Jump to content

Jocka80

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Jocka80 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Dunaföldvár
 1. Jocka80

  Általános műszaki problémák!

  Sajnos van mert más eszközzel is azt mutatja, tanácstalan vagyok
 2. Jocka80

  Általános műszaki problémák!

  Most ellenőriztem , meg ki is derült a bontott vez tengely behelyezésekor a szorul benne a tengely. Volt hengerfej javítást síkolták is, de a vezérmű tengelyház síkját ellenőriztem egy alumínium lappal, és sajnos billen rajta legalább 3 tized milit tanácstalan vagyok már előzőleg is nagyon sokat ráköltöttem mert 2 x csinálták a hengerfejet de nem részletezem de valahogy azt érzem bárhova is vinném csak át...... lehúznak és kapok cserébe egy nagy nullát. Nem viszem szerelőhöz, viszont a hengerfejet sem veszem le mert még egyszer nem játszom el ezt. viszont arra gondoltam ha a veztengely meghajtás felőli oldalról a tengelyrúd utolsó gyűrűjéből leszedni 1 -2 tizedet akkor már megszűnne a feszültség ?
 3. Jocka80

  Általános műszaki problémák!

  Igen szó szerint így kinlódtam ki ahogy írtad, de visszafele nekem is az volt a gondolatom, hogy gyártok valami eszközt mert fizikai képtelenség máshogy rakni bele . Van bontóba tengely házzal egybe, de itt a probléma hogy akkor ugrik a hengerfej csavar +tömítés és stb és stb ezért gondoltam csak a tengelyt cserélni, persze ha illeszkedik a házba,ez holnap kiderűl
 4. Jocka80

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a válaszokat egyébként C16 NZ a motorkód A szelepek nem sérültek szerintem, mert azonnal megszünt a hajtás, meg nem látszik semmi sérülés . Dobnék képeket ha megtalálnám hogy is kel. A visszarakástól félek mert alig tudtam kivenni is a szelephimbák betartottak, talán annyiból könnyebb lesz mert a hidrotőkékből konyomom az olajat satuban,aztán talán lentebb lesznek a himbák visszarakásnál, de ez még csak elmélet https://drive.google.com/file/d/0B6Przo32t8RJVFU5a2ZUMTJFeGItTUMzSGRINW9WT0dvR3I0/view?usp=sharing https://drive.google.com/open?id=0B6Przo32t8RJeWNya2lKcG8zUFNvZ2kyVGdwbzlhX3ctLTV3
 5. Jocka80

  Általános műszaki problémák!

  Üdv mindenkinek! Új vagyok itt a fórumon. Opel Vectra A 1990 évjáratu autóm van, Segítségre lenne szükségem vezérműtengely csere menetében. eltört a vezérmű tengely és szeretném magam végrehajtani a cseréjét ,de némi szaktudásra lenne szükségem. A törött vezérmű tengelyt sikerült eltávolítani , a hidrotőkéket kiszedtem , szelephimbákkal eggyütt. aztán kb itt tartok bontóból tudok venni vezérműtengelyt de ahhoz ,hogy helyesen tudjam visszarakni, ezért kérnék segítséget , ami a műtét menetét illeti .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.