Jump to content

BAlazs_26

Forummember
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About BAlazs_26

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel g astra
 • City
  veresegyház

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Es még annyi kérdésem lenne hogy van a vizhütőn egy leeresztő csap ami müanyag. Ajánlatos használni vagy inkább ne szórakozzak vele hátha eltörik és ha jol tudom nem is lehet beszerezni
 2. Sziasztok. Lehet hülye kérdés lessz de azért megkérdem. Felső hütőviz csövet kell cserélnem mert felkeményedett. Le kell hozzá engednem az összes fagyálót vagy elég csak a felső csövet leszednem persze onnan is folyik majd valamennyi.?
 3. Köszi a segitséget. Viszont nem lehet hogy 2 féle szivargyujtó mérettel adták ki a g astrákat es nekem a nyagyobbik átmérőjű jutot?
 4. Köszönöm a tippet. Majd a hétvégén megnézem. Remélem sikerül valamit alkotnom
 5. Sziasztok egy kis segítsége szeretnék kérni.A szivargyújtó ajzatból folyamatosan kilazul minden .Olvastam hogy valami dupla usb-s megoldással ki lehet cserélni csak ezzel az a baj hogy a legtöbb kütyüm a kocsihoz szivargyújtó csatlakozós. Esetleg nem tudtok valami tanácsot adni hogy tudjak mindent használni normálisan (gondolok itt olyanra hogy kisebb átmérőjű szivargyújtó mert a mostani mintha nagyobb lenne ,vagy valami szivargyújtó átalakító usb-re ha létezik. Köszi Előre is .
 6. Sziasztok. Ujabb fejlemény a első fékekkel kapcsolatban. Ki kell cserélnem a jobb oldali dugatyút. Meg tudnátok mondani hogy mekkora dugatyu kelhet bele delphi a féknyereg z16se 2001es.
 7. Esetleg beletudok rakni ledes izzot modositás nélkül? Itt az oldalon találtam egy leirastt ahol le van irva milyen izzó kell bele ledes ből. De a modositás [ha kell] az nincs leirva
 8. Sziasztok .A műszeregységben nem tudjátok pontosan hogy milyen izzók vannak .Ha jól tudom több fajta van benne.
 9. Igen ezt tudtam ezért vettem is ilyen készletet.Viszont jobb elől már azzal is nehezebben ment vissza minta bal oldalt.ezért gondoltam hogy kicserélném a jobb oldal gumitömítéseit ,vagy fölösleges?
 10. sziasztok.Valószínű hogy megvan a probléma ami miatt néha rázott a kormány.A jobb első fékdugattyú ferdén nyomta neki a betéteket a tárcsának ezt berezonált.Ilyenkor érdemes a fékdugatyút cserélni vagy elég csak azt a 2 gumigyűrűt? Mikor teljesen kinyomom a dugatyút nem tudom visszanyomni csak célszerszámmal viszont azt olvastam hogy könnyen visszakéne mennie. Köszi előre is.
 11. BAlazs_26

  Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok.Nem érdekel valakit egy delco cdr500-as fejegység? Nekem már nincs rá szükségem.
 12. Égett Fék szag.. Mindkét oldalt elég rosszul nézett ki a helyzet betétek fémig kopva tárcsának meg jókora válla volt mind két oldalt. Valoszinű hogy én cseréltem rajta először.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.