Jump to content

Lajos12

Forummember
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Lajos12

 • Rank
  Érdeklődő

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra F GL
 • City
  Szeged

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lajos12

  Elektromos

  Nem számoltam el, próbáltam többször is. Érdekes :/ Akkor is kellene villognia ha nincs tárolt hiba? (A 12est szerintem kellene itt is?!)
 2. Lajos12

  Elektromos

  Üdv mindenkinek! Olvastam a GYIK-ben a hibakód kiolvasást ez a 92es astrámnál sikerült is. De kollega 97es astrájánál nem :/ ott már az új diag. csatlakozó van, az 5-6os csatlakozót összezártam, gyújtás ráad és eltünt a checkengine lámpa. Alapállapotban gyújtás ráad, világít majd ha beindult a motor elalszik.
 3. Lajos12

  Motor

  Üdv nektek! Egy gyors kérdésem lenne felétek. Bontott motort szeretnék az autómba, Vectra motor is jó bele? A vagy B vectra? Ha már itt tartunk, akkor klímásat tetetnék bele. (Tudom, motorszám, motorkód nem fog stimmelni) Válaszaitokat nagyon köszönöm!
 4. Lajos12

  Fék

  Üdv mindenkinek 9. éve van nálam a jó kis Opelom, ez idő alatt a hátsó fék nem volt javítva, szétszedve igen de nem kellett javítani. Most műszakin mondták, hogy elég gyenge.. Szerintetek érdemes lenne cserélni a dobot illetve pofákat? Vagy ez addig megy ameddig el nem kopik? Végülis átment műszakin. Az első féket most hétvégén ki kell cseréljem, legalábbis a betéteket biztos. a tárcsán alig van 2 mm perem. (ha jól gondolom azzal gyorsan összekopik) a tárcsának ez az első szettje volt, vastagsága megvan.
 5. Sziaszok! Egy kérdésem lenne felétek. Fékbetétet kell cserélni ez 100% de tárcsákat feleslegesen nem szeretném cserélni ha nem kell. Itt van 3 kép ezek alapján a féktárcsák jók még? (kb. 1-2 mm a pereme.) https://drive.google.com/open?id=1Ut1Bl_RBI24PhwQ0ANSNsxNIoJaktGYZ https://drive.google.com/open?id=1aYBSCvUm19dm_fq6GMYGsrHys8EgPb_q https://drive.google.com/open?id=1yz1lH56klnrcs_JgYkvkStcFDF_Uhoq0
 6. Lajos12

  Motor

  Miest hazaérek megnézem! Köszi a tippet. Illetve zotyának is köszönöm, az a művelet több idő lesz, azt nem most este fogom megcsinálni.
 7. Lajos12

  Motor

  Sziasztok! Érdeklődnék, hogy (22es hiba) folytószelep - feszültség túl alacsony mitöl lehet? (Most lett takarítva) Illetve a másik hiba, 34es. ami egr szelepre utal de az enyémbe nincs. 1992es c14nz Egyfolytába világít a check engine. Amikor beindítom 2másodpercig jó minden, elkezd világítani a sárgalámpa és megemeli az alapjáratot 1600 körülire. :/
 8. Nem témába vág de azért rákérdezek, hogy mennyit érhet egy eredeti gyári kazettatár vagy kazettabox? A középkonzolba van meg a helye a hátsó hamutartó előtt. Az igazi gyűjtőknek biztos tetszene!
 9. Lajos12

  Motor

  Kérdezném tőletek, hogy érdemes motormosó adalékot önteni a régi olajhoz olajcsere előtt? Annyi helyen, annyi különböző véleményt olvastam, hogy nem tudok dönteni. Azért kérdezem, mert indítás után csattog valami a motorban. Aztmondják, hogy hidrotőke lehet. Annyit még leírok, hogy 8 éve van nálam az autó és 10-13 ezer km-ként volt cserélve az olaj Mobil 2000 (10w-40)
 10. Lajos12

  Motor

  Már nagyon-nagyon!! sok minden cserélve, kizárva lett! Motorvezérlőt majd vissza teszem a régit hátha. Élőadatot sajnos nem tudtam nézni, mert a régebbi (talán Tech1es) Mindegy ezzel együtt lehet élni, azért a motorvezérlőt visszacserélem. Köszönöm a választ!
 11. Lajos12

  Motor

  https://drive.google.com/file/d/1aZ50wjG4m8HrX0KBWxWrCjnEF-9cyrdJ/view?usp=drivesdk Az alapjáratomról egy kis videó (93 MB, mobilnettel óvatosan) A lényeg, hogy tartja kb. 1000 fordulaton és néha elejti, hörög picit majd visszaemeli. Esetleg volt-e ilyen valakinek? Üdv. :)
 12. Két kérdésem nekem is lenne! Hol van a pillangószelep potméter? A másik, beindítom a motort és 1500-2000 fordulat között van az alapjárat, ha melegszik utána szép.1000, kicsit alatta) (mitől lehet?) Egész sokminden új a motortérben, tisztítva lett minden amit itt leírtatok a fórumban.
 13. Lajos12

  Motor

  Merre találtad a rajzot? Esetleg egy linket elfogadnék.
 14. Lajos12

  Motor

  Srácok, nincs valakinek esetleg Szeged közelében op-com átalakító 16 pinesről 10 pinesre kölcsön? Szerkezetet tudtam szerezni de sajnos 16 pines :/
 15. Lajos12

  Motor

  Visszatérve az op-com ra hány verzió van belölle? Mert nekem 10 pines csatlakozóm van, apósomnak meg 96-os a verdája azon 16 pines. Milyet keressek neten?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.