Chaba Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Srácok! cserélt már valaki vízcsövet a blokk és a fűtőradiátor között? Gyujt.elosztó alatt ahol rácsatlakozik a blokkra a gyűrűvel elrepedt és csöpög. Ez már csak rosszab lesz úgyhogy ki kell cseréljem... Sajnos viszon úgy néz ki h megtoldani vagy levágni nem lehet belőle mert egyszerűen elöregedett a gumi. Egyáltalán el lehet jutni a fűtőradiátorig (ha közvetlen arra csatlakozik a másik vége) anélkül h lebontanánk a műszerfalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Helló ! Nem,de ahoz közel (Füredi-Cst/StM. s.) Cst/StM. s. - ezeket a kódokat nem ismerem de tagnap este láttam egy fehér GSI-t a füredin a vezér út után a 10esek parkolójában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Uhh. haláliak a videók! Mostmár rettentő kivi vok a verdára!! Bááz.. mint egy traktor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Én meg a 10esek-et nem értem,ha házszám akkor nem én voltam. a kódok:Füredi-Csertő/Szentmihályi sarok Megfejtettem:10 em-sek,de itt olyan sok van,így már lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 akkor azt mondjátok meg ki az aki a szlovákon szokott állni állandóan maj'nem szambe az opel bontóval? fehér dzsieszájj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 és ki szokott mindig a Szentendrein állni a Kaszás hévmegállóval szemben a Kleopátra fitness elött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 ÉN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Akkor Te vagy az akinek hiányzik a küszöbtakaró spoilere ;) Minden nap járok arra... soxor látom a verdád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Nem tudom miből vettem h nekem szól az "ÉN" válasz:) aztec is ilyesmit kérdezett... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 yahh nekem hiányzik ;) de nem is hiányzik csak nincs felrakva ! :lol: mindigg arra fele allok mert ott melozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 és ki szokott mindig a Szentendrein állni a Kaszás hévmegállóval szemben a Kleopátra fitness elött? SXP fitneszelni jár napközbe :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Vigyázz.. :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Én meg a 10esek-et nem értem,ha házszám akkor nem én voltam. a kódok:Füredi-Csertő/Szentmihályi sarok Megfejtettem:10 em-sek,de itt olyan sok van,így már lehet. na pont ott láttam az egyik 10emeletes panelház parkolójában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 kerékcsere gyorsulás előtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 ZSÍÍÍÍR kép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 na pont ott láttam az egyik 10emeletes panelház parkolójában Akor én voltam/vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 pont a konkurencia gépét sikerült belinkelned Kess ???? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 mér?? kijé ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 aztec te is eladod a "pudvaládát"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 aztec te is eladod a "pudvaládát"? nyilván ;) :lol: :lol: :( fél éven át építgette, most hogy "csak" a fényezés van hátra biztos el fogja adni :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 nyilván ;) :lol: :lol: :( fél éven át építgette, most hogy "csak" a fényezés van hátra biztos el fogja adni :D :D ;) és ez dumált nekem, mikor eladtam a calibrát :twisted: :D :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 másfél év volt és nem azé adom el ha eladom mert elegem van hanem azé mert zsé hijján la pöti falmily és ha be kell áldozni a vasat akkor befogom fájó szívvel evvan de nem leszek 4. sírós gsis :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 aztec teljesen igazad van, a család az első, Al Capone is ezt mondta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Aztec Viszont ha tényleg eladod az ülést megvenném de nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Anti Szóval mint ahogy kint is mondtam többre számítottam a pillangoidtól mármint a váltásoknál a lórugás mértéke nem akkora és utána se nagyon változik. De persze első blikkre így is sokkal jobb mint a széria! Gondolom még nem nagyon álítgattátok. Be kell lőni hozzá a computert ill az ideális benzin mennyiséget stb... Szóval jó lessz az, és ha be lessz állítva..... Hajrá srácok, grat érte. Viszont kint még akartam mondani, hogy a szívóhang nem olyan erőteljes a közös szívó doboz miatt szerintem. Kint halottam menni ilyet hengerenkénti szürővel és az olyan volt mint egy S1600-os rally gép. Brutál! Már a tiedben is hallani valamit :wink: . Valami ilyesmire gondoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts