Jump to content

B95

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  17
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

B95 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Szücsi
 1. B95

  Elektronikus gondok

  valami más nem csinálhatja ezt?pl.motorvezérlő?
 2. B95

  Elektronikus gondok

  hát sajnos nem.
 3. B95

  Elektronikus gondok

  jeladós cserélve,EGR meg jól működik.
 4. B95

  Elektronikus gondok

  sziasztok omegások! olyan problémával fordulnák hozzátok (és ha valaki tud valamit mondani azt megköszönném)hogy van egy 2000-es évjáratú 2,5TD kombi omegám.Egyik indításkor magától ad egy gázfröcsöt,kigyullad a sárga motor control lámpa és nincs erő a motorba.Gépet rádugtuk,azt írja,hogy mágnesszelep elzáródás(talán 56-os kód).Szépen jár a motor alapjárat is van csak erő nincs.Áprilisban javittattam az adagolót.Most amióta fenn áll ez a probléma cseréltem:Leállító szelep,az elektromos porlasztót,HDK fedék,és semmi változás. Tudnátok valami okosságot? Köszi.
 5. B95

  Elektronikus gondok

  Sziasztok!Még nem jártam itt nálatok,de a segítségeteket szeretném kérni.Nem világít az olajnyomás visszajelző lámpám.A műszerfalban az égő jó az olajnyomás érzékelő jó.Akkor még mi lehet?Köszönöm a válaszotokat.2,5 td kombi 2000-es évjárat.
 6. B95

  Egyéb csevegés

  Elméletileg nem rég lett felújítva az amiből kicseréltük.Egy-két ezer kilómétert ment.Na de szerinted ezt a rángatást nem lehet meg szüntetni?Adagoló probléma lessz?Pedig más baja nincs ,mert tökéletesen indul hidegen-melegen(az óta mióta meg lett csinálva)Nagyon jól fogyaszt,nem füstöl!
 7. B95

  Egyéb csevegés

  Úgy egy ötvenesbe.Pásztón van egy öreg és sok BMW cucca van. Ott cseréltük ki.
 8. B95

  Egyéb csevegés

  Köszi a gyors reagálást! De nemrég lett kicserélve az egész belseje,és az előtt is csinálta ezt.De ha előlre tolom teljesen a fedelet akkor gyönyörűen jár,csak nincs benne semmi erő.
 9. B95

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnák hozzátok(sajnos nem volt még időm előlrébb olvasnom,ezért elnézéseteket kérem),hogy van egy 1995-ös 2.5 td omegám és amikor vissza engedem a gázt a fodulat szám megy lefelé(úgy 1200 körül) el kezd rángatni az autó úgy 900 ford.ig utánna szépen esik vissza.Ezt csinálja álló helyben is ha nyomok neki egy gázt,esik vissza a ford. és be dadog és lemegy alapjáratra akkor meg szépen jár.Ha tudtok valami okosságot ezzel kapcsolatban nagyon meg köszönném! Előlre is köszönöm a fáradozásaitokat!
 10. B95

  Váltó

 11. B95

  Váltó

  heló nekem is csinálta már ezt .szerintem nézd meg az olajat aváltóba. én sajnos nem foglalkoztam vele csak öntöttem hozzá valamennyit,és akkor megjavult de most váltót kell cserélnem. szerintem nem volt megfelelő olaj mennyiségem.ja és egyszer induláskor elcsúszott és füstölt és azóta nem tudok vele elindulni csak manuálba és csak 2-be.
 12. B95

  Váltó

  sziasztok. nem tud valaki egy 95-ös B omega TD automataváltót olcsón?
 13. B95

  Váltó

  heló azt szeretném kérdezni,hogy így meddig lehet használni?
 14. B95

  Váltó

  Heló Érdeklődnék ,hogy megvan-e még a váltó mert lehet hogy érdekelne. köszi
 15. B95

  Váltó

  Szia. Ha megtudnád a számát adni vagy árat tudsz azt meg köszön ném. ja és diesel vagy benzines az mindegy?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.