Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

minden csak hozzáértés és konfigolás kérdése 8)

Npasi, máshonnan tudsz .avi-t tölteni? Nem lehet, hogy arra szűrnek?

Persze, sok helyről tudok letölteni vidiót, azokból is, ami itt a fórumon van fellinkelve. Alapból az ilyen uw-s site-okat dobja le.

Elküldve

92es gsi16v-nek vajh mi lehet a _gyári_ gumi/abroncs mérete? tisztázni szeretném mielőtt veszek valami téligumit.....

gumikiraly.hu-n meg gumibolt.hu-n is azt irják, hogy a gáyri méret 185/60r14....sztem ilyen gsi gyárilag nem nagyon volt

a kézikönyv azt irja h. pl a 185/60r14 az jó téliguminak

Elküldve
szrintem maradj a gyári váltónál

14ben az a 195/60R14

a kézikönyv ir 195/55r15-öt, 195/60r14-et, 185/60r14-et, 205/50r15-öt, 175/66r14-et (ezt M+S)-ként

akkor most mi az igazság ? :(

Elküldve

ezt mind csak a GSi-re írja? szerintem az astrákra inkább, nem? :roll:

a GSi-re csak a 195/55R15-öt írja a könyv (legalábbis az, ami még a mi Astra Classicunkhoz volt)

annak pedig 195/60R14 a váltója

vagy 185/65R14, esteleg 175/70r14

Elküldve
nah nekem csak ennyire fújt ki

Mostmát szinte biztos vagyok benne, hogy valami repedés vagy tömítés probléma okozza ezt a leállást és ingadozást.

Végig kell nézetnem az egészet, az elejétől a végéig és szerintem megoldódik a probléma. De akkor már ha esetleg le kell szedni a leömlőt bejátszik egy olajteki tömítés csere is.

Nagyon jó kipuffost tud valaki? Én alapból a Dudás-hoz vinném... Róla sok jót hallotam. Jól dolgozik, tapasztalt és precíz.

Elküldve

Csabi nekem attól fújt ki ennyire a kipuffsornál, mert a kipuffosok cibálták össze meg vissza mikor csinálták a full rendszert. Nomeg a moci mikor kap egy kakajót ugye a bakok hagyják mozogni és rántott 1et a rencceren... Én tettem be flexibilis tagot így ez a probléma is meg lett oldva, mert gyárilag nincs a dzsieszájban :wink:

Elküldve
Én tettem be flexibilis tagot így ez a probléma is meg lett oldva, mert gyárilag nincs a dzsieszájban :wink:

Rögtön a leömlő után tetted ahol csatlakozik a további résszel?

Elküldve
már 3 hete komunikátorral járok mer' az jó állítólag, de még így is jönnek panaszok :roll:

ha ez a nokia kommunikátora, akkor átvertek :arrow: az nem jó :(

Elküldve
ööö

tudom :(

de szímenszesként mér használsz nokiját?

ad1 hogy bosszantsak mindenkit szokásom szerint

ad2 mert megbízható a benkjúval ellentétben :wink:

merhogy sie már nem sokáig lesz ugye-ugye? :D

Elküldve

Aztec!Nekem van kommunikátorhoz kihangosítóm, anno a fehéremből szedtem ki, sza ha kell, nagyon szívesen nekedajándékozom.Viszont úgy tűnik, hogy jövő héten kedden menne az enberem a cuccosokért!Akkor megy Blitzhez is a kuplungomért.

Elküldve

Szevasztok

Itten szívok mostan az Eltén, idiot linux parancsokat gyakorolgatva :(

Má tiszta pwd, meg cp az agyam.

És még a kicsi kocsim is szerelőnél van, pedig úgy kimentem volna most Lurdyra.

Elküldve

/usr :(

Wolfi kedd shimán jó, mondtam emiatt dontP.

7főn mejen kocsi 2 mozaik street utána jó vagyok.

A kihangosító jöhet és meg nagyon hálás lennék ha nékem adnád :D

Viszoint ha még1x magánszámról hívsz és nem azt mondott Wolf vagyok bazz, akkor kecsóig fogok rohanni és a telefontársasággal átíratom a kijeleztetett nevet :D :D :D

Elküldve
Viszoint ha még1x magánszámról hívsz és nem azt mondott Wolf vagyok bazz, akkor kecsóig fogok rohanni és a telefontársasággal átíratom a kijeleztetett nevet :( :D :D

A céges telónak sajna ez az egy átka van, az előnye pedig, hogy gátlástalanul sokat lehet recsegni olcsóé! :D Mit olcsóé! Ingyééé! :D

Elküldve

nálunk csak 1 dbig one ingyé... volt

csináltam zsínórban pár 100Ksat onnantól kezde hello kaptam 50% kedvezményt :( nem értették meg h szívügyben nincs telszámla :roll: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.