Jump to content

bandi56

Forummember
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About bandi56

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 03/24/1956

Elérhetőség

 • MSN
  bandi56@windowslive.com

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  MAGYAR
 • Érdeklődés
  Hajomakett épités

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Vectra B 1.6 X16 XEL
 • City
  nem adom meg
 1. bandi56

  Elektromos

  Az öv feszítő /légzsák kontrolja indításkor elalszik majd ujra kigyullad és égve marad Járt-e már így valaki.merre keressem a hibát? Ha valaki tud okosat szívesen venném a jó tanácsot. Előre is köszi.
 2. bandi56

  Elektromos

  Egyébként sikerült kapcsolási rajzot szerezni.
 3. bandi56

  Elektromos

  Ajtozármotorok mikrokapcsolója volt kaka szétfurtam a zárat régi ki uj be ősszecsavaroztam be ügyeskedtem a zárat a helyire és kész kb 4h
 4. bandi56

  Elektromos

  A fényszóró reléje a K73 as ha kihajtod a bizti táblát a felsősoron a második
 5. bandi56

  Elektromos

  köszi a segitséget ha felmelegszik a szabadtéri műhelyem bele merülök.
 6. bandi56

  Elektromos

  Nálam romlott el a két hátsó ajtó-é rossz.Leszedtem a kárpitot még a zárat iskivettem a kiszerelt zárat akumlátorrol két vezetékkel tudom működtetni így nyit is zár is .Ezért keresnék kapcsolási rajzot, hogytudjak továbblépni nem akarom az összes belső burkolatot lerobbantani hogy megtudjam hova megy a vezeték tovább
 7. bandi56

  Elektromos

  Az ajtóátvezetőtöl az ajtózárig az utóbirol lehuztam a csatit néztem szakadást de nincs . az ajtónál ráteszem az egyik vezetékre ajtóátvezetőnél a három közül mindegyiknél fojtonosságot jelez mintha a három összelenne kötve ez zavar .nem úgy van hogy egy a közös amásik kettő pedig vagy nyit vagy zár ? egyiknél szakadást kellene jeleznie vagy nem így van? Köszi aválaszt lehet hogy feszkót kellet volna mérnem?
 8. bandi56

  Elektromos

  Szevasztok. Vectra B 98-as kapcsolásirajz kellene.Van egy szerelési könyvem nagyon jó csak ez a lap hiányzik belőle. Most kellene. A hátsó ajtók zárainak a vezetékeit szeretném lekövetni Az elsők mőködnek a hátsók nem .Ha valaki tud megköszönném.
 9. bandi56

  Motor

  Nem hegesztettem bele de ki peremeztem mid két oldalrol megse tud mozdulni. A flexicső felöl van egy kis törés még az is befesziti.Igy most kisseb a nyomás a kipufogó rendszerben és ezt nem tudja követni a lamdaszonda ??? Tanácstalan vagyok.
 10. bandi56

  Motor

  Bocs nem írtam Vectra B 16xer motor
 11. bandi56

  Motor

  Szevasztok. Tönkrement a katalizátorom kiheréltem kiráztam a törmeléket belőle és áttoltam egy csövet rajta. Gyorsításkor sürűn megtorpan a motor mintha folytaná valami utána nekilódul.Ha tudnátok valami okosságot örülnék neki. Kösziminden használható tanácsot. bandi56
 12. Azt értem csak alu. cső az a bibi :D
 13. Köszi Tomi csak kiszerelni kaka imádom ezeket a torx csavarokat.
 14. Hali. megdöglött alégkondim alevegöszürö csonkja kidörzsölte a kisnyomásu fém csövet az avékonyabbha joltudom a töltöszeleptöl 3 cm-re lágy vagy keményforasztással javithato-e vagy csere.Mibe kerülne a jav feltöltéssel egy becsületes szerelönél? Fent a hütö sarkánál van egy rögzitöcsavaja ami el hagytam azért birta kidörzsölni ha valaki tud egy kis tájékoztatot meg köszönném. bandi B)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.