Gelko Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 jól áll neki ez a felni... egyébként idevalósi ? sok a klubbos autó a háttérben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 jól áll neki ez a felni... egyébként idevalósi ? sok a klubbos autó a háttérben :lol: Peti, őt ismerjük, de sztem nincs itt fórumon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 érdekes technika lehet benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 érdekes technika lehet benne kemény... :huh: Neked mikor fog már sziszegni??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 kemény... :huh: Neked mikor fog már sziszegni??? :lol: hát egyenlőre karácsony jön.. egyenlőre az fontosabb. Eljön majd az újév, új remények és akkor elindulgat a project.. talán a dollár is kicsit lejjebb megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 hát egyenlőre karácsony jön.. egyenlőre az fontosabb. Eljön majd az újév, új remények és akkor elindulgat a project.. talán a dollár is kicsit lejjebb megy :huh: Ájjunkmegegyszóragrécsitanárúr :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ájjunkmegegyszóragrécsitanárúr :lol: köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 hát egyenlőre karácsony jön.. egyenlőre az fontosabb. Eljön majd az újév, új remények és akkor elindulgat a project.. talán a dollár is kicsit lejjebb megy :huh: let > karácsony Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 let < karácsony Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 kiskarácsony < let < nagykarácsony Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 kiskarácsony < let < nagykarácsony Csak ki (be) ne süljön idevéle :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 egy ilyet láttam ma... hát úristen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 egy ilyet láttam ma... hát úristen http://www.canim.net/araba/images/Opel_Vec...opc_93-1024.jpg inkább egy OPC :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Tud vki olyan címet ahol jó szilenteket gyártanak a gyáritól keményebb minőségben?Nézegettem ebay-n a powerflex termékeket de az most nekem horror árban van...Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Tud vki olyan címet ahol jó szilenteket gyártanak a gyáritól keményebb minőségben?Nézegettem ebay-n a powerflex termékeket de az most nekem horror árban van...Köszi előre is. Nekem is Powerflex van, és igen jónak tűnik...de valóban nagyon drága... Az Üllői úton van egy cég, majd talán Gabi megmondja...legalább is ha jól emléxek, ő tudja az elérhetőségüket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nekem is Powerflex van, és igen jónak tűnik...de valóban nagyon drága... Az Üllői úton van egy cég, majd talán Gabi megmondja...legalább is ha jól emléxek, ő tudja az elérhetőségüket... Igen olvastam hogy talán a legjobb az angol cég ebben,de most néztem hogy 200font lenne mire mindent kicserélnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 BCsabi ma 8-9 óra felé dolgozol és leszel a Jászai Mari tér felé? :lol