Jump to content

Lajos12

Forummember
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Lajos12

 • Rank
  Érdeklődő

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra F GL
 • City
  Szeged

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziaszok! Egy kérdésem lenne felétek. Fékbetétet kell cserélni ez 100% de tárcsákat feleslegesen nem szeretném cserélni ha nem kell. Itt van 3 kép ezek alapján a féktárcsák jók még? (kb. 1-2 mm a pereme.) https://drive.google.com/open?id=1Ut1Bl_RBI24PhwQ0ANSNsxNIoJaktGYZ https://drive.google.com/open?id=1aYBSCvUm19dm_fq6GMYGsrHys8EgPb_q https://drive.google.com/open?id=1yz1lH56klnrcs_JgYkvkStcFDF_Uhoq0
 2. Lajos12

  Motor

  Miest hazaérek megnézem! Köszi a tippet. Illetve zotyának is köszönöm, az a művelet több idő lesz, azt nem most este fogom megcsinálni.
 3. Lajos12

  Motor

  Sziasztok! Érdeklődnék, hogy (22es hiba) folytószelep - feszültség túl alacsony mitöl lehet? (Most lett takarítva) Illetve a másik hiba, 34es. ami egr szelepre utal de az enyémbe nincs. 1992es c14nz Egyfolytába világít a check engine. Amikor beindítom 2másodpercig jó minden, elkezd világítani a sárgalámpa és megemeli az alapjáratot 1600 körülire. :/
 4. Nem témába vág de azért rákérdezek, hogy mennyit érhet egy eredeti gyári kazettatár vagy kazettabox? A középkonzolba van meg a helye a hátsó hamutartó előtt. Az igazi gyűjtőknek biztos tetszene!
 5. Lajos12

  Motor

  Kérdezném tőletek, hogy érdemes motormosó adalékot önteni a régi olajhoz olajcsere előtt? Annyi helyen, annyi különböző véleményt olvastam, hogy nem tudok dönteni. Azért kérdezem, mert indítás után csattog valami a motorban. Aztmondják, hogy hidrotőke lehet. Annyit még leírok, hogy 8 éve van nálam az autó és 10-13 ezer km-ként volt cserélve az olaj Mobil 2000 (10w-40)
 6. Lajos12

  Motor

  Már nagyon-nagyon!! sok minden cserélve, kizárva lett! Motorvezérlőt majd vissza teszem a régit hátha. Élőadatot sajnos nem tudtam nézni, mert a régebbi (talán Tech1es) Mindegy ezzel együtt lehet élni, azért a motorvezérlőt visszacserélem. Köszönöm a választ!
 7. Lajos12

  Motor

  https://drive.google.com/file/d/1aZ50wjG4m8HrX0KBWxWrCjnEF-9cyrdJ/view?usp=drivesdk Az alapjáratomról egy kis videó (93 MB, mobilnettel óvatosan) A lényeg, hogy tartja kb. 1000 fordulaton és néha elejti, hörög picit majd visszaemeli. Esetleg volt-e ilyen valakinek? Üdv. :)
 8. Két kérdésem nekem is lenne! Hol van a pillangószelep potméter? A másik, beindítom a motort és 1500-2000 fordulat között van az alapjárat, ha melegszik utána szép.1000, kicsit alatta) (mitől lehet?) Egész sokminden új a motortérben, tisztítva lett minden amit itt leírtatok a fórumban.
 9. Lajos12

  Motor

  Merre találtad a rajzot? Esetleg egy linket elfogadnék.
 10. Lajos12

  Motor

  Srácok, nincs valakinek esetleg Szeged közelében op-com átalakító 16 pinesről 10 pinesre kölcsön? Szerkezetet tudtam szerezni de sajnos 16 pines :/
 11. Lajos12

  Motor

  Visszatérve az op-com ra hány verzió van belölle? Mert nekem 10 pines csatlakozóm van, apósomnak meg 96-os a verdája azon 16 pines. Milyet keressek neten?
 12. Lajos12

  Motor

  Szia Kispotter! Ha kínából szeretnék rendelni Opcom-ot, melyik fajtát rendeljem? Nekem (c14nz) 92-es az autóm, 10 pines csatlakozója van. Nem írják egyértelműen melyik milyen. A képek sem mutatják. És szerintem rossz az érzékelőd :/ max bontóból szerezz egyet és nézd meg azzal. (Feleslegesen ne vegyél újat)
 13. Lajos12

  Elektromos

  Erre én is kíváncsi vagyok nyemi ! megfogom próbálni, csak annyi, hogy a 28 mm-t honnan méred? (Előttem lévő is kérdezte) Illetve, csak simán tekerem az alapjárati motor kúpos részét? Kilehet tekereni teljesen?
 14. Van második fokozat?? nem is tudtam, (jó.. nem is ültem mellé és figyeltem, de jó tudni)
 15. Nem ez alapján akarok autót vásárolni, csak érdeklődtem, mert tényleg van olyan Opel amiben kevés a km és kilyukadt és van az ellenkezője is. De ha nem tart sokból kicserélni akkor nincs gond. Amúgy 2004 környékén nézelődök, csak benzines, klímás, el.ablakok, a többi csak ráadás ha lesz benne.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.