Jump to content
OPEL FÓRUM

Cs7

Forummember
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • City
  Szombathely
 1. Sziasztok! Tud vki segíteni? 2005 Tigra Twin Top tetőt nem tudom visszazárni. Még a csomagtartót sem tudom kinyitni. Már mindenhogyan próbáltam, gyujtást levettem, újra fel.... és ellenőriztem mindent, de nem működik. Segítségeteket köszönöm!!!
 2. Az a baj, hogy csak menetközben 25 felett kezdi el, így kívülről meghallgatni nem tudom. 2 éve vettem most már egy éve csinálja, azelött egy évig semmi zaj nem volt. Viszon ha hosszabb útra megyek (kb50km) akkor abba hagyja. Azért megnézem ezt a szelepet. Köszi :icon1:
 3. Sziasztok! Segítsetek! Hol találok ehez a három levegőkapcsolóhoz krómkarikákat? KÖSZI :icon1:
 4. Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Egy 1.6 16V astra g cabrio nak EGYENLŐ ütemű kattogás hallatszik a kesztyűtartó felől. A zaj 25 km/h felett kezdődik, ez gyorsításnál és üresben, dombról lefele gurulva is ugyanúgy előjön, ezért a rezonanciát kizártam. Ez fordítva is igaz, ha lassítok 25 nél abbahagyja. Már a külső-belső levegő motort is kiiktattam ami a kesztyűtartó mögött található, de nem hagyta abba. Télen erősebb a kattogás, és indítás után nem azonnal hanem egy jó 4-5 perc múlva kezdi el, gondolom amíg bemelegszik a motor. Nagyon zavaró. Ha esetleg van bárkinek valami javaslata vagy ötlete azt megköszönném. :icon1: CS
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.