Jump to content

Tisu

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

Tisu névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Budapest
 1. Sziasztok Segítséget szeretnék kérni. 2001 Y22dth omega, pár napja gyújtás ráadás után azonnal elindul a motorvezérlő (relédoboz) levegőbefúvó ventilátor. Milyen érzékelő kapcsolja ezt ,ami hol lehet? valaki találkozott már ilyennel?
 2. Sziasztok Gondom akadt az ülés fűtéssel ,konkrétan a bal első ülés nem fűt egyik fokozatban sem ,alap dolgok leellenőrizve,áram, csatlakozó, kábel oké! a kapcsolási rajzon van egy P87 jelölésű hőfok szenzor(az üléslap részbe berejtve) ,annak valaki tudja esetleg a tipusát vagy ohmikus értékét,most igy 4,5 k ohm -ot mérek rajta. nem melegedéskor kéne ilyen értéket adnia ? hidegen pedig simán vezetni? a kis vezérlődoboznak jellemző a meghibásodása esetleg? Tisu
 3. persze úgy is utána járok előtte a beállítási értékeknek,,előások opeles kapcsolatokat,ha kell netán célszerszám arra is elvileg van vonalam
 4. hát autószerelő lennék vagy mi fene,(ezzel nem azt akarom mondani hogy profi vagyok) de egy szervízben dolgozom ,ha elvérzek rajta van még egy pár szerelő akik besegíthetnek.
 5. köszi a választ,megpróbálkozom vele ....
 6. sziasztok még mindig az átépítéssel bíbelődök,az lenne a kérdés,hogy egy benzines speres difit valahogy össze lehet aplikálni egy diesel nem speres difivel?(az áttétel meg kell maradjon a dieselhez,de sperrel együtt szeretném ) valaki épített már ilyet?
 7. Tisu

  Váltó

  kösz az útbaigazítást ...
 8. Tisu

  Váltó

  hát én nem ilyen megoldásra gondoltam, valamilyen BMW vagy más típus váltója esetleg rá építhető?! gyártatni persze lehet, az ilyen fél millás mutatvány, de az nem az én világom, sajna
 9. Tisu

  Váltó

  sziasztok valakinek van arról tudomása hogy omegához (leginkább Y22DTH-hoz)lehet valamilyen 6 sebességes kézi váltót rá aplikálni,létezik ilyen?
 10. megnyugodtam,akkor nem csak én nálam romlott el valami, köszi...
 11. hát majd én is megpróbálok együtt élni ezzel.
 12. szia nekem 2.2 DTI van kb ugyan az, úgy tudom hogy igen, az valami szuszogó féle,az L alak végén egy kis szivacsos szürővel (kis kerek valami)hogy ne jusson be a kosz a szelepházba,megszorulhat kori tehát akkor ne küzdjek? a riasztó aktiváláskor nem fogja felhúzni az ablakot?!
 13. olyan programozásról tudok hogy nem kell a gombot tartani ha az ablakot le vagy fel akarom húzni ,felhúzáskor teljes felhúzott állapotban még húzva tartom a kapcsolót pár másodpercig és utána elég csak egy rövid időre megnyomni az ablakemelőt folyamatosan megy le vagy fel,ezt ismerem,ez be is van állítva folyamatos le fel menetre. van más lehetőség is?
 14. hát nekem semmi módon nem húzza fel,már cseréltem kp zár vez modult is ,eredetileg nem riasztós volt benne de azzal sem tudta(bezáráskor kulcson gomb nyomva tart) ,most egy riasztóval egybeépített van benne de azzal sem húzza fel,bár itt még a kp zár távirányító nincs felprogramozva az uj modulhoz de ugy tudom ha a zárban a kulcsot reteszelésen tartom akkor is fel kellene húznia,de ez így sem teszi. Mi lehet akkor a gond ha mégis tudnia kéne ezt a funkciót alapból?? vagy valami más módon húzza fel ?
 15. sziasztok kipróbáltam az első verziót de omegánál sajnos nem működik, a láb kiosztáshoz képest a vezeték színek nem ott vannak(ebben az esetben csak az egyik volt más pozíción) ,szín szerint is átforrasztottam de úgy sem történt semmi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.