Jump to content

Kovács Sándor

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Kovács Sándor névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Bojt
 1. ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Köszi, sokat segítettél.
 2. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Szia! Holnap megyünk szervizbe. Megpróbálok mindent lenyomozni. Azután majd kérdezek. Üdv!
 3. Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Sziasztok! Nem is pont erre a válasz, inkább kérdés. Nézegetem ezt a motor táblázatot. Azt írja hogy a Z17DTH-t 2006-ig építették be, akkor az enyémbe milyen van 2008-as. A forgalmija szerint DTH.
 4. ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Köszönöm az infókat, meg a vigasztalást. Kicsit megkönnyebbül az ember ha kibeszélheti magából a kétségeit és még kap is megnyugtató szavakat. Én is úgy érzem hogy nem volt rossz választás. Csendes, kényelmes, komfortos kis autó, " kis???" Irgalmatlan hosszú ( a Trabanthoz képest), fék, kormány egy álom. Aki ült már Trabantban vagy MTZ 50-esben az tudja miről beszélek. Nem is mertem vele először a városban közlekedni, féltem hogy ki nyílik a légzsák ha rátaposok a fékre. Az említett dolgok képeit megpróbálom ide belinkelni, hátha ismeri valaki. A kihangosító valami egyéni dolog lehet, de nem kommunikál a telefonnal, vagy nincs aktiválva. Képet hiába húzom be nem viszi át. Ezt még meg kell tanulni. Üdv.ksanyi. Megpróbálom Google albummal. https://photos.app.goo.gl/XRDHA87UbVuAuoQM2
 5. ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok! Új vagyok még itt a fórumon, üdvözlöm a kedves fórumtársakat! December eleje óta olvasom itt az információkat, s egyre kevesebbet tudok. Már túl vagyok a vásárláson, novemberben vettem egy Opel Astra Combót. Úgy kezdődött hogy az unokabátyám felhívott hogy talált egy " gyönyörű" Opelt, nézzem meg ( tudta hogy autót szeretnék váltani)., megadta a telefonszámot. Felhívtam az eladót és infót kértem az autóról. Ő elmondta nekem hogy 1,7 diesel, Isuzu motorral, láncos vezérléssel, nagyon jó állapotban 2. gazdától. Rögtön neki álltam itt a neten keresgélni és csupa jókat olvastam róla. Meg találtam a hirdetést is , Opel ASTRA Caraván,1.7 CDTI Cosmo. .... blabla, Manuális váltó ( 6 fokozatú) . Jelzem életemben nem ültem még Opelben, Eddig 4 Trabantom volt. Elképzelhetitek, mintha repülőben ültem volna. Nagyon tetszett. Meg is vásároltam, oda adtam a 27 éves kifogástalan állapotban lévő Trabantomat, és még készpénzt. Azután itt a fórumon olvasgatva sok mindent másképp látok. 1, Nem is Isuzu motor, 2, Nem is 6 sebességes, 3, Nem is CDTI , hanem Z17 DTH , 4, Nem is láncos (vezérmű szíj), Ráadásul 2013-ig normálisan szervizelt évi Kb 30000 Km , utána pedig semmi. Azt látom a szervizkönyvben hogy 2010 ben vezérműszíj és feszítőgörgő csere. volt 91000 Km -nél. Most 251000 Km van benne. Szerdán viszem szervizbe, nem tudom mennyire lesz zsebbenyúlós. 4 téli gumit felnivel, olajat, olajszűrőt, gázolajszűrőt, már cseréltettem, most jön levegő, vezérmű, fék. Sok minden van még benne amit nem tudom mire szolgál, vagy hogyan kell beüzemelni, pl valami telefon kihangosító, a mennyezet lámpánál van 2 szenzor, nem tudom mire való. Titkon reménykedek benne hogy a volt gazdája is olvassa a fórumot és segít esetleg. Ráadásul télen nem megyek vele 200-300 Km / hó, nyáron esetleg 2000-3000 Km/ hó. Mit gondoltok nagyon rossz vásárt csináltam? Bocs ha túl hosszúra nyúlt.
×