Jump to content

istifiú

Forummember
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by istifiú

 1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1926643724033493&set=a.643330072364871.1073741827.100000636511760&type=3&theater Az Ac is letudva, KÖSZÖNET érte! a szűrű még a polcon dobozban ;)
 2. még a BOGE szilentek nincsennek benne, de jövőhéten arra is sor kerül minden hét karácsony :P
 3. Neeem,OT-t nem akarok..... ahhoz túl sok "nem gyári dolog van tervben van egy ilyen belterem: http://details-of-cars.com/jaguar-xj40/ Azokat az első üléseket beáldozom ( motorok stb, mennek a gyári Seni üléseimbe) de mikor megvettem vakaróztam, hogyan lesz klubos...22 éves volt csak :S na mára már a 30 év sem probléma :D Ilyen tempóban a bódé lesz csak kész az idén +alkatrészek. De majd kiderül hogy halad... első híd is már le van szinterezve, a gyári hídszilentet kell majd elvinni beletetetni (kaptam még 1 pár vadi újat abból is) ha hazajön teszek arról is fel képet.
 4. ha belegondolok hogy már több mint 10 éve a garázsban pihen...... nem is tudom... sírjak-e vagy nevessek.... ez a recept hogyan csináljunk OT-t?
 5. háhh fel lett nyitva a "szép" balos sárvédő hátul.... TÁDÁÁÁÁM mit látunk? Jó magyar szo*ás szerint ívek egymáson.... "duplex" :S ráadásul köze nincs a gyárí ív vonalához...lesz mit javítani :S A Háttámla merevítője a mit bontottunk már a az uj helyére van igazítva jövőhéten be is lesz hegesztve.
 6. Tegnap rendeltünk a futóműhöz cuccokat, és a fékekhez, (70eske) ráköltve ismét. Idén lábon lesz!
 7. Első lökhárító tartó vas (fenti kép) + konzol, hátsó híd kormány összekötő jövőhétre fekete szinterbe öltözik
 8. jövőhéten remélem már pár cucc mehet szintereztetni, hétvégén ránézetek barátommal mondjon rá ament mit vihetek, év végére jó lenne ha sikerülne járóssá tenni, de sajna a teli fény kívül belül elég húzós árat kaptam :S (arany metal) Vincze Sanyi volt aranya után... hátha (" ujjá születik") :D azt a bódét nagyon sajnáltam, de olyan volt mint a szita....
 9. Neeem barátom lakatol, ő az aranykezű mágus tegnap vettem 4 szép bakot a bódé alá ;)
 10. a-a a púpot nem rakjuk át... pláne nem "vagdalunk" , a tető lesz ráigazítva, gyári bordák maradnak ( nem fog a gitt felpattogni a tetőmről.....) 4.0 24V
 11. már megtanultam hogyan tegyek fel képet XD
 12. Egyenlőre marad a saját 3.0 12V, de a végső cél egy 4rugos blokk lenne (épített, van hozzá 24V ) alá megy a getrag 265, az is megvan, majd a 4 rugós főtengely lesz érdekes :D lehet egyszerűbb volna komplett megvenni, mint a főtengelyt vadászni :S (ebuyon vadi uj volt 3000EUR) az pöppet meleg ár .... csinálok még képet aztán délután felteszem
 13. Igen. ahogy jön a jobb idő megyünk,köszönöm a segítséget, azzal a hiányzó utolsó darab is meglesz Remélem látható a bal oldala, hogy elkészült az oszlop, és társai :P
 14. 25.ére van a szemrevételezés előirányozva,úgy tűnik meg fog oldódni a probléma! :P
 15. Jajam még itt - ott akad Pénteken eljön az igazság pillanata, Megrendelésre kerül a két ív, 2 küszöb már meg van, már csak a jó idő kellene, és a Vágomány Ha továbbra sem lesz bontás, jövőhéten megrendelem a torony merevítőt, amíg bakon van, fel is lenne rakva... (gyári méret)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.