Jump to content
OPEL FÓRUM

zoltantrick

Forummember
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G
 • City
  Gerjen
 1. Szép estét mindenkinek! Kipróbáltam ezt a pedálos hibakiolvasósdit és sikerült, egr szeleppel van valami.Hibakód Amikor megvettem háromnegyed éve akkor is volt vele hasonló gond, de elmúlott hamar, illetve akkor erőtlen is lett az autó. Azóta voltam egy 250km es úton kb. aminek nagyrésze pálya. Most egyszer sem villant ki a lámpa, azomban az utolsó pár kmen feltűnt, hogy már menetközben is hallható a kattogást. Levideóztam indulás előtt és most is hátha tudtok valamit a hangból mondani. Elég ideges vagyok, mivel néhány hozzabb utat mennem kéne a jövő hét elején... Indulás előtt Utána El
 2. Nem vagyok valami nagy autószakértő, annyit tudok amit neten olvasgattam. Néhány hete készítettem egy videót, nem tudom mennyire adja át a hangot. Videó @Vardar Köszönöm az ötletet, meg fogom próbálni!
 3. Sziasztok! Van egy Astra G 1.4 Twinport (Caravan,Z14XEP) típusú autóm kicsit több mint fél éve van nálam. Most mentem vele először autópályán. Előjött egy olyan gond, hogy menet közben 130 as tempónál néha felvillan kb. 30másodpercre a "Motorvezérlő rendszer Elindulásgátló" lámpa. (Ez alapján a lista után ,Autó és benne egy villáskulcs) Szerintetek mi lehet a gond? Ami hibát tudok az autón az, hogy a hidrotőkék kattognak hidegen,melegen. Előre is köszönöm!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.