Jump to content

BAlazs_26

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  39
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

BAlazs_26 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel g astra
 • Város
  veresegyház

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Ujabb fejlemény a első fékekkel kapcsolatban. Ki kell cserélnem a jobb oldali dugatyút. Meg tudnátok mondani hogy mekkora dugatyu kelhet bele delphi a féknyereg z16se 2001es.
 2. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a segitséget
 3. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Esetleg beletudok rakni ledes izzot modositás nélkül? Itt az oldalon találtam egy leirastt ahol le van irva milyen izzó kell bele ledes ből. De a modositás [ha kell] az nincs leirva
 4. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok .A műszeregységben nem tudjátok pontosan hogy milyen izzók vannak .Ha jól tudom több fajta van benne.
 5. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Igen ezt tudtam ezért vettem is ilyen készletet.Viszont jobb elől már azzal is nehezebben ment vissza minta bal oldalt.ezért gondoltam hogy kicserélném a jobb oldal gumitömítéseit ,vagy fölösleges?
 6. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  sziasztok.Valószínű hogy megvan a probléma ami miatt néha rázott a kormány.A jobb első fékdugattyú ferdén nyomta neki a betéteket a tárcsának ezt berezonált.Ilyenkor érdemes a fékdugatyút cserélni vagy elég csak azt a 2 gumigyűrűt? Mikor teljesen kinyomom a dugatyút nem tudom visszanyomni csak célszerszámmal viszont azt olvastam hogy könnyen visszakéne mennie. Köszi előre is.
 7. BAlazs_26

  Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok.Nem érdekel valakit egy delco cdr500-as fejegység? Nekem már nincs rá szükségem.
 8. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Égett Fék szag.. Mindkét oldalt elég rosszul nézett ki a helyzet betétek fémig kopva tárcsának meg jókora válla volt mind két oldalt. Valoszinű hogy én cseréltem rajta először.
 9. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  A kerékagy tiszta, rozsdamentes
 10. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Hát eddig a fékezés közben volt remegés, égett szag,. De mostnár inkább erőteljesebb fékezés utan van remegés olyan mintha szálszakadt lenne a gumi-ami nem az mert most cseréltem ujra a jobb oldalt többit pedig gumis nézte át. Nemrég volt szerelőnél es ki kellet cserélnie a jobb oldali axial rudat mert kifli alakba elhajlott.lehet akkor valamelyik lengőkar esetleg féltengely lenne? Miota nálam van az auto nem baleseteutem vele.
 11. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Igen nyomatékkulcsal mindkét oldalt bár azt vettem észre hogy a bala oldalira mindig többet tudok húzni mintha laza lenne. Lehet hogy a csavar a rossz ? Tárcsa csavar cserélve enyhe menetrögzitővel bekentem.
 12. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok lenne egy Sürgős kérdésem. Kb. 1 hónapja cseréltem az első fékbetéteket tárcsákkal együtt mind a két oldalt. Mostanában azt vettem észre hogy nagyobb hirtelen fékezés után beremeg a kormány nagyobb sebességeségnél de ha félreállok és keményre nyomom a fékpedált akkor megszűnik. Szerintetek mi lehet a gond. Cserélten vezetőcsapszeget meg a gumiporvédőt is mindkét oldalt. Esetleg lehet rossz fékdugattyu vagy tárcsa. ZIMMMERMAN a betét is meg a tárcsák is.Köszönöm előre is a segitséget.
 13. BAlazs_26

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Opelnél hogy tanitom ujra az ecu-t? Obd program nélkül az akkusarus megoldása érdekelne.
 14. Ok, Köszi a segítséget. Majd ha újra tudom használni a klimát akkor majd figyelek rá.
 15. Sziasztok. Ha leveszem a hővédő lemezt a kipufogó leömlőről és így használom a kocsit akkor lehet valami baja a klimának ?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.