Albert Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 Hihetetlen hogy meg kell murdálni a sztrádán és emiatt nem tud senki hazamenni balcsiról :S
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 Hihetetlen hogy meg kell murdálni a sztrádán és emiatt nem tud senki hazamenni balcsiról :S Szerinted van aki ezzel célzattal indul el a Balatonról ? <_< :lol: Olvastad mi történt ?
Sonique Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 Hihetetlen hogy meg kell murdálni a sztrádán és emiatt nem tud senki hazamenni balcsiról :S ez egy kicsit erös volt szerintem akár te is lehettél volna ki a sz@rt érdekel hogy 1 orával késöbb ér haza ... ha megakanak menteni valakit
Lanti Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 jaj Albert, megint a pia beszélt belőled <_< :lol: :lol:
Albert Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 http://www.stop.hu/articles/article.php?id=487323 Elütötték szegényeket <_< Mindig van valami geb@sz egy erős hétvége után. Végül fél tízkor indultunk, akkor már lehetett jönni rendesen, de le volt zárva a pálya egy három órát. Anya meg reggel megkapta a virágját. Azért két motoros elment mellettünk egymás mögött jóval 2 kiló felett.
opel16v Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Hihetetlen hogy meg kell murdálni a sztrádán és emiatt nem tud senki hazamenni balcsiról :S Én is pont kikaptam... elindultam a hetesen, de másfél óra araszolás lett belőle. Engem igazából az bosszant, hogy megveszem azt a tetves autópályamatricát vagyonokért, aztán így is 4 óra alatt érek fel Pestre... Azt meg nemtom hogy ki volt a hibás, ki volt a balf@sz, de tuti csuklott az anyukája <_<
opel16v Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Ja és a tegnapi napon Kaposvár-Pécs(Magyarszék)-Siófok útvonalon 3 trafi is volt, mindegyik nagyon genya helyen, tipikusan pénzszedési célzattal... még jó hogy sokan voltak az úton, jeleztek mindenhol előre. Ami igazából említésre méltó, hogy ebből csak egy volt rendőrautó, a másik kettő normál rendszámos civil H astra volt, mindenféle külön jelzés és CB antenna nélkül... egyik szürke, másik piros volt. <_<
Albert Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 sokan voltak az úton, jeleztek mindenhol előre (...) kettő normál rendszámos civil H astra volt, mindenféle külön jelzés és CB antenna nélkül... egyik szürke, másik piros volt. <_< És akkor honnan tudták a szembejövők hogy azok trafiskocsik?
loree_gsi16v Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 És akkor honnan tudták a szembejövők hogy azok trafiskocsik? Nálunk 60-ba is megybordó f astrábol sasol a genyogyerek, sőt már menetközben is. <_< Most azt terveztük, hogy csinálunk pár szarkalábat vagy mit és kiszórjuk a szokásos helyeire :lol: Gondolom négy pótkerék nincs nála :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Ja és a tegnapi napon Kaposvár-Pécs(Magyarszék)-Siófok útvonalon 3 trafi is volt, mindegyik nagyon genya helyen, tipikusan pénzszedési célzattal... még jó hogy sokan voltak az úton, jeleztek mindenhol előre. Ami igazából említésre méltó, hogy ebből csak egy volt rendőrautó, a másik kettő normál rendszámos civil H astra volt, mindenféle külön jelzés és CB antenna nélkül... egyik szürke, másik piros volt. <_< CB antenna ? :lol: :lol: :lol: Nem 1983at írunk :lol:
Vktr Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 CB antenna ? <_< :lol: :lol: Nem 1983at írunk :lol: Jolvan, Gabi nem ért az ilyen elektromos dolgokhoz :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Jolvan, Gabi nem ért az ilyen elektromos dolgokhoz :lol: :lol: Tudjuk, Olajbáró <_< :lol: :lol: :lol: :lol:
opel16v Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 És akkor honnan tudták a szembejövők hogy azok trafiskocsik? Talán mert ők már elhaladtak mellette, és látták a hátul ülő bácsit, aki csak azért nem elöl ült, mert ott egy b@szott nagy és gonosz külsejű lézeres fegyver volt??? <_< :lol: CB antenna ? :lol: :lol: :lol: Nem 1983at írunk :lol: Azok a régi szép Csöpis idők :lol:
Albert Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Azok a régi szép Csöpis idők <_< http://m.blog.hu/at/atom/image/bejegyzpic/lada2.jpg Az egyik csávó frankón ilyennel mászkál át Földvárra. A rendszám is régi rajta. Övé Zamárdiban a harcijármű kiállítás a Mantatalis kemping mellett.
