Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
1 nagy pacseeee.

Háromszor legyűrtük a magyar bujkáló és hasaló COD2 válogatottat :D :D

Jaja.. viszont OFF.. de Pesta! Hol tom beállítani a fórum idejét? nekem most még 1:xx et ír... néztem, de nem találom :D

Elküldve
Ja az eltÜnt hejesirási szótár reJtéje1 :D

te mindíg belémkötsz ha rosszúl rok valamit, bezzeg ha te írsz rosszul valamit akko magadba nem kötsz bele. Amúgy meg leszarom mostmár direkt szarul fogom irni.

Elküldve
te mindíg belémkötsz ha rosszúl rok valamit, bezzeg ha te írsz rosszul valamit akko magadba nem kötsz bele. Amúgy meg leszarom mostmár direkt szarul fogom irni.

Azt is elb@sznád mert nem tudod hogy hogy kell heJesen. De hogy lehet hosszú ő vel írni, hogy sŐr? Ez kész :D

És a rosszUl az egyszerűen rövid u.

Elküldve
Azt is elb@sznád mert nem tudod hogy hogy kell heJesen. De hogy lehet hosszú ő vel írni, hogy sŐr? Ez kész :D

És a rosszUl az egyszerűen rövid u.

A kerület száma után ha római számmal írod akkor pontot kell tenni Mr. SmartyPants :D :D

ma Alberté az első:

bukta_nagy.jpg

Elküldve

Hagyjad. Albert ír a leghelyesebben, viszont ő vált át mértékegységeket a legszarabbul. :D

Ui.: Tudom, majd jön Coupe, és átírja ezt a hozzászólást. :D

Elküldve

felkerültek a nyári gumik...nagy dolog

de az olaj mint most kiderült csöpög folyamatosan, valahonnan az olajszűrő környékétől jöhet... nem sikerült kideriteni még...

lejárt a zöldkártya, pár nap és lejár a műszaki, bizotsito nem küldte a negyedéves csekket sem még...

mi kell még...

Elküldve
felkerültek a nyári gumik...nagy dolog

de az olaj mint most kiderült csöpög folyamatosan, valahonnan az olajszűrő környékétől jöhet... nem sikerült kideriteni még...

lejárt a zöldkártya, pár nap és lejár a műszaki, bizotsito nem küldte a negyedéves csekket sem még...

mi kell még...

Hozd ki a Lurdyhoz :D

Zöldkártyát meg csináltasd meg gyorsan :D

Elküldve
Miért? A Lurdynál nem tudtok zöldkártyát csinálni? :D Azthiszem ez az első dolog, ami nem sikerül ott. :D

Írok én olyat, hogy csak na! :D

Mondjuk a rendőr nem biztos hogy meg fogja ismerni :D

Elküldve

Hali all.

Megy ma valaki olyan Lurdyba aki odatudna adni rtomi-nak egy GSi klubbos szélvédő matricát? Mert nekem kellene akkor 1db... Nemtudom mennyibe fog ez nekem kerülni, majd valaki írja meg pls. :D

Elküldve
A kerület száma után ha római számmal írod akkor pontot kell tenni Mr. SmartyPants :D :D

ma Alberté az első:

http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg

Az akkor elé meg nem ártott volna egy vessző de ezek apróságok a sőr a rosszúl és a rejtéj mellett.

Gyorsan hozzad mer éhes vagyok :D

Lacee no para, hetesbuszon és négyeshatosvillamoson nem csöpög :D Szerintem gyorsan megtaláljátok az okát, a zk ha jól tudom már rendeződni látszik, a biztosítás az még április végéig érvényes. OK a műszaki az tényleg cumi.

Elküldve
Nekem akkor is ingyenwebnet.hu :D

Mármint az új ablakban, amiben előjön az a logó, a címsorban újra entert nyomsz arra a linkre, és akkor behozza a képet :D

Az egy zöld király egyébként :D

Elküldve
Mármint az új ablakban, amiben előjön az a logó, a címsorban újra entert nyomsz arra a linkre, és akkor behozza a képet :D

Az egy zöld király egyébként :D

Ahh, megvan... :D Pedig próbáltam CTRL + Enterrel is, de nem használt. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.