Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

mivan voszi te is itten olvasod a knyigát?? és ménem blitzen vagytok dik....tééleg lehet holnap ledzsalokm még nem tom aszonják atyi idő lessz

Elküldve

ja itt vagyok, majd holnap lemegyünk bliccelünk, gyere te is vagy levesszük rólad a kezeidet! :lol:

zoli bácsi mennyit lehet kiárulni egy ilyen romisnejderből céhúszikszet leszámítva?

Elküldve
ja itt vagyok, majd holnap lemegyünk bliccelünk, gyere te is vagy levesszük rólad a kezeidet! :lol:

zoli bácsi mennyit lehet kiárulni egy ilyen romisnejderből céhúszikszet leszámítva?

nem azzal van a baj sztem a lecsó a gáz....legalább a ratyi motort visszaveszik??

Elküldve
Nehogy komolyan vegyétek már... csak poénkodtam. :lol:

én meg felhívtam olyat, aki ott van személyesen. :lol:

És tudom az igazságot. Neked szomorú, de jó helyre került!

Egy gondos gazdihoz!

Elküldve
én meg felhívtam olyat, aki ott van személyesen. :lol:

És tudom az igazságot. Neked szomorú, de jó helyre került!

Egy gondos gazdihoz!

Gratulálok az új gazdijának. :lol:

De azé remélem egy plazmaTV-t hoz nekem a Tomi. :lol:

Elküldve

tegnap este döcögtem haza...körforgalomnál beugrik mögém 1 bmw 3.ikbol indult a móka 200-220ig mentünk nem nagyon de leszakadt :lol: aztán elvettem megnézni miaz,4 kipuf vég volt és tán az m5 feliratott is látam...

létezik az hogy jobb volt a kocsi?vagy nem nyomta neki?

Elküldve
tegnap este döcögtem haza...körforgalomnál beugrik mögém 1 bmw 3.ikbol indult a móka 200-220ig mentünk nem nagyon de leszakadt :D aztán elvettem megnézni miaz,4 kipuf vég volt és tán az m5 feliratott is látam...

Igy születnek a karsztajlingos legendák :lol: :lol: :lol:

Kecso, neked hátul milyen rugód van?

Elküldve
Igy születnek a karsztajlingos legendák :lol: :lol: :lol:

Kecso, neked hátul milyen rugód van?

komolyan kérdeztem :D

nemtom milyen van,mert Attila csak a szinére emlékezett

tán olyan mint kupénak

Elküldve
tegnap este döcögtem haza...körforgalomnál beugrik mögém 1 bmw 3.ikbol indult a móka 200-220ig mentünk nem nagyon de leszakadt :lol: aztán elvettem megnézni miaz,4 kipuf vég volt és tán az m5 feliratott is látam...

40-ről elrúgva én is levertem...ami mondjuk úgy nézett ki, hogy 40-paaaaaaafráááááárááááráááá így kapott 1 autót, és utána ezt 220-ig tartottam...én is meglepődtem, Detti ült mellettem...ez még neki is tetszett... :lol: :lol: :D

Elküldve
Na megyek kipihenem a BW-t...tegnap reggel fél 6-ig, ma reggel fél 7-ig toltuk...szomjas egyenlőre nem vagyok... :lol: :lol: :lol:

Mesélj már mi volt? :D Sokat hánytál? :D

Elküldve
Mesélj már mi volt? Sokat hánytál?

Én életemben kétszer hánytam...szal azért nem rendszeres...jól éreztük magunkat...

Looooooorit az első este sikerült úgy kicsapni, hogy másnap is csúnya volt még az arca... :D Redi tolt spárgát...alias Van Damme...e azóta őt csak Zsaninak hívjuk...Futó Gabi is új névre tett szert ->Fotó Gábor ->Kodak Gábor...így annyira nem vicces...de ott és akkor az volt...

...ha Viktorék hazaérnek és feltöltenek egy videót biztos lesz némi mosolygás... :D

Zimán tegnap azaz ma...könnyesre röhögtük magunkat... :D meg úgy egyébként is jó volt a hangulat... :D bár Robinak nem tudtunk Sunákat mutatni... :lol: :lol:

Redi megint rárárárárárárárárá-sat akart játszani, de Xray nem hagyta... :D

A kemping vezetőnője szarjon sünt...de ne valami kicsit...hanem olyan igazit... :lol:

Voltak jó mókák, poénkodás ezerrel de ezeket így úgy sem lehet visszaadni...ott kell lenni... :D

Elküldve
Én életemben kétszer hánytam...szal azért nem rendszeres...jól éreztük magunkat...

Looooooorit az első este sikerült úgy kicsapni, hogy másnap is csúnya volt még az arca... :D Redi tolt spárgát...alias Van Damme...e azóta őt csak Zsaninak hívjuk...Futó Gabi is új névre tett szert ->Fotó Gábor ->Kodak Gábor...így annyira nem vicces...de ott és akkor az volt...

...ha Viktorék hazaérnek és feltöltenek egy videót biztos lesz némi mosolygás... :D

Zimán tegnap azaz ma...könnyesre röhögtük magunkat... :lol: meg úgy egyébként is jó volt a hangulat... :D bár Robinak nem tudtunk Sunákat mutatni... :lol: :lol:

Redi megint rárárárárárárárárá-sat akart játszani, de Xray nem hagyta...

A kemping vezetőnője szarjon sünt...de ne valami kicsit...hanem olyan igazit...

Voltak jó mókák, poénkodás ezerrel de ezeket így úgy sem lehet visszaadni...ott kell lenni... :D

Azért eltudom képzelni :D Örülök hogy zsír volt, na majd jövőre, sajna csütörtökön este vetetett velem 2 rendőr 4 gumit egyébkét a rendszám le, ezért nem mentem azt hittem húzhatom még 1-2 hónapig így vettem Kumho KU31 gummát 4db-ot 60 ropiért szereléssel cakkon pakk!

Kivi leszek a videóra

Kemping vezetőjével látom nem sikerült valami jól a haverkodás, Hátha jövőre nem az lesz már :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.