Jump to content

Sadebilly

Forummember
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About Sadebilly

 • Rank
  Érdeklődő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  AstraG
 • City
  Debrecen

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Szia! Kulcs elektronikát lehet opcommal tanitani de kell carpass.Ha komplett vezérlőt vettél azt már próbáltam opcommal de meg se mukkant..
 2. Ha jól tudom a km óra mögött volt nekem igaz mid em van.
 3. A turbó wastegate szelepe nem ment tönkre. ha beindítod egy kicsit behúz majd elenged..Esetleg a vakumos csöveket átnézni hogy jól lettek visszadugva
 4. Szia! anno én is megcsináltam ezt a takarítást.Ha jól emlékszem 2 tömítést kellett cserélni utánna.Esetleg a egr melletti csővet jól ráhuztad.. nekem sajnos sikerült párszor mellérakni.Esetleg a kis zöld gumi rajta volt a nyomás érzékelőn?
 5. Szia! Szerintem egy az egybe rakd át az ajtókábeleket.Itt segítettek nekem is a hatsot összehozni van egy útvonal rajz szín helyesen... szivesen át küldöm de ha visszaolvasol lehet megtalálod .Én popszegecsel rögzítettem a mechanikát.Biztosítéktablát szerintem át kell nézni hogy a főbb vezetékek megvannak e...ha nincs akkor be kell húzni de nekem szerencsém volt mert már elindították csak az ellenpárját kellett berakni.
 6. Jogos!!! A nyomás szenzor csatlakozojat neki adtam a termosztátnak Hibakódot esetleg lehet érdemes lenne nézni...
 7. Esetleg a termosztát csatlakozojat nézd meg és tisztísd meg lehet az segít...esetleg a hó nem ütötte fel a olajteknőt??
 8. Van víz benne?? Esetleg vízpumpa nem adta meg magát?
 9. Sadebilly

  Váltó tuning

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem hátha valaki tudna esetleg segíteni.Van egy X20dtl autóm és chippelve... nagyon jó jól megy viszont egy F23 váltóval van szerelve 3.84 axel ratio. 5.ben3000/130 esetleg lehetne beletenni szerintetek egy 6 os váltót vagy olyat amivel talán kicsit kevesebbet porog.Ha igen mit kellene át szerelni.Valaszokat előre is köszönöm.
 10. Nem szívesen cserélném le a Bc kart....és tetszett ez az állítási mód Freddy_ nagyon köszönöm.Szerintemigy már menni fog
 11. Igen igazad van rosszul olvastam. Esetleg valaki tud vw99 relé beszereléséről mit hogyan merre.Köszönöm 937D77F8330_4B2B_4E06_930_tn.jpg
 12. Sziasztok! Nincs meg valakinek A gezoli féle vw intervalumos relé beszerelése.Most pont időszakos és nem is gondoltam volna hogy szükségem lehetne rá.. köszönöm
 13. Szia! A g astra csoportban pont olvastam valakit akinek isuzu autója volt és víz problémája rá beszéltek vagy bele hogy hengerfejes .. kicserélt az atyauristent is de nem javult a dolog.Egy srác írta neki hogy ezeknek van egy tipusbetegseguk amikor ami azt a tunetet csinálja mintha hengerfejes lenne.. Rávágta csípőből hogy cserélje le a szerelőt mert... sajnos csak emlékezetből megy.. valami olyasmi volt hogy a olajkör mellett húzódik a víz és van egy tömítés ami el szokott menni. Esetleg ha átszakadt akkor lehet zavaros ... esetleg kérdez utanna ennek remelem segítettem.Bocs ha megtalálom azt az írást atkuldom. szep estet!
 14. Szerintem dugulás van azért jelzi a hibát ha viszont “tiszta”akkor valószínű hogy rossz..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.