Jump to content

Gergő.87

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel astra g
 • Város
  Prügy
 1. Gergő.87

  Általános műszaki problémák!

  Frisstés! Csere megtörtént,ABS működik,kilométeróra megy,de a hiba ugyan úgy fenn áll! Visszaváltáskor leáll az autó! Üresjárati szabályzószelepet nem lehet levenni tisztítani mert egyben van a fojtószelepházzal! Tanácstalan vagyok! :/ valami egyéb ötlet? Hibajelzés továbbra sincs!
 2. Gergő.87

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm gyors válaszod! CSak azért "elmélkedtünk" mert más is tud ilyen hibát produkálni,és nem mennénk bele felesleges alkatrészcserébe! Mert amíg nem volt ABS hiba jelzés,akkor csinálta már ezt a motor bár jóval ritkábban! Tanácsoltak alapjárati motor,fojtószelep tisztítást,mert akiknek már volt ilyen,valakinél orvosolta a problémát! Az is érdekes hogy ha kettesből váltok vissza egyesbe akkor nincs ilyen gond! De azt nem tudtam hogy a kerékcsapágy küldi az ECU-nak a jelet,azt hittem van egy másik külön jeladó erre a célra! Köszönöm a segítséged! CSapágycsere lesz,reméljük csak az volt a baj akkor! Üdv! ;)
 3. Gergő.87

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Egy z16se motorkódú Opel astra g tulajdonosa vagyok immár 6 hónapja! Felmerült egy két hiba is,ebből az egyik tudjuk orvosolni,de a másikkal nem tudunk egyenlőre mit kezdeni! Az első hogy nem működik az ABS, lámpa kint,vezeték nem sérült,csapágy csere lesz szerintem! A másik hiba hogy a kilóméterórám hol megy hol nem,és ha lassításkor fékezek és kinyomom a kuplungot visszaváltás előtt akkor megáll a motor! De nem rángatva,hanem olyan mint ha levenném a gyújtást és se kép se hang,minden hibalámpa világít! Újraindítom és megy tovább! csak városban igen veszélyes,ilyenkor elmegy a szervó és ha nincs észnél az ember akkor nagy baj tud történni! GOndoltunk már kilóméteróra jeladóra,de le tud állni a motor ha nem küld jelet?? Arra is gondoltunk hogy falsot szív valahol,szívőcsövek rendben,alapjárat van! Vagy esetleg főtengely jeladó? a fordulatszámérőm megy jól működik,ha jól tudoom az onnan kapja a jelet! Tanácstalanok vagyunk,mert hiba jelzés nincs,diagnosztika eszköz nem olvas semmit,csak az ABS hibát jelzi! Segítsen akinek már olt ilyen,mi lehet a baj? Veszélyes így közlekedni! Köszönöm előre is!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.