Jump to content

wf101

Forummember
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About wf101

 • Rank
  wf101

Recent Profile Visitors

1,531 profile views
 1. Szia! Köszi a gyors választ! Ez alapján szétnézek újra! Nekem a kesztyűtartóban megvan a tolózár, csak mivel egyszer már vettem ki a kesztyűtartót, most kapcsoltam, hogy én semmilyen csővel nem találkoztam. (A típushibát javítottam: kesztyűtartó világítás nem kapcsol ki. Érdemes rá figyelni, mert szívja az akksit, és egyébként fel sem tűnik, hogy világít! Egyszerű próba: kamerás telefon -> video rögzítés bekapcs. és be a kesztyűtartóba. :huh: ) Ha megvoltam a kutatással, majd beszámolok! Köszi mégegyszer!
 2. Szia! A kesztyűtartó hűtéséről nincsenek véletlenül fotóid? (Konkrétan a cső érdekelne, mivel már szedtem ki a kesztyűtartót, de én csőre nem is emlékszem. Honnan jön, merre kell keresni?) Köszi előre is!
 3. Szia! A Hibakódok jelentése: P1122: pedál érzékelő 2 zárlat / megszakítás P1120: pedál érzékelő 1 zárlat / megszakítás; pedál érzékelő 1 jel magas C-004; pedál érzékelő 1 jel a túl alacsony C-004; pedálhelyzet érzékelő 1 és 2 hamis jel aránya C-004 P1550: ??? Azt ne kérdezd, hogy ezek mit jelentenek, mert közöm nincs az autószereléshez! :huh:
 4. Sziasztok! Zafira B-hez (1.9 Dizel 120LE) keresek kézikönyvet (nem javításit, hanem amit az autóhoz adtak), pdf, vagy egyéb fájlformátumban. Köszi előre is!
 5. Miért? Mi a baj az 1.6-ossal? Jó, tudom, nem egy erős motor, de aki nem akarja hajtani, annak ez nem jó? (Tudatlan vagyok, ezért kérdezem...) :rolleyes:
 6. wf101

  Elektromos

  Köszönöm mindenkinek a segítséget! Úgy volt, ahogy írtátok, azaz át lett fúrva a csatlakozó és ezen lettek áthúzva a kábelek (elég hülye megoldás). Kicsit körülményesen, de azért sikerült szétbontanom. Köszi mégegyszer!
 7. wf101

  Elektromos

  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 8. wf101

  Elektromos

  A bajonett-zár elfordul, de egyben ki is jön. A vezetékeket meg hiába próbálom áthúzni, valamiért szorulnak, ezért is gondoltam arra, hogy itt csatlakozó lehet, amit szét kellene húzni, de nem jön. Már szétbontottam az ajtókárpitot is,de így sem lettem okosabb. ;) Esetleg valaki nemtudna megszánni egy képpel, hogy hogyan is néz ki ez széthúzva? :rolleyes:
 9. wf101

  Elektromos

  Sziasztok! Megtudná mondani valaki, hogy az első ajtónál lévő elektromos csatlakozót szét lehet-e húzni? Vagy hogyan lehetne megbontani, mert a vezeték az nem enged, és én széthúzni sem bírtam. Köszi előre is a segítséget! Két kép a "csatlakozóról"(?): Csatlakozók
 10. Sziasztok! Nekem is nemrég adta meg magát a klímám. Az egyik csöve hozzáért a szervó csövéhez, így kilukadt. De ez még semmi! A csövet mikor levették a hűtőről, a menetnek annyi lett, így vettem egy új hűtőt+csövet... Ez nem volt túl olcsó :lol: , de a töltés csak 5.000Ft volt!
 11. Sziasztok! Ma elrepedt a klíma csövem... :( Próbáltam keresni szerelőt, de Kecskeméten, akit találtam, az 35.000-et (!!!) mondott :shock: Én ezt azért kicsit sokallom, mivel a neten nézegettem a pesti árakat, ami 10.000 körül van. Ez azért sokkal barátságosabban hangzik! A kérdésem az lenne, hogy tudna-e vki mondani Kecskemét közelében egy klíma szervízt? Persze, ha vki, tud egy megbízható pesti címet mondani, az is érdekelne! Előre is köszi mindenkinek!
 12. Én GPS-el mértem, és kb. 10 km/h eltérés volt. Azaz ennyivel többet mutat az autó.
 13. Szia! Szerelőt, "csak úgy" keresek, szerencsére most nincs gond a kocsival, de ha lenne, akkor legyen egy cím ahová vihetem. (Sajnos, akihez eddig vittem, meghalt.) Fótra pedig nem megyek, de ez már egyértelműen kiderült... :(
 14. Sziasztok! Elsősorban a kecskemétiektől kérdezném, hogy tudnátok-e mondani, egy megbízható autószerelőt a városban? Köszi előre is!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.