Jump to content
Sign in to follow this  

Interjú a MOTE meghatározó figurájával,Virágh Antallal!


forumadmin

Készült: 2013. március 07. csütörtök, 14:12

2008-ban már készítettünk egy mini interjút az Opel Fórum blogjában. Úgy gondoltam vizsgáljuk meg, mi történt veled az elmúlt 4-5 évben.

 

Miért pont Atommanó a nick neved?

- Még anno az 1900-as évek elején amikor az index fórumon regisztráltam ezt találtam ki, és azóta is megmaradt. Különösebb magyarázatot nem tudok rá adni.

 

Mit jelent számodra a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete 2013-ban?

Ezt, így nagyon nehéz lenne összefoglalni pár sorban, pár mondatban. Röviden úgy fogalmaznám meg, hogy továbbra is az opeles társadalom összefogása a cél. Sajnos a klubra fordítható szabadidőm egy kicsit megcsappant az utóbbi évben, így a hetente szokásos Lurdy találkozókra már ritkán jutok ki, de elmondhatom, hogy már gőzerővel készülünk az újabb Blitz Weekend megszervezésére, és a többi megszokott nagyobb találkozóra.

 

Mit szeretsz és mit utálsz a klubvezetésben?

Szeretem látni a klubtagok arcán egy-egy találkozó utána, hogy értékelik a munkánkat. Ez elmondhatatlanul jó érzés. Ugyanakkor, amit nem szeretek, ha valakit arról kell győzködni, hogy miért jó a MOTE tagjának lenni, miért is csináljuk mi ezt az egészet. Ezt nekem azért nehéz elfogadnom, mert ez nekem belülről jön. Soha nem az anyagi oldalát néztem, hogy az éves klubtagásgi díjból (amit halkan megjegyzek, hogy 10 éve nem volt emelve!) mi térül meg nekem. Én ezt mindig a közösség fenntartására szántam, arra, hogy a klub működni tudjon, és egyszer egy 20 éves szülinapi bulin is ott lehessek.

gallery_457_475_15966.jpggallery_457_475_18633.jpg

Milyen Opeled van most? Milyen Opeljeid voltak eddig, mi lett a sorsuk?

Volt már pár típus a márkán belül. Nézzük sorban. Egy gyári Astra GSI-vel kezdtem, aminek a történetét talán sokan ismerik. Nálam a pályafutását turbósként fejezte be, és most éppen új ruhában Lanti klubtagunknál éli virágkorát. Ez a GSI volt a kedvencem egyébként az opeleim közül. De volt még D Kadett, C Kadett ami szintén kisebb átalakításokon esett keresztül. Kapott egy C20xe motort. Sajnos ezt összetörtem, de szintén opelos berkeken belül maradt, Zima vette meg. Aztán volt Senatorom, amit csak egy téli kaland kedvéért vettem, de nagyon megszerettem. Ezt később Gelko a mostani klubelnök, majd Mélykék Pista "vett kezelésbe". Sajnos azóta már nincs a legjobb állapotában. Mostani opelem pedig egy Vectra Turbo ami már másodszor van nálam. Nagyon szép állapotban van, nem sokára fel is ébresztjük majd téli álmából, és róhatja az utakat ismét.

 

Edited by forumadmin

  • Like 1
Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 24 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.