mackosajt Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 SOS! Van egy nagyon kedves ismerősöm, és igen sz@r helyen lakik Bp-en. Na most jelenleg osztott netje van, de a fővonal meg fog szűnni. Maglódi és Sibrik Miklós sarkán lakik majdnem. Tréhóm 5ezerért csak 2 megabitesnetet adna neki. upc és digi nincs ott. Tud valaki esetleg olyat, ahol 4ezer alatt jobbat kapna?
Vktr Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 SOS! Van egy nagyon kedves ismerősöm, és igen sz@r helyen lakik Bp-en. Na most jelenleg osztott netje van, de a fővonal meg fog szűnni. Maglódi és Sibrik Miklós sarkán lakik majdnem. Tréhóm 5ezerért csak 2 megabitesnetet adna neki. upc és digi nincs ott. Tud valaki esetleg olyat, ahol 4ezer alatt jobbat kapna? 3G?
Lanti Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 SOS! Van egy nagyon kedves ismerősöm, és igen sz@r helyen lakik Bp-en. Na most jelenleg osztott netje van, de a fővonal meg fog szűnni. Maglódi és Sibrik Miklós sarkán lakik majdnem. Tréhóm 5ezerért csak 2 megabitesnetet adna neki. upc és digi nincs ott. Tud valaki esetleg olyat, ahol 4ezer alatt jobbat kapna? érdekes kérdés.... <_<
mackosajt Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 3G? Nem túl "bizonytalan"? Megmondom őszintén, azért kéne olcsó, mert egy upc-s (még ha lenne is) már nem férne be nekik a költségvetésbe, max. a legkisebb, de sajnos még az sincs. 3G mennyire megbízható?
Lanti Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Nem túl "bizonytalan"? Megmondom őszintén, azért kéne olcsó, mert egy upc-s (még ha lenne is) már nem férne be nekik a költségvetésbe, max. a legkisebb, de sajnos még az sincs. 3G mennyire megbízható? szerintem a 3G nem jobb mint a fix 2mega
mackosajt Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 szerintem a 3G nem jobb mint a fix 2mega Most úgy néz ki, hogy a ló nincs, a szamár is jó alapon marad a T-s 2 mega, ami igen szerény felfelé sebességre képes. Aztán bízik benne, hogy valamelyik nagyobb csak behálózza a környéket rendesen, elvégre van egy pár társasház a közelben.
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 SOS! Van egy nagyon kedves ismerősöm, és igen sz@r helyen lakik Bp-en. Na most jelenleg osztott netje van, de a fővonal meg fog szűnni. Maglódi és Sibrik Miklós sarkán lakik majdnem. Tréhóm 5ezerért csak 2 megabitesnetet adna neki. upc és digi nincs ott. Tud valaki esetleg olyat, ahol 4ezer alatt jobbat kapna? http://tantusz.nhh.hu/
B_Csaba Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Viktorka, kéne nekem kuplungtárcsa, óccsóért, tudsz te ilyen varázslatot? <_<
mackosajt Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 http://tantusz.nhh.hu/ kösszencs Piista bácsi! <_<
Atommanó Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Viktorka, kéne nekem kuplungtárcsa, óccsóért, tudsz te ilyen varázslatot? <_< szerintem holnap hívócska felecske... :lol:
B_Csaba Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 szerintem holnap hívócska felecske... :lol: Értettem főnök, és szerintem is! <_<
Recommended Posts