Jump to content

gyurigyerek

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  218
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

15 Segítőkész

gyurigyerek névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Dunaújváros

MOTE klubkártya

 • Város
  Dunaújváros

Legutóbbi látogatók

1.158 profile views
 1. gyurigyerek

  Általános műszaki problémák!

  Köszi a gyors reagálást. Nekem Lucas a fékrendszerem. Ezt a kézifék kulcs dolgot meg fogom vizsgálni rajta. A felújító készletben nem sok bizodalmam van.
 2. gyurigyerek

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok ! Egy hosszú ideje Kb 2 éve fennálló hibával fordulok hozzátok. A tárcsafékes hátsó fékemnél eszi a betéteket. Két garnitúra (Textár majd Ate) ment a levesbe eddig, plussz egy akkoriban cserélt tárcsa (Textar). Menet közben hallom, hogy nyikorog a fék hátúl. Hol az egyik hol a másik oldalon. Melegszik is nem kicsit a súrlódástól. Azonban nem veszem észre hogy fogná az autót. Szépen gurul. Többször szétszedve már, mindíg észre vettem, hogy a féknyeregben lévő rugólemez mely fogja a betétek fülét, elrakódik ferodollal és szinte berohad. Próbálkoztam már a fülek köszörülésével is hogy könnyebben járjanak ,de csak ideig óráig volt jó. Főleg a melegebb idők beköszöntével jelentkezik a hiba és főleg lakott területen kívűl. Van hogy kilóméterken át ciripel majd egyszercsak abba hagyja és vissza is hűl. Találkozott valaki ilyen jelenséggel? Szerintetek a féknyereg a ludas? Ki kellene zárnom mivel nem olcsó a két nyereg cseréje az új tárcsa betét készletet pedig nem akarom hogy megint rámenjen erre a hibára.
 3. gyurigyerek

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Na nálam ez 1, jó esetben 2 évente elő jön, hogy megadja magát a generátor. Az idén lesz 9 éve nálam az autó. Azóta a 3. generátor van benne s min 1x mindegyik fel lett újítva.
 4. gyurigyerek

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Sziasztok! Tudtok olyan oldalt ajánlani ahol hiteles forrásból lehet tudni milyen olaj kell az asszony kocsijába (nem Opel) ? Minden oldal mást ír, s a szerelő is teljesen mást mond.
 5. Ez az USB töltő az én érdeklődésemet is felkeltette. Hány amperes?
 6. Köszi. Egyedül ez a csatlakozó tűnik elérhetetlennek eddig. Gyári szám vagy cikkszám nagy segítség lenne a keresésben.
 7. Sziasztok ! A megnövekedett autopályás km-ek miatt elszántam magam a tempomat beépítésére. Y17dt 2004-es a vas. Ha jól emlékezem németországban összeszerelt. A fékpedálnál és a kuplungnál bent van a kapcsoló és be van vezetékelve. A kormány oszlopon azonban nem találtam a tempomat csatiját. Elképzelhető, hogy az nincs kiépítve? Illetve lehet ilyen csatlakozót venni, vagy csipjem le a karról kinyúlót is és rakjam össze saruval esetleg forrasztással?
 8. Sziasztok, Tudja valaki, hogy a tolató lámpa hányas biztosítékra van kötve? Illetve hol találok magyar nyelvű biztosíték tábla kiosztást?
 9. gyurigyerek

  Astra gyári "HIFI"

  Ez engem érdekelne de nagyon. Van hozzá valami leírás, esetleg valaki megépítette már? Tisztelet a megalkotónak ;) Illetve van lehetőség car300ba vonal ki- és/vagy bemenet kiépítésére?
 10. gyurigyerek

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Még jó, hogy lehet kapni.
 11. gyurigyerek

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  A fejszelepen az üzemanyag mennyiség szabályzó szelepet érted?
 12. gyurigyerek

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Igen. Ezt nálam is csinálja mikor lemerül az aksi valami miatt, hogy nagyon "okos" módon bekapcsolja a hűtő ventillátort, hogy még jobban lemerítse. Mint mikor a merülő mobil percenként felvillantja a kijelzőt hangjelzés kiséretében, hogy tuti lemerüljön.
 13. gyurigyerek

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Na tegnap ismét megállt. Ismerős felhív, elvontat, akna, EDU leszed, megbont a youtube video alapján, rossz forrasztások javítva, összerakva. Láss csodát megy. Hiba kódok törölve, eddig minden ok. Örül. :D ...................Tesztüzem.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.