Jump to content

Hauptmann

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  7
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Hauptmann névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Érd
 1. Hauptmann

  ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  ' A lánc kenési rendszere nem tökéletes, emiatt rendszerint már 150, de legkésőbb 250 ezer km környékén annyira megnyúlik, hogy a vezérlés átugrik, a motor pályafutása pedig csúnyán véget ér. A probléma egyébként javítható a Z22YH (2.2 direct motor) olajfúvókájával. ' Aztán ki tudja... ;)
 2. Hauptmann

  ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  :D igen, egy kicsit nagyobb motort szeretnék az autóba. Igen, ezt olvastam, me hogy vezérléscserekor érdemes kicserélni az lánc olajfúvókáját a Z22YH fúvókájára, és akkor többet nem lesz gond.
 3. Hauptmann

  ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  A Z2SE mennyire vállalható be? Annyi mindent lehet olvasni a neten róla, van aki dícséri, van aki szídja. Alapban szimpatikus motor lenne, csak tartok tőle egy kicsit.
 4. A manuális klíma átépítése digitálisra mennyire lenne járható út? Vagy inkább felejtsem el?
 5. Hauptmann

  ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Dunaharasztin, illetve a környékén van olyan ajánlott szerviz, ahol egy kiszemelt autót el lehetne vinni vásárlás előtti átvizsgálásra?
 6. Sziasztok, Arra lennék kíváncsi G Astra esetén,. hogy az automata/digitális klíma esetén is kétféle fűtésrendszerrel (Behr, vagy Delphi) szerelték az autót?
 7. Hauptmann

  ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok, A közeljövőben kabriót vennék, és képbe került a G Astra. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Mik a típushibák? 1998-2004 között gyártották a típust, van olyan évjárat, amit érdemes kerülni? Főként a 2,2-es benzinessel szemezek (azt hiszem, Z22SE a motorkód), de ha jön egy szép állapotú 1,8-as, az ellen sem tiltakozom. Ezekre jellemző a magasabb olajfogyasztás?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.