Jump to content
Sign in to follow this  

Opel Speed Team Hungary 2016, interjú László Zolival


forumadmin

Kiket takar a Opel Speed Team Hungary? Mondhatni ez egy fantázia név. 2 tagból áll :)  ,1: László Zoli, 2: László Laura (lányom)

1.jpg

Bemutatnád nekünk a Vectrádat? Családi autó. Mindenhová ezzel járunk (nyaralni,tescoba....még horgászni is.....)

Mi a cél, mit szeretnél elérni? Minél több emberrel megkedveltetni az Opeleket és az autósportot, inkább gyorsulásokon mutassák meg a srácok mit tud a verdájuk mint a közutakon. .Aki szeretne hozzánk csapódni azok megtalálnak minket a versenyeken,mindenkit örömmel fogadunk! 

Hogy telt a 2016-os év?

5.jpg

Szórakoztató volt a 2016-os verseny év! Voltak izgalmak,bosszantó dolgok és sikerélmények,technikai előrelépések és váratlan hibák.

Három gyorsulási bajnokságban indultam, egy második és két negyedik hely jött össze éves szinten,voltunk ugye ezen kívül Kakucson és a nekem sikerélményekben gazdag Legendák találkozásán is.(Thx MOTE).

NSz_Legendak_1095.jpg

Nem mellékesen egy ütős,összetartó versenyezni szerető csapat is kialakult és remélhetőleg fejlődni is fog a 2017-es évben. Itthon sem tették ki a böröndömet az ajtó elé mert néhány "decathlonos" kupát itt ott azért kaptam :)  .Köszönöm a sok türelmet és segítséget a Schubert Tuning műhelynek hogy elviselték a búrámat amikor épp arra jártam és használtam a dolgaikat. A családnak meg nem tudom szóban kifejezni a köszönetemet az állandó pozitív hozzáállás miatt. Természetesen utoljára hagytam a vasat,az "öreglányt" aki nem hagyott cserben idén sem, voltak megoldandó hibák néha de ha azt nézzük hogy ment 300 nap alatt 20 ezer kilómétert (családi is egyben) és kibírt 113 gyorsulási futamot + a Kakucs + a Hungaroring, akkor kijelentem hogy a V6 nem rossz játékszer :)  Itt lehet nézelödni,hátha valaki kedvet kap és velünk tart 2017-től

 

eredmenyek.jpg

Képek:

3.jpg

esdfgh.jpgrftgbhnj.jpg

 

 

2.jpg

Edited by forumadmin

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 21 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.