opel16v Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 gyorssreagálsú egységeink jelentették hogy elkezdett esni a HÓ ... Ippeg kereket cseréltem az omin, mikor elkezdett szakadni. Jó időzítés volt a téli kerekek felrakása :P Kicsit viccesen néz ki a 15ös télikerekekkel az omi, a 17es szép pacskerok után :lol: Ehhez képest mindíg "váratlanul éri" a hókotrókat. "Nem voltak felkészülve rá" :lol: Nemáá, vettek 17 új hókotrót is :) Csak a sót felejtenék el már végre...
Xray Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Ippeg kereket cseréltem az omin, mikor elkezdett szakadni. Jó időzítés volt a téli kerekek felrakása :lol: Kicsit viccesen néz ki a 15ös télikerekekkel az omi, a 17es szép pacskerok után :lol: ma én is felpakoltam a téli szettet......... lentvoltam demónál érte... hát nekem is furi a nyári után,, a gyári GSI felni de nemrossz :) Jah havat küldj már ide is lécci :P
Lacee Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 annyira felidegesitett a dög hogy le is raktam csütörtökön aztán azóta nem is mentem vele. (lehet amúgy sem indulna be :lol: :P ) nagyon nem is fogok rajta mit szerelni... a hifi meg itt tornyosul a szobában :lol: a télit mi is felraktuk ma a g astrára szintén szakadó hóban. Miért akarod magad szivatni,és szakadó hóesésbe szerelni? :lol: Kicseréltük a gyári ülést,Lanti meg berakta a fixet....... :P A szakadó hó megszívatott egy kicsit :)
Lanti Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :lol:
Xray Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :) Ó ezek apróságok nem?? :P apropó tudsz mondani valami bíztatót nekem a biztosítással kapcsolatban? :lol: :lol:
szacsa01 Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Ó ezek apróságok nem?? :) apropó tudsz mondani valami bíztatót nekem a biztosítással kapcsolatban? :lol: :lol: Épp ezt akartam kérdezni énis... tud valaki mondani valamit miért az Allianz jön ki a legolcsóbbra? kicsit furcsállom a dolgot...
MOR16V Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Épp ezt akartam kérdezni énis... tud valaki mondani valamit miért az Allianz jön ki a legolcsóbbra? kicsit furcsállom a dolgot... csak azért ilyen olcsó, mert 2-2% jár emailcímért és telefonszámért, 8% ha éves díjat fizetsz, és 30% extra kedvezmény van. Nagyon rámentek a kuncsaft szerzésre, de mivel egy elismert és megbízható német háttérrel rendelkezik, nem kell tőle megijedni. Én már átálltam hozzájuk. generalinál voltam eddig( amúgy évente váltok :) ), de mivel ott az eddigi 45 ezer helyett 48-at kellett volna fizetnem és az allianznál csak 27 ezer az éves díjam, azt hiszem hogy jól döntöttem :lol: Talán nem fog úgy járni mint a Máv. :lol:
Sonique Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :lol: tooooóóód be egy árokba és vedd meg a kékfeketét avval csak 2szer ennyi baj lessz :lol: :) :P
MOR16V Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 tooooóóód be egy árokba és vedd meg a kékfeketét avval csak 2szer ennyi baj lessz :lol: :) :P de az már nem sziszeg, így elvesztette az image-ját :lol:
Atommanó Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 de az már nem sziszeg, így elvesztette az image-ját :lol: Egyenlőre ha jók az infóim, még nincs is benne moci...mert nem tudja a srác, hogy mi legyen vele...megint dugócserebere, vagy egy xe...így lehet választani... :lol:
Atommanó Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Jah...most jöttünk meg Szegedről...kicsi hóesésben...holnap reggel meg irány Zalaegerszeg... :lol:
Xray Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Egyenlőre ha jók az infóim, még nincs is benne moci...mert nem tudja a srác, hogy mi legyen vele...megint dugócserebere, vagy egy xe...így lehet választani... :lol: Sztem adja ela kasztnit azt kész majd a kövi gazdi eldönti mit tesz bele! A motor meg grátisz :) :lol:
