Jump to content
OPEL FÓRUM

ideoda

Forummember
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Vectra C 2.2
 • City
  Veresegyház
 1. Sziasztok! Z22YH-s 6 sebességes váltóm kezd szétesni, cserélni szeretném. Azt hiszem M32 a kódja. A kérdésem az, hogy vajon más motorkódú autóhoz szerelt ilyen váltó is jó hozzá? Ha igen, melyik motorkódokat keressem? Pl. z22se jó bele? Esetleg más típusú autók között is kereshetek? Ha igen melyikek jók? Az 1.9 cdti-hez is szerelnek ilyen M32 váltót az nem jó bele? Légyszíves segítsetek, én sajnos egyáltalán nem értek az ilyesmihez. Köszönöm
 2. Sziasztok! Signum Irmscher-ről a hátsó ragasztott szárnyat hogyan tudnám levenni? Valakinek esetleg van ötlete? Előre is köszönöm.
 3. Sziasztok! Egy SAL XB10 Subládát szeretnék bekötni, CD70 fejegységhez. Két kérdésem merült fel. 1. A fejegységbe való bekötéssel kapcsolatban honnan tudok segítséget kérni? Olvastam, hogy a hátsó hangszórók helyett is be lehet kötni egy átalakító kütyüvel, de jobb lenne a CD70 hátuljára rákötni, amennyiben lehetséges. 2. A riasztó / tolatóradar kapcsolók 12V-os kapcsolók, vagy Canbus-os renszerűek? Ezt azért kérdezem, mert ezen kapcsolók egyike lenne a subláda be/kikapcsoló gombja, ha sima 12V-os. Előre is köszönöm a válaszokat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.