Jump to content

Swat86

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel astra g
 • Város
  Kiskunhalas
 1. Swat86

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Köszönöm a vàlaszokat, ja és àtjött a hasonlat is :D
 2. Swat86

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Jah igen, a dexos 2-t olvastam màr, mondjuk ugye arról is kiderült hogy nem feltétlenül jó, szóval egy kicsit szàjbaràgósabban szeretnék vàlaszt kapni hogy igen, hülye gyerek ezt vedd meg mert... Akinek gyakorlati tapasztalatai vannak ezzel a motorral kapcsolatban olajkérdés terén az kérem szépen, legyen szíves ossza meg velem!
 3. Swat86

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Tisztelt Urak! Szinte végig olvastam a teljes témát, de olyan mértékű kavarodás lett bennem hogy inkább felteszem a kérdést: 2004 g astra z14xe motorú 146000 km-el rendelkező kicsikocsimba milyen típusú olaj lenne a tökéletes választás? GM 10w40 van benne a 10 ezrenkénti csere 0km-es korától megvolt, azért került ez az olaj bele mert egy mol által ( ilyen céges kocsik voltak)"kitenyésztett" szerelő azt mondta hogy minden nagyon jó dehát ez a gm-et szereti csak.Mondjuk az igaz hogy a castrol magnatec 10 w40-el megtett 600 km alatt hangosabb volt a hidrotőke most megint halkabb a gép...na mindegy kérlek titeket mutassatok irányt! :)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.