Jump to content

Firsh

Forummember
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Firsh

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • City
  Budapest
 1. Én se vágom, arra gyanakszom hogy nem gyári a kar, azért tér el mindenki másétól. Na mind1. Igen SX4 volt a Suzuki, hogy tudod Új kérdések: Lemezfelni felújításra mennyit érdemes szánni? A fényszóró állító motor ki/be tolja a pöcköt de amikor be van téve a lámpába akkor nem állítja azt. Van valami furfang, hogy mitől kezd el ténylegesen fel-le állni a fény?
 2. Igen ez az 500 és 475 mm, ez van felrakva és ez néz ki így. A fém kar ami ezeket mozgatja viszont az tök ugyanaz mind2 oldalon. Egy random másik autón egy Suzukin a vezető oldali kar rövidke de a lapát rajta valami 65 centi, az anyósülés kar meg nagyon hosszu és van rajta egy 35 centis lapát. Az sokkal normálisabb megoldásnak tűnik.
 3. De ha motorszám alapján ezt dobta a katalógus? Meg itt a többiek is ilyesmi méreteket ajánlottak, meg minden autós bolt ezeket a méreteket hozza fel. Akkor a karok nem gyáriak és vegyek olyan kart ami a vezetőoldalon hamarább hagyja kezdődni a törlőt?
 4. Azóta sikerült beszereznem a katalógus szerint a rávalót (Bosch AR 503 S, 3 397 118 993, 500/475). Köszi a tippet, tényleg minőségi, még szárazon is hang nélkül töröl, semmi brummogás! Viszont olyan hosszuak, hogy egyik a másik alatt van, ez nem tudom mennyire normális? A törlő karok egyenlő hosszúak nekem. Nagy nehezen leszereltem a karokat, és ugy raktam vissza öket hogy legalább ne érjenek össze a lapátok. Szárazon kb tökéletes az egész, viszont amint benedvesitem az üveget, annyira csúszik hogy kloffolja az ablak szélét, ide lehet rakok valami koppanás csillapító sufni dolgot. Az anyósülés oldali pedig lelóg az ablak alá (látszik a nyoma a videó vége felé). De legalább nem koppannak össze, annyira :D
 5. Sziasztok, az ablaktörlőkkel van örökös küzdelmem (1999, 1.4): 1. Valaki, akinek teljesen jól működik az első ablaktörlő pár (halkan töröl), kérem mérje meg nekem melyik oldali mekkora! A szerviz jót akart és tesztelgetett mindenféle méretüt hogy a vezető oldali nagyobb részt töröljön, de szerintem ez lett az "átka is" mert a vadi uj lapát is akadozik/brummog minden áldott törlésnél (nyilván vizes üvegen értem). Valószinüleg nem fekszik fel az üvegre tökéletesen mert az egyik túl nagy a másik túl kicsi (kb 50 és 30 centisek), az oszlopot is ütögeti a vége. 2. Hátsó törlő lapátot honnan tudok szerezni és a típusa/modellje hogy derül ki számomra? Egyszer már cseréltem de akkor kaptam és nem magamtól vettem. Köszönöm
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.