MOR16V Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 10:41nél az milyen Opel? :lol: az egy B ascona kicsit érdekes fényszórókkal
szacsa01 Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 csak azért ilyen olcsó, mert 2-2% jár emailcímért és telefonszámért, 8% ha éves díjat fizetsz, és 30% extra kedvezmény van. Nagyon rámentek a kuncsaft szerzésre, de mivel egy elismert és megbízható német háttérrel rendelkezik, nem kell tőle megijedni. Én már átálltam hozzájuk. generalinál voltam eddig( amúgy évente váltok :) ), de mivel ott az eddigi 45 ezer helyett 48-at kellett volna fizetnem és az allianznál csak 27 ezer az éves díjam, azt hiszem hogy jól döntöttem :lol: Talán nem fog úgy járni mint a Máv. :lol: Köszönöm, meg is kötöttem énis :P hát igen ez legalább nem olyan mint a : " hú bazzeg a köbénél vagy " :P
sárgaGSI Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :P Kadetton ennyi hibalehetőség összesen nincs :lol: :lol: :)
Lacee Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Na kezdesz beérni :lol: - Ülés nekem"csak" nyikorog - Angel müxik (jééé) - néha le is áll :lol: / be se indul - nekem recsegnek a tornyok... - kp zár és ajtók jók...fura, gyanús :) - nincs benne fagyálló :P - nincs benne ablakmosótartály :P - csomagtartóajtó nyitás 3 emberes :lol: - stb Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :o
redline Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 szegény Dinynek ilyen sz@r időben kell helyet csinálni két bontani való autónak :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 szegény Dinynek ilyen sz@r időben kell helyet csinálni két bontani való autónak :lol: :lol: Ménnnnn ? Megadt magát a fehér csapásmérő ? Szétrázta a kasznit a hifi ? :) :P :P :lol:
Lacee Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 lesz az még 3 is :lol: szegény Dinynek ilyen sz@r időben kell helyet csinálni két bontani való autónak :lol: :)
Xray Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Na kezdesz beérni :lol: - Ülés nekem"csak" nyikorog - Angel müxik (jééé) - néha le is áll :) / be se indul - nekem recsegnek a tornyok... - kp zár és ajtók jók...fura, gyanús :P - nincs benne fagyálló :P - nincs benne ablakmosótartály :lol: - csomagtartóajtó nyitás 3 emberes :o - stb Sztem sok az elvárásotok egy "öreg" autótol... ha ilyesmiket nem akartok akkor Újat kell vanni, illetve a fagyáló, ablakmosó tartály az nem a kocsi hibája véleményem szerint! :lol: :P egyébként meg valahol kompromisszumot kell kötni! ;) Ui: Az hogy nemindul/leáll ez valóban idegesítő! :D
Lacee Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 igaz is lehetne amit mondasz, csak a 2 millió ft ami benne áll az nem jogosítja fel arra hogy minden szar tönkremenjen rajta. :lol: :P és nem tuningra költöttem ... :lol: Sztem sok az elvárásotok egy "öreg" autótol... ha ilyesmiket nem akartok akkor Újat kell vanni, illetve a fagyáló, ablakmosó tartály az nem a kocsi hibája véleményem szerint! :) :P egyébként meg valahol kompromisszumot kell kötni! :lol: Ui: Az hogy nemindul/leáll ez valóban idegesítő! :o
Xray Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 igaz is lehetne amit mondasz, csak a 2 millió ft ami benne áll az nem jogosítja fel arra hogy minden szar tönkremenjen rajta. :lol: :P és nem tuningra költöttem ... :) Természetesen egyetértek veled hamár ennyi idő/pénz benne van lehetne hálásabb is! Mondjuk én nemszámoltam , hogy eddíg mennyi ment rá , ennyi nem az tuti de a negyede már bizti bennne van ha mindent beleszámolok. És az hogy minden szar tönkremegy , hát ez sajna előfordul a sokat futott autóknál, enyémsem tökéletes, mert nemmondhatom de azért valóban téged nagyon szivat az a vas! :P :lol:
rtomi Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Jól nézne ki szerintetek a GSI hűtőmaszk Vauxhall emblémával? :lol:
Recommended Posts