03

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Tamási

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  ASTRA G CARAVAN 1.6 16V CLUB
 • Város
  Tamási

Legutóbbi látogatók

10.993 profile views
 1. link BEHR servo. Csak a motort kell cserélni, más nem megy tönkre. Boltban komplett 14500, vagy veszel 1 motort 200-1000-ért és kicseréled...
 2. yesssssssssssss!
 3. Ha holnap lejössz Alsóörsre, kicserélem CC_LED2-re, az nem kapcsol be a zajokra. (nem analóg, mint az első verzió, hanem logikai kapukkal épült fel)
 4. Privátba küld a címed, jövő hétre ott a modul (+csatlakozó+kábel+SMD alkatrészek)...
 5. 1: kamera helyén, az RCA dugóra adj egy DVD/tablet video jelét. Ha látod a 7' kijelzőn, akkor rossz a kamera. 2: 11V gondolom nem járó motorral, normális érték. A kamerán belül 5V-tal megy. 8V bőven elég neki... jó lenne a 2dines bekötési rajzát látni...
 6. Igen, hátra csak egy fajta van. (előre is de a kettő nem egyforma...)
 7. Először cserélj izzót, az a legegyszerűbb... Nézd meg az X1-es csatlakozót. Ide jön a Multitimer/relé/biztosítéktól. Innen megy hátra. Bal oldali motortér nyitó burkolat alatt találod az X1 csatlakozót. Egy téglatest alakú világoszöld csatlakozó. X1/21-as Fekete/Kék 0,75mm vezetéket keress. Ha itt megvan, akkor hátrafelé van a baj. Mivel a visszajelző világít, multitimer/relé/biztosíték hiba kizárva!
 8. Nézd át a barna, test vezetéket és a csatlakozóban az érintkező(ke)t. 5,84V*2=11,6V Két izzó, ami sorban van, fél fénnyel világít. Test hiányában egy másik izzón keresztül záródik az áramkör. Figyelem! Az Astra G hátsólámpa foglalata fordított bekötésű! A nagy felület, az izzók oldalsó érintkezője a POZITÍV. Az alsó, kis érintkező a negatív!
 9. Bal hátsó lámpa csatlakozó: 1: tolató lámpa (fehér/fekete), 2: bal index (fekete/fehér), 3: köd zárófény (fekete/kék), 4: test (barna), 5: helyzetjelző (szürke/fekete), 6: fék (fekete/sárga) Jobb hátsó lámpa csatlakozó: 1: fék (fekete/sárga), 2: helyzetjelző (szürke/piros), 3: test (barna), 4: köd zárófény (fekete/kék), 5: jobb index (fekete/zöld), 6: tolató lámpa (fehér/fekete) Természetesen bal kormányos kivitel esetén.
 10. A MID-ben található EEPROM tartalmat kell átíri.
 11. DarthVödör

  Elektronikus gondok

  Nekem az, de nem ez volt a kérdés! Viszont továbbra is az, hogy van-e valakinak több infója?
 12. DarthVödör

  Elektronikus gondok

  Olvastam, de regisztráció nélkül a képek és a linkek nem elérhetőek. Esetleg valakinek van több infója? (kösz, de a tied nem volt releváns...)
 13. DarthVödör

  Elektronikus gondok

  Sziasztok! Nekem német nyelvű a MID, de olvastam, hogy lehet angol is. EEPROM tartalom átírással változtatható. Van valakinek erről bővebb információja? (5WK70123 GM24400698)
 14. DarthVödör

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Vedd le az ellenállást (egész egységet) és nézd meg a hőbiztosítékot. Valószínűleg az szakadt meg. Javítható. Kb 200 Ft.https://www.hestore.hu/prod_10023768.html
 15. DarthVödör

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Pont azért ugrál mert nincs végálláskapcsoló, és végigment a menetes részen. Ez után már csak az utolsó menet/menet emelkedés között ugrál. Teljesen normális.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.