Jump to content

Pancho105

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  10
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

Pancho105 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Biharnagybajom

Legutóbbi látogatók

597 profile views
 1. Pancho105

  Fűtés, és klíma

  Köszönöm! Nem baj ha kényelmetlen csak lássam hogy elmozdult e a cső vagy hogy mi lehet a gond amiért nem fújja a meleget egyből mint a másik oldalt.
 2. Pancho105

  Fűtés, és klíma

  Hali! Olyan bajom volna hogy a vezető oldalon nem fújja a meleget csak ha elég sokat megyek vele viszont az utasoldalán fújja rendesen. Néztem pár képet és úgy láttam ha kiszedem a km órát akkor láthatóvá válnak a csövek. Ez a valóságba is így van vagy esetleg van más megoldás is?? Választ előre is köszönöm!
 3. Pancho105

  Elektromos

  Hali! A fűtés kapcsolók nem világítanak az alapból nem világít vagy csak az enyémbe romlott el? Havernak Corsa van abban világítás.
 4. Pancho105

  Elektromos

  Köszönöm!
 5. Pancho105

  Elektromos

  Hali! Egy olyan kérdésem volna hogy a vezető oldalon mikor az ablakra van kapcsolva a fűtés akkor hideget fúj, és ugyan ezt tapasztalom középen is hiába van a legmelegebbre tekerve a hőfok. Azzal mi a teendő???
 6. Pancho105

  Motor

  Dehogy szórakozok csak új vagyok még ebbe és nem nagyon tudom! Azért kértem segítséget. Köszi a segítséget akkor ezeket keresek most már!!
 7. Pancho105

  Motor

  és azt hol találom?? vagy esetlek a motorkódot tudom x 16 sz
 8. Pancho105

  Motor

  Miért is vagyok mázlista??? :D
 9. Pancho105

  Motor

  motorkód: AF0900121833AF erre gondoltál????
 10. Pancho105

  Motor

  Van egy Astra F 1994-es évjáratú benzines kocsim. Az lenne a kérdésem hogy milyen gyertya tipus lenne a legjobb bele akár gyári is?? A mostanit még nem szedtem ki mert tudni akarom hogy milyen kell bele és akkor szedném ki ha megvan az új.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.