Jump to content
OPEL FÓRUM

hzcs

Forummember
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About hzcs

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 10/08/1983

Elérhetőség

 • MSN
  hzcs@gyor.net
 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Csorna (Győr)
 • Érdeklődés
  informatika, astra

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G, Astra H
 • City
  Csorna
 1. hzcs

  Egyéb csevegés

  Hi! Régebbi astráknál a kezelési (vagy szerviz)könyvben le volt írva, hány km-enként (vagy évenként) miket kell cserélni. Kérdésem, hogy J-hez is van ilyen? Mert kicsit furcsállom, hogy most voltam 2 éves szervizen 25 ezer km-rel, és levegőszűrő nem, de a fékolaj le lett cserélve. (1.7 dízel)
 2. hzcs

  Egyéb csevegés

  Helló! Van itt valakinek 1.7 cdti, esetleg ecoflex változat? Újkora óta csinálja, de most hangosabb lett, hogy motorfék üzemben 2-3 másodperc kattogás a motortól, 2-3 másodperc csend, majd újra elölről kezdi. Általában akkor hallani jobban, amikor lejtő van, mert akkor többet megy motorféküzemben. Hibakód nincs.
 3. hzcs

  Fogyasztás

  A G Astrán a téligumival nekem is kevesebb volt jóval a fogyasztás, ennél viszont semmi különbség nincsen fogyasztásban (rádaásul az óra is többet csal ezekkel, mert kisebb a kerék. GPS szerinti 90, az autónál 97.
 4. hzcs

  Fogyasztás

  Végülis igaza van, az 50 lovas supermotóm után én is csak 30nak érzem az autót :D
 5. hzcs

  Egyéb csevegés

  Mennyire gyakori? Én még nem vettem észre ilyen hibát.
 6. hzcs

  Egyéb csevegés

  Rakatott valaki levehető vonófejes BOSAL márkájú vonóhorgot a kocsira? Nekem újkora óra nem lehetett a biztosító kart normál állásba helyezni, hogy beakadjon a helyére, így mindig ott használtam, ahol megszorul. Visszavittem, hogy jó-e ez így, kiderült, hogy nem, húzzam tovább. Nem akartam eltörni, azért nem húztam meg teljes erőből, de utána így használtam. Kb 5x, utána elracsnizott, kaptam másik biztosítót, az egyből elracsnizott, és olyankor laza, mozog a vonófej. A használatról röviden: évente kb 10 alkalommal kell fűnyírótraktort kivinni tőlünk 7 km-re és vissza, könnyű utánfutóval. Néha bejön 1-2 alkalom, amikor a másik irányba kell menni 8 km-t. Tehát a vonóhorogban van nagyon megszámolva 500 km (de inkább 300). Most az van, hogy kivizsgálják, hogy a kb 200 ezer forintos vonóhorgot garanciában ki kell-e cserélni, vagy vegyek másikat, ha kell a horog. Most komolyan párszáz km-t bír ki egy (nekem elég) drága vonóhorog? Ha nem garanciás, inkább összehegesztem :D De azért ez szomorú, hogy mindent a felhasználókra próbálnak kenni, pláne úgy, hogy új korában már visszavittem...
 7. hzcs

  Egyéb csevegés

  Én vettem ebayről elm327 bluetoothos kütyüt. A gyári mutató ha jól rémlik 50ről indul, de a diagnosztika szerint kb 30-35-ről már elmozdul, és 90re ér, amikor kb 60-65 fokos a víz. Ha kellenek pontosabb eredmények, legközelebb megnézem. Más: nemrég frissítettek rajta valamit szoftvert, azóta 3-4 decivel kevesebbet eszik utánaszámolva.
 8. hzcs

  Egyéb csevegés

  Nálam volt olyan hiba, hogy autó leállítása után (garázsban, nem zártam le), majd később visszamenve néha világított a középkonzolon minden, ez eddig úgy néz ki megszűnt. Annyi még a változás, hogy az eddigi 1100 km helyett 1200at megy az autó. Remélem negatív dolog nem történt, eddig nem vettem észre.
 9. hzcs

  Egyéb csevegés

  Köszi :) Egyelőre nincs rá szükség, sikerült valahogy megragasztaniuk. Viszont van valami szoftverfrissítés visszahívás. Erről valami infó, hogy mit javítanak? Mert egyik helyen sem tudták megmondani.
 10. hzcs

  Egyéb csevegés

  150től felfelé mondták, de a bontott se lehet valami olcsó. Viszont azt nem értem, miért nem lehet visszaragasztani? Ha meghozom, csinálok róla képet, hogy miről is van szó.
 11. hzcs

  Egyéb csevegés

  Ne koccanjatok! 1 rögzítőfül letörése a lökhárítón javíthatatlan, komplett lökhárító csere!
 12. hzcs

  Fogyasztás

  5 :D bár inkább :blink:
 13. hzcs

  Adam

  gondoltak a tesztelőkre is :)
 14. hzcs

  Fogyasztás

  http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_18_2n0402yhac.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_18_wmgdgulhpw.jpg
 15. hzcs

  Egyéb csevegés

  http://www.kephost.c..._iqbqmjp95f.jpg Szerintem ítt törik akinél kezd törni. Nálam ez kb fél éves állapot, fagymentes garázsban. Szerk: chromeban a képre jobb katt, kép megnyitása új lapon, ekkor normál méretben jelenik meg, lehet nagyítani, ott jobban látszik.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.