Jump to content

Turo

Forummember
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Turo

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra f
 • City
  Szirmabesenyő

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bocsi elfelejtettem írni, hogy mikor világit a a check engime lámpa akkor 00km/h ír ki, van olyan mikor 100 km/h 22km/h órát ír ki van mikor pontos vagyis gondolom mert +53km/h mutat. És mind két óra w1102-es. Nagyon köszönöm a válaszod
 2. Sziasztok, Ismét egy hibával kapcsolatban fordulok hozzátok. Az alany 2002-es 1,4 8v 100km/h fölött motorféknél sárga lámpa 24 kód sebesség érzékelő hiba, na már most nekem 50-60 km/h között ki is szokott aludni a check engime lámpa, olykor működik is a jeladó és akkor tünet mentes vagyis lámpa mentes, mert olyan nagy különbséget nem érzek. A kérdésem az lenne vagyis kérdéseim, hogy esetleg testhiba lenne, vagy így jelzi, hogy lassan megadja magát? A másik pedig az lenne van nekem egy W1102-es VDO diesel km órám ami tartalmaz sebesség érzékelőt, ez az óra ford.szabályzós, nekem az autóba azt hiszem DEICO van a kérdésem az lenne, hogy maga csak az órát kilehet cserélni megegyezik a sebesség érzékelő csatija? Válaszokat előre is köszönöm.
 3. Sziasztok, Adott egy 2002-es 1.4 8 v astra, 35-ös hibád kódot villogtattam ki. Kérdés az lenne, hogy lényegében mi az a alapjárat vezérlő szelep hiba, én nem nagyon vettem észre rajta semmit, csak annyit, hogy hidegen néha kigyulad és üzem melegen elalszik. Tudnátok segíteni abba, hogy esetleg kontakt hiba vagy test hiba vagy alapjárati motor. Köszönöm.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.