Jump to content

Lajos12

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  83
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

Lajos12 névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra F GL
 • Város
  Szeged

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lajos12

  Motor

  Már nagyon-nagyon!! sok minden cserélve, kizárva lett! Motorvezérlőt majd vissza teszem a régit hátha. Élőadatot sajnos nem tudtam nézni, mert a régebbi (talán Tech1es) Mindegy ezzel együtt lehet élni, azért a motorvezérlőt visszacserélem. Köszönöm a választ!
 2. Lajos12

  Motor

  https://drive.google.com/file/d/1aZ50wjG4m8HrX0KBWxWrCjnEF-9cyrdJ/view?usp=drivesdk Az alapjáratomról egy kis videó (93 MB, mobilnettel óvatosan) A lényeg, hogy tartja kb. 1000 fordulaton és néha elejti, hörög picit majd visszaemeli. Esetleg volt-e ilyen valakinek? Üdv. :)
 3. Lajos12

  Általános műszaki problémák

  Két kérdésem nekem is lenne! Hol van a pillangószelep potméter? A másik, beindítom a motort és 1500-2000 fordulat között van az alapjárat, ha melegszik utána szép.1000, kicsit alatta) (mitől lehet?) Egész sokminden új a motortérben, tisztítva lett minden amit itt leírtatok a fórumban.
 4. Lajos12

  Motor

  Merre találtad a rajzot? Esetleg egy linket elfogadnék.
 5. Lajos12

  Motor

  Srácok, nincs valakinek esetleg Szeged közelében op-com átalakító 16 pinesről 10 pinesre kölcsön? Szerkezetet tudtam szerezni de sajnos 16 pines :/
 6. Lajos12

  Motor

  Visszatérve az op-com ra hány verzió van belölle? Mert nekem 10 pines csatlakozóm van, apósomnak meg 96-os a verdája azon 16 pines. Milyet keressek neten?
 7. Lajos12

  Motor

  Szia Kispotter! Ha kínából szeretnék rendelni Opcom-ot, melyik fajtát rendeljem? Nekem (c14nz) 92-es az autóm, 10 pines csatlakozója van. Nem írják egyértelműen melyik milyen. A képek sem mutatják. És szerintem rossz az érzékelőd :/ max bontóból szerezz egyet és nézd meg azzal. (Feleslegesen ne vegyél újat)
 8. Lajos12

  Elektromos

  Erre én is kíváncsi vagyok nyemi ! megfogom próbálni, csak annyi, hogy a 28 mm-t honnan méred? (Előttem lévő is kérdezte) Illetve, csak simán tekerem az alapjárati motor kúpos részét? Kilehet tekereni teljesen?
 9. Lajos12

  Egyéb csevegés

  Van második fokozat?? nem is tudtam, (jó.. nem is ültem mellé és figyeltem, de jó tudni)
 10. Lajos12

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Nem ez alapján akarok autót vásárolni, csak érdeklődtem, mert tényleg van olyan Opel amiben kevés a km és kilyukadt és van az ellenkezője is. De ha nem tart sokból kicserélni akkor nincs gond. Amúgy 2004 környékén nézelődök, csak benzines, klímás, el.ablakok, a többi csak ráadás ha lesz benne.
 11. Lajos12

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! G Astra vásárlása előtt állok és olyan kérdésem lenne felétek, hogy a kormányon a duda gombjai kb. hány km. után szoktak átszakadni? De a lényegesebb, hogy mennyiért cserélik ki?
 12. Lajos12

  Motor

  Oksa figyelek majd, azt olvastam, hogy csonkagúla alakja legyen, mert nem klímás az enyém. Olyan sok fajtát dobott ki a Kov@csautonál is, (de mindegyiknél.) 2700 ft-tól 55ezer forintos gyáriig. Tippeltem egy 20ezer forintosra, VDO vagy SIEMENS-re. Ezek elképzelhető hogy használhatóak. De mondjatok rá valamit.
 13. Lajos12

  Elektromos

  A gyújtáskapcsoló javítható? Önindítózáskor van mikor ad gyújtást van mikor nem. Mert ha újat vennék akkor marad a két kulcsos megoldás :/
 14. Lajos12

  Motor

  Srácok úgyfest, hogy vennem kell egy alapjárati motort Milyen márkát javasoltok? (A gyàri 55 ezer ft-ért sokallom.)
 15. Lajos12

  Motor

  Lenne egy kérdésem felétek. Azon gondolkodom, hogy kellene egy klímás autó (astra mindenképp) két lehetőség van. 1. Adott kb. 300ezer ft. F Astra 1.6 Si motorral ebben van LPG is. Donornak és átrakatnám mindenestül. (Motor,klíma. A tobbit részét eladnám) 2. Inkább egy G Astra síma benzines motorral? /Kicsit ugye ez drágább lenne/ Úgy sajnálom a mostani autót, olyan hálás, jó gép, lakatolva is van. Műszaki miatt nem kell aggódni, mert nem néznek motorszámot. Mi a véleményetek? Si motor jó? Vagy keressek c18nz-t? Az az utolsó központi befecskendezéses ha jól olvastam itt a fórumon. Csak ritka mint a fehér holló :/
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.