Jump to content

istifiú

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  43
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by istifiú

 1. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1926643724033493&set=a.643330072364871.1073741827.100000636511760&type=3&theater Az Ac is letudva, KÖSZÖNET érte! a szűrű még a polcon dobozban ;)
 2. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  még a BOGE szilentek nincsennek benne, de jövőhéten arra is sor kerül minden hét karácsony :P
 3. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Neeem,OT-t nem akarok..... ahhoz túl sok "nem gyári dolog van tervben van egy ilyen belterem: http://details-of-cars.com/jaguar-xj40/ Azokat az első üléseket beáldozom ( motorok stb, mennek a gyári Seni üléseimbe) de mikor megvettem vakaróztam, hogyan lesz klubos...22 éves volt csak :S na mára már a 30 év sem probléma :D Ilyen tempóban a bódé lesz csak kész az idén +alkatrészek. De majd kiderül hogy halad... első híd is már le van szinterezve, a gyári hídszilentet kell majd elvinni beletetetni (kaptam még 1 pár vadi újat abból is) ha hazajön teszek arról is fel képet.
 4. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  ha belegondolok hogy már több mint 10 éve a garázsban pihen...... nem is tudom... sírjak-e vagy nevessek.... ez a recept hogyan csináljunk OT-t?
 5. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  háhh fel lett nyitva a "szép" balos sárvédő hátul.... TÁDÁÁÁÁM mit látunk? Jó magyar szo*ás szerint ívek egymáson.... "duplex" :S ráadásul köze nincs a gyárí ív vonalához...lesz mit javítani :S A Háttámla merevítője a mit bontottunk már a az uj helyére van igazítva jövőhéten be is lesz hegesztve.
 6. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Tegnap rendeltünk a futóműhöz cuccokat, és a fékekhez, (70eske) ráköltve ismét. Idén lábon lesz!
 7. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Első lökhárító tartó vas (fenti kép) + konzol, hátsó híd kormány összekötő jövőhétre fekete szinterbe öltözik
 8. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  jövőhéten remélem már pár cucc mehet szintereztetni, hétvégén ránézetek barátommal mondjon rá ament mit vihetek, év végére jó lenne ha sikerülne járóssá tenni, de sajna a teli fény kívül belül elég húzós árat kaptam :S (arany metal) Vincze Sanyi volt aranya után... hátha (" ujjá születik") :D azt a bódét nagyon sajnáltam, de olyan volt mint a szita....
 9. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Neeem barátom lakatol, ő az aranykezű mágus tegnap vettem 4 szép bakot a bódé alá ;)
 10. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  a-a a púpot nem rakjuk át... pláne nem "vagdalunk" , a tető lesz ráigazítva, gyári bordák maradnak ( nem fog a gitt felpattogni a tetőmről.....) 4.0 24V
 11. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  már megtanultam hogyan tegyek fel képet XD
 12. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Egyenlőre marad a saját 3.0 12V, de a végső cél egy 4rugos blokk lenne (épített, van hozzá 24V ) alá megy a getrag 265, az is megvan, majd a 4 rugós főtengely lesz érdekes :D lehet egyszerűbb volna komplett megvenni, mint a főtengelyt vadászni :S (ebuyon vadi uj volt 3000EUR) az pöppet meleg ár .... csinálok még képet aztán délután felteszem
 13. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  alatta a motor guma
 14. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Igen. ahogy jön a jobb idő megyünk,köszönöm a segítséget, azzal a hiányzó utolsó darab is meglesz Remélem látható a bal oldala, hogy elkészült az oszlop, és társai :P
 15. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  2 ív megvan :P
 16. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Épülünk, szépülünk
 17. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  25.ére van a szemrevételezés előirányozva,úgy tűnik meg fog oldódni a probléma! :P
 18. istifiú

  Rekord-Senator-Monza

  Jajam még itt - ott akad Pénteken eljön az igazság pillanata, Megrendelésre kerül a két ív, 2 küszöb már meg van, már csak a jó idő kellene, és a Vágomány Ha továbbra sem lesz bontás, jövőhéten megrendelem a torony merevítőt, amíg bakon van, fel is lenne rakva... (gyári méret)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.