Jump to content

Jupi

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  8
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Jupi névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Budapest
 1. Jupi

  Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Megint akadt egy problémám. Úgy látszik szereti ha foglalkozom vele A jobb első ablak automatikus felhúzásnál felérkezés után 1-2 mp múlva leereszti magát kb. 10 cm-t, és ott megáll. Eddig is hallottam olyan hangokat onnan, leeresztés-felhúzás után, mintha tovább akarta volna húzni még 1-2 mp-ig az ablakot. Lehet, hogy összefügg ezzel. Hát előre is köszönöm a segítségeteket.
 2. Jupi

  Utastér,belsőtér

  Köszönöm mindkettőtöknek! A héten egyik délután megcsinálom
 3. Jupi

  Utastér,belsőtér

  Sziasztok! H Astrám (2004-es) az ajtó nyitásakor nem kapcsolja fel a beltéri világítást elől, csak hátul. Igaz, néha meglepetésszerűen felkapcsolja (100-ból egyszer). Tudnátok segíteni?
 4. Szia! Szerintem a recsegő váltó Opel jellegzetesség. Nekem ez a harmadik Opelem, és még ennek van a legjobb váltója, de mind jellegzetesen akadós volt. Szóval ez nem kuplung szerintem. Viszont a rángatás nálam kuplung probléma volt. Azt kérdezném, hogy elindulásnál, rángató motornál doboló hangot is ad az autód?
 5. Szerinted a motorból jövő mély, doboló hang a kuplung hibájából keletkezett, vagy a motorban történt valami és attól gyengült meg a kuplungtárcsa rugója? Mert most a kuplung cserétől a rángatás megszűnt, de maradt ez a hang. Vagy valami egész más... ?
 6. Hát igazad lehet, csak azért találgatok, mert a két jelenség teljesen szinkronban volt, és az egyik teljesen megszűnt. A másik mé nem? Na jó, nem idegesítem magam, megyek egy szerelőhöz vele. Köszönöm
 7. 1,4 XEP 2004 188000 km Sziasztok. Régebben láttam, hogy elindulásnál rángató motorra kuplungcserét javasolt valaki, szerelőm is ezt javasolta. Szóval hidegen főleg, de melegen is indulásnál berángatott az autó és egy halk kalapáló hang jött a motorból, ami a fordulat emelkedésével megszűnt. Na szóval kicseréltettem a kuplungot kompletten (SACHS), a tapasztalatom a következő: A rángatás szépen megszűnt, a motor is simábban jár, könnyebben is gyorsul (érdekes, hogy milyen kihatásai vannak), viszont a motorban ez a bizonyos mély kalapáló hang megmaradt elindulásnál. Ez most mi lehet? Félrekopott valami a motorban a kuplungtól? Vagy mi...?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.