Jump to content

Zpetra

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  14
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

Zpetra névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
 • Lakhely
  Budapest

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra F
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Az autó készen van, működik minden szépen!
 2. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Tisztába teszem a dolgokat! A szituáció a következő: 70Km/h -val mentem a kocsival,(tehát még az sem, hogy dugóba álltam volna vele!) és 100-fölé, valamint a pirosba ment a vízhőmérséklet mutatója. (Ahogy forrt, kilökte a vizet, a víz tartály teteje mellet..Nem lukas, minden vezeték, cső rendben van! ) Nem igazán értettem a dolgot, mert eddig szépen működött a ventilátor, meg minden benne.... Autómentő jött értem, mondom én nem kockáztatok, hogy esetleg nagyobb kárt teszek benne, valamint autómentő vitt el a szervibe is! Egy hetet állt a szervizbe... Első mondandójuk az volt, hogy a ventilátor nem működik.(bár azt mondták, hogy működésre bírták, de rossz... ) Magyarul szólva, palira vettek... Közölték, hogy a ventilátor ugyan ki van cserélve, működik, de a második fordulatszámnál, nem tartja a megfelelő "tempót" el kell vinni elektronikához.... Mondtam ám legyen... Csütörtökön megnézték, közölték, hogy a jeladó rossz, ki kell cserélni... Mondom oké, legyen! Csütörtökön még az nap, el is hozták az autót, közölték minden rendben van vele... Majd péntek reggel 8 óra magasába hívnak, hogy egyébként az Opellal minden rendben van, de a vizet megint forralja.. Kérdezem én, egy éjszaka mi a fene történhetett? Na mondom, szuper...Következő hívás délután 4 óra fele történt, amikor is közlik velem, hengerfejes, 200-ezer a javítás, plusz másfél hét múlva tudnak hozzákezdeni... Na ott eldöntöttem, itt a vége, el onnan a kocsi... El vittem másik szerelőhöz, lábon! A piros lámpánál, ahogy megálltam, a vízhőfok lement 90 alá.. Majd amikor elindultunk, elkezdett felfele menni... 100 fölé ment egy picivel, piroshoz közel nem volt! az első kerekéknél, ismét vizes lett, tehát a forrás hatására kilökte a vizet. Szól a telefon, a kocsi nem hengerfejes, a vízpumpa egyáltalán nem dolgozik, valamint a vezérlést már rég cserélni kellett volna benne. Mondtam, ha már ott van, akkor egy olajcserén is essen át, mert az is ráfér már! ebbe a az a bibi, hogy a kedves előző tulajdonos, szinte nem mondott semmit, csak azt hogy olajcsere rá fér.... Egyébként szereti megenni az olajat. Rövidebben nem tudtam leírni! Csak tudjátok itt dolgozik bennem a kis manó, hogy vajon akkor a másik szerelőkkel mi is van...Hogy ennyire le akartak húzni? Bár sikerült is nekik.... Ma elméletben össze lesz rakva, és holnap lehet érte menni.
 3. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! A kocsi nem hengerfejes... A vezérlés, vízpumpa rossz benne... Csere, és talán most már jó lesz!
 4. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Kocsiról még semmi hír, Lábon vittük át a másik szerelőhöz.
 5. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  XX.kerültem lakom. Most Budaörsön van a kocsi, "Szerelőknél" Hétfőn viszem át Százhalombattára... :-/ Szívesen fogadom a szerelő elérhetőségét...Sosem lehet tudni, mikor mi történik! Köszönöm.
 6. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Hétfőn viszem másik helyre....! Egy hete a szerelőknél van a kocsi, és csak tegnap tűnt fel nekik, hogy hengerfejes.... Azt mondta, hogy légbuborékot csinál az autó a rendszerbe.... Mondtam nekik, hogy ne nyúljanak hozzá!
 7. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Hengerfejes a kocsi... 200-ezret mondtak a javításra.... Szerintetek?
 8. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Jobb reggelt Nektek! Most hívtak a szervizből. Elmentek az autóért, az elenktronikához megnézték minden működik rendesen, de Megint forralja a vizet.... MIÉRT????? :@ Elméletben ma autót varázsolnak belőle, és mehetek érte....
 9. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Hívtam a szerelőket, mert nem bírtam már tovább várni.... Azt mondták, jeladó volt rossz, azért nem ment úgy a ventilátor ahogy mennie kellene, azt kicserélték, és most mennek a kocsiért. Azt mondták, még hívni fognak, hogy mikor lehet érte menni... Eddig nem hívtak, szerintem ma már nem is fognak. Remélem holnap mehetek érte....! Eddig mindennel együtt (ventilátor csere+jeladó csere+munkadíj+mindenféle) összesen 53.ezer.
 10. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Neee! :((( Fogalmam sincs most hol van, és mit csinálnak vele, ez a legszörnyűbb......
 11. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Tegnap a szerelők nem hívtak, ezért én hívtam őket fel. Egyenlőre vizsgálják a kocsit, és semmi hír.... Elkeserítő, hogy mi a fene van..... Elektronikánál van, mert a ventilátor ha meleg a motor azt a fordulatszámot nem tudja tartani, amit kellene...
 12. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! A kocsiba ventilátor csere megtörtént. Holnap meg az elektronikához, ugyanis ha meleg a motor a ventilátor nem tartja azt a fordulatszámot, amit kellene. Holnap hívnak, mi a helyzet vele, és mikor tudok érte menni. A ventilátor csere mindennel együtt, 40.ezer Ft. Remélem nincs olyan nagy komoly gond.... :S
 13. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Az én Opelem jelenleg szervízbe van. Felforrt, és elfolyt a víz. Ventilátort kell cserélni. Beszerelik, megnézik, és ha minden rendben, akkor mehetek érte. Ha nem, akkor tovább nézik, és lehet nagyobb a gond.
 14. Zpetra

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra, úgyhogy nekem még itt minden ismeretlen! Egy olyan segítségre lenne szükségem, hogy van egy Opel Astra amiben a vezető ülési biztonsági öv borítója hiányzik. Ezt a problémát minél előbb meg kell oldanom. Bekötni betudom magam, azzal nincs gond! Tud nekem valaki ajánlani valamit? Minden segítséget szívesen fogadok! Köszönöm szépen. Petra
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.