Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Persze, amennyire dülledne a szemed a látványtól, nem lenne nehéz... :huh: :) :D

látom ma formában vagy :D :lol: :D Mert te nem legeltetnéd a szemed vazze??! :D :D

Elküldve
látom ma formában vagy :huh: Mert te nem legeltetnéd a szemed vazze??! :) :D

Mint mindig :D Dehogyisnem, a végén tejet is adnék a sok legeléstől... fatermilch... :D :lol: :D

Elküldve
Szerintem meg István csinálja úgy, ahogy gondolja...ha neki az a jó, hogy eladja, és vesz valami másikat, akkor legyen úgy...én sem értek vele egyet, de nem fogom lebeszélni róla...nagyfiú már...

így van te is eladtad :huh:

Elküldve
Mint mindig :D Dehogyisnem, a végén tejet is adnék a sok legeléstől... fatermilch... :huh: :) :D

hehehe mondom ma valamit ettél! :D :lol:

Elküldve
Pista amúgy meg két moci díszelemet szeretnék letisztíttatni, hogy lelehessen normálisan fújni. Megőszülnék mire megcsiszolnám őket kézzel.

Mondtam hogy elviszem neked.

Tök jó amikor István félévente eldönti hogy eladja a gsit akkor van legalább mozgás a fórumon. :D

Én nem vittem még egyszer sem szerelőhöz az enyémet :) :huh:

Elküldve
Tök jó amikor István félévente eldönti hogy eladja a gsit akkor van legalább mozgás a fórumon. :P

Én nem vittem még egyszer sem szerelőhöz az enyémet :D :)

Ha ez kell beírom havonta is :lol: :D :D

Ráadásul feleslegesen támadot le mindenki,mert a mostani árfolyam szerint kicsit magasabb a törlesztő,mint mikor számoltuk...így marad a kocsi....Holnap el is megyek megrendelni a 4db konit :D

A kárászy honlapján vannak árak.Az első 25/db a hátsó 17e......Többre számítottam.Már csak azt nem tudom milyen rugót tegyek bele :huh: 2-3centi emelés lenne a legideálisabb :P :D

Elküldve
Ha ez kell beírom havonta is :D :D :lol:

Ráadásul feleslegesen támadot le mindenki,mert a mostani árfolyam szerint kicsit magasabb a törlesztő,mint mikor számoltuk...így marad a kocsi....Holnap el is megyek megrendelni a 4db konit :D

A kárászy honlapján vannak árak.Az első 25/db a hátsó 17e......Többre számítottam.Már csak azt nem tudom milyen rugót tegyek bele :huh: 2-3centi emelés lenne a legideálisabb :D :)

turbooot bele :D

Elküldve
Ha ez kell beírom havonta is :D :D :lol:

A kárászy honlapján vannak árak.Az első 25/db a hátsó 17e......Többre számítottam.Már csak azt nem tudom milyen rugót tegyek bele :huh: 2-3centi emelés lenne a legideálisabb :D :)

elöre 28179ft ha a 1282 est veszed

nem tom mi a külömbség mert nekem 1283 es van és elöl ugye megegyezik a 2 kocsi

a hatso meg télleg 80-2715SP20 17eft de már ez is 20 al röviditett

szal joval olcsobb lett a hatso már az enyemhez is csak 23eft

Elküldve
Ha ez kell beírom havonta is :lol: :D :D

A kárászy honlapján vannak árak.Az első 25/db a hátsó 17e......Többre számítottam.Már csak azt nem tudom milyen rugót tegyek bele :huh: 2-3centi emelés lenne a legideálisabb :P :D

Vegyél rugót is Konit :)

Ha nem tetszik átveszem :D

Azért érdeklődéssel várom, hogy ha valami nincs raktáron, akkor azt milyen áron tudják hozni.

Elküldve
Vegyél rugót is Konit :lol:

Ha nem tetszik átveszem :D

Azért érdeklődéssel várom, hogy ha valami nincs raktáron, akkor azt milyen áron tudják hozni.

Ha egyszer bekerül a rugó,akkor ki nem veszem többet :D Holnap megkérdezem mik a lehetőségek :D

Akik meg kardoskodtak a megtartás mellett....küldjél el a számukat priviben...tudjam kiket kell felhívni ha lerohadok valahol :huh: :) :D :D

Elküldve
Ha egyszer bekerül a rugó,akkor ki nem veszem többet :lol: Holnap megkérdezem mik a lehetőségek :D

Akik meg kardoskodtak a megtartás mellett....küldjél el a számukat priviben...tudjam kiket kell felhívni ha lerohadok valahol :huh: :) :D :D

engem eddig is bármikor felhivhattál volna...számom tudod :D

Elküldve
Szerintem meg István csinálja úgy, ahogy gondolja...ha neki az a jó, hogy eladja, és vesz valami másikat, akkor legyen úgy...én sem értek vele egyet, de nem fogom lebeszélni róla...nagyfiú már...

