Jump to content

Probert

Forummember
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Probert last won the day on June 28 2014

Probert had the most liked content!

Community Reputation

72 Segítőkész

About Probert

 • Rank
  Fórumlakó

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra 1.4 16V Automata
 • City
  nem adom meg

Recent Profile Visitors

2,425 profile views
 1. Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan megy a G Astra fűtése? Mert nekem az óránál lévő középső rostélyokon mindig hideg levegő jön. Ismerősöm astrája középen, aszongya meleget fúj neki, ha úgy van állítva. Mi lehet a probléma? Egyébként az autóm jól fűt.
 2. Mindkettőtöknek köszönöm a gyors választ!
 3. De egy sima ferdehátut vagy lépcsőshátut nem szereltek ilyennel gyárilag? Valszeg utólagos beszerelés lehet? Csak azért kérdem, mert hirdetem a jófogáson a régi Hella gyári lámpáim, és akadt volna egy vevő, akit érdekelt volna. De mikor eljött megnézni, akkor erősködött, hogy hol van belőle a foglalat és, hogy ez miért nem projektoros.
 4. Sziasztok! Az Astra G-t szerelték gyárilag ilyen projektoros lámpával? http://pics.coldline.hu/pics/206259-20110405-2toPAg.jpg
 5. Váltóméret kalkulátor.
 6. Sziasztok! Ezt a jobb oldali szellőzőt, amivel az oldalüvegre irányítom a levegőt, hogyan lehet kiszedni? Csak az az alsó csavar, ami a kesztyűtartót is fogja, fogja? Egy döccenő és lefittyen, nem lehet az ablakra a tükörhöz irányítani a levegőt. Mi kopott el vajon benne?
 7. Ha valóban előtét ellenállás, akkor válassz ezek közül. A kesztyűtartó mögött van, ha minden igaz.
 8. Probert

  Astra G LEDezés

  Sajnos , már nem.
 9. Köszönöm a gyors választ! Nem gondoltam, hogy ennyire drága a kis műanyag.
 10. Nagyon szép a verda, gratula! Egy dolgot szeretnék megkérdezni. A hátsó sárvédő íven, a küszöbhöz közel mi a neve annak a kavicsfelverődés elenni kis műanyagnak és hogy hol lehet olyat esetleg kapni?
 11. Mert ez nem gyári fícsőr, hanem utólag csináltatta a volt gazdája. Nekem is gravírozott az összes üvegem és még a lámpáim is. Mondjuk pl..
 12. Köszönöm a pontos megfogalmazásokat!
 13. Akkor meg előtte váltasz és nem benne engeded fel a kuplungot. Szóval megint nem benne. Csak a fiúk által felvázolt, mondjuk a videós győriben, ahol a körforgalomban van a jelzőlámpa.
 14. 93 óta van jogosítványom, de még egyszer sem kerültem olyan helyzetbe, hogy a körforgalomban meg keljen állnom.
 15. Kanyarban nem váltunk se le, se fel! Előtte és utána szabad.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.