Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem pont most írtam le ugyebáááárrrrr :D :lol: :D

Bazki :D én a PC-re azt értettem hogy pc mármint számítógép, hogy azt vettél 30 ezerért! :huh: <_<

Elküldve
Bazki :D én a PC-re azt értettem hogy pc mármint számítógép, hogy azt vettél 30 ezerért! :huh: <_<

30000 Forintért én biztos nem rendelnék PC-t.

Most neked jó lenne SFI doboz is + csavarok ?

Elküldve
30000 Forintért én biztos nem rendelnék PC-t.

Most neked jó lenne SFI doboz is + csavarok ?

Van nekem is sfi doboz, meg biztos megvan valahol a csavarja is, de inkább fejleszteni akarok, hamár Lantinak is 60-as rendszer van gázgyorsítóval és powercupal, akkor nekem miért legyen gyári kipufogórendszer, simán csak katalizátor nélkül? Na nem beszélve a powercupról :huh: <_<

Félretéve a viccet, powercupot akarok, jobba tetszik, a szívónyakot is jobban lehet tisztítani, és szebb a motortér is tőle, elsősorban ez miatt!

Elküldve
Na mii vaaaan ?

Halódik a gurigabiznisz ? <_< :huh: :D

Hát az is gurigán van! :D :lol: :D Akarok még 2 műszert és kiszámoltam adíg még kb 5 ször kell telepakolnoma retyót hogy legyen anyag!! :D :P :D

Elküldve
Hát az is gurigán van! <_< :huh: :D Akarok még 2 műszert és kiszámoltam adíg még kb 5 ször kell telepakolnoma retyót hogy legyen anyag!! :D :lol: :D

Már megint budigurigázol? :D

Elküldve
Hát az is gurigán van! <_< :huh: :D Akarok még 2 műszert és kiszámoltam adíg még kb 5 ször kell telepakolnoma retyót hogy legyen anyag!! :D :lol: :D

Beszarás jó lesz! :D

Elküldve
Értem, tehát akkor mindegy, 30.000Ft így is úgy is. <_<

Told bele. :D

Akárhogy nézem, a LET-ek kint még drágábbak, mint itthon... Pedig generál ide-oda... :huh:

Elküldve

Na ez a hozzáállás már tetszik...hátha egy vajdát tisztelnek, és mint ahogy a mondatokból is kiderült "Ne kelljen lejönnöm még egyszer mert baj lesz..." na azóta megszűnt ott a balhé...de akkor most az a megoldás, hogy ez a figura (akinek ismétlem nagyon szimpatikus a hozzáállása és nézete az ügyet illetően) lemegy mindenhova???

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.