Jump to content

Opel Speed Team Hungary 2016, interjú László Zolival


forumadmin

Kiket takar a Opel Speed Team Hungary? Mondhatni ez egy fantázia név. 2 tagból áll :)  ,1: László Zoli, 2: László Laura (lányom)

1.jpg

Bemutatnád nekünk a Vectrádat? Családi autó. Mindenhová ezzel járunk (nyaralni,tescoba....még horgászni is.....)

Mi a cél, mit szeretnél elérni? Minél több emberrel megkedveltetni az Opeleket és az autósportot, inkább gyorsulásokon mutassák meg a srácok mit tud a verdájuk mint a közutakon. .Aki szeretne hozzánk csapódni azok megtalálnak minket a versenyeken,mindenkit örömmel fogadunk! 

Hogy telt a 2016-os év?

5.jpg

Szórakoztató volt a 2016-os verseny év! Voltak izgalmak,bosszantó dolgok és sikerélmények,technikai előrelépések és váratlan hibák.

Három gyorsulási bajnokságban indultam, egy második és két negyedik hely jött össze éves szinten,voltunk ugye ezen kívül Kakucson és a nekem sikerélményekben gazdag Legendák találkozásán is.(Thx MOTE).

NSz_Legendak_1095.jpg

Nem mellékesen egy ütős,összetartó versenyezni szerető csapat is kialakult és remélhetőleg fejlődni is fog a 2017-es évben. Itthon sem tették ki a böröndömet az ajtó elé mert néhány "decathlonos" kupát itt ott azért kaptam :)  .Köszönöm a sok türelmet és segítséget a Schubert Tuning műhelynek hogy elviselték a búrámat amikor épp arra jártam és használtam a dolgaikat. A családnak meg nem tudom szóban kifejezni a köszönetemet az állandó pozitív hozzáállás miatt. Természetesen utoljára hagytam a vasat,az "öreglányt" aki nem hagyott cserben idén sem, voltak megoldandó hibák néha de ha azt nézzük hogy ment 300 nap alatt 20 ezer kilómétert (családi is egyben) és kibírt 113 gyorsulási futamot + a Kakucs + a Hungaroring, akkor kijelentem hogy a V6 nem rossz játékszer :)  Itt lehet nézelödni,hátha valaki kedvet kap és velünk tart 2017-től

 

eredmenyek.jpg

Képek:

3.jpg

esdfgh.jpgrftgbhnj.jpg

 

 

2.jpg

Módosítva : forumadminVisszajelzések

Recommended Comments

Nincsenek hozzászólásokJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Hozzászólás...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.