Jump to content

kisata

Forummember
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kisata

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • City
  Budapest
 1. Az nagyon jó,csak valami szaki kellene aki ténylegesen megállapítaná a hibát.Nem szeretnék feleslegesen sok pénzt kidobni az ablakon.Ma voltam vele a balcsin kb 150-es folyamatos tempó mellett nagyon jól bírta,kellemes levegőt tudott csinálni.Ezért nem igazán értem a jelenséget mert ma nagyon szépen megemelte a fordulatot.Egyszerűen hihetetlen miket művel ez gép!!
 2. El van dugulva a lefolyód.Ki kell venni a pollen szűrőt és megátod mennyi kosz van ott,én kiszereltem az egészet elég macera de megéri a középkonzolt is meg kell bontanod.A kivezető végét két torx csavar fogja alul kb a szervó tartály alatt elég macerás mindenképp emeldfel úgy könnyebb szétszedni.
 3. Bizonyám!!!Azt hittem megőrülök mert ilyet még nem nem csinált és én autószerelő vagyok, és megőrjít,hogy nem tudok mit kezdeni vele.Egyszerűen nem tudom mi baja lehet.Ráadásként csak néha csinálja a fordulatszám ingadozást valamikor szépen megemeli de most meg képes lett volna leálni!A klíma meg olyan mintha a turbó fütyülne.Kész vagyok tőle.
 4. Hát köszönöm de sajnos ettől még nem lettem beljebb.Nem tudnátok egy igazán hozzá értő embert javasolni.A mai nap már az lett a jelenség,hogy klímával már szinte "megfojtotta" a motort olyan alacsony lett a fordulatszám.Az az érdekes hogy hol csinálja hol nem,nem lehet valami elektromos hiba?.Segítségeteket nagyon köszönöm.
 5. Sziasztok! 1.4 16 szelepes motorú 2003-as G astrám klímájával vannak gondjaim.A jelenség hogy az autó klímával olyan hangot ad kb.2500 as fordulattól mintha a turbó fütyülne ,ha kikapcsolom a klímát a hang elmarad.Ráadásként nem mindíg csinálja.Ma voltam vele klímásnál állítása szerint hiányzott a gázból és ő lapszíjra vagy a feszítőjére gondol de ezeket kb 30 ezer kilóméterrel ezelőtt cseréltem.Azt is furcsálom,hogy klímával az alapjáratom is ingadozik hol 750 és "rázza"a kocsit,hol megemelkedik magától és simán jár az autó.Aki tud kérem segítsen mert nagyon bosszantó hiba.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.