Jól nyomod wazze :) Semmi sem tart örökké, én is elfogom adni a gsi-t már csak idő kérdése szerintem mondjuk én csak azért mert veszek egy új Octáviát vagy Passatot, a melóm miatt, nincs kedvem sokáig havi 210.000-et fizetni bérleti díjra, inkább menjen bele a sajátomba! :huh:

Elküldve
Ha egyszer bekerül a rugó,akkor ki nem veszem többet :lol: Holnap megkérdezem mik a lehetőségek :D

szerintem a legtöbb telefonszamot tudod és sokkal 1xrübb sztem azt megjegyezni ki nem monda hogy tartsd meg :D

Elküldve
engem eddig is bármikor felhivhattál volna...számom tudod :D

Na de akkor nincs magyarázkodás, hogy az asszony miatt most nem tudsz kiugrani a papucsból, hanem menni kell... :huh: :) :D

Elküldve
elöre 28179ft ha a 1282 est veszed

nem tom mi a külömbség mert nekem 1283 es van és elöl ugye megegyezik a 2 kocsi

a hatso meg télleg 80-2715SP20 17eft de már ez is 20 al röviditett

szal joval olcsobb lett a hatso már az enyemhez is csak 23eft

Tényleg olcsóbb lett, rá kéne nekem is ugrani :huh:

A -60-hoz már rövidített kell? Mondjuk kicsit drágább de attól félek, hogy a normálnál koppana a gátló, vagy még nem?

Elküldve
Ha egyszer bekerül a rugó,akkor ki nem veszem többet Holnap megkérdezem mik a lehetőségek

Akik meg kardoskodtak a megtartás mellett....küldjél el a számukat priviben...tudjam kiket kell felhívni ha lerohadok valahol :)

Én nem kardoskodtam, de felhívhatsz ha lerohadsz :D

Konik: 35-ös rugesszal megkérdeznéd esetleg a variációkat?

Ha jól tudom, kettő van, a piros meg a sárga cucc..(1110-es, és a

1130-as.)

Illene nekem is cserélnem őket...(hátúl pl. még azok a gátlók vannak, amivel vettem több mint 5 éve..)

Opel16V Gabii.. lebuktááááá :D :D

Mondom barinőmnek(ott lakik),jééé ezt az "Omit" ismerem.. vagy mégse az lenne.. akkor tolattam vissza, és néztem meg az oldalán a feliratot..és láttalak meg.. :lol:

Jóóó sötét az a kocsi.. nem látszol benne.. (vagy csak kicsúszott a párnád? ) csak viiiiic!! :huh:

De ha jól láttam, nem voltál egyedül, így inkább nem zavartalak....

Elküldve
Jól nyomod wazze :D Semmi sem tart örökké, én is elfogom adni a gsi-t már csak idő kérdése szerintem mondjuk én csak azért mert veszek egy új Octáviát vagy Passatot, a melóm miatt, nincs kedvem sokáig havi 210.000-et fizetni bérleti díjra, inkább menjen bele a sajátomba! :huh:

Na piroskától búcsuzol te is ??? :D 210 ezer ft te az nem enyhén sok , hanem KU...VA sok! Annyiból már nem oktáviát fizethetnél havonta :)

Elküldve
Na de akkor nincs magyarázkodás, hogy az asszony miatt most nem tudsz kiugrani a papucsból, hanem menni kell... :D :D :lol:

hmm-hmm :) :huh:

Elküldve
Tényleg olcsóbb lett, rá kéne nekem is ugrani :D

A -60-hoz már rövidített kell? Mondjuk kicsit drágább de attól félek, hogy a normálnál koppana a gátló, vagy még nem?

Azt mondják, hogy erősen ajánlott :huh:

Nemtudom, nincs kedved kipróbálni? :lol: :) :D

Elküldve
hehehe mondom ma valamit ettél! :huh: :)

Bohocót reggelizek minden nap :D :D

Opel16V Gabii.. lebuktááááá :D :lol:

Kicsi már ez a város nekem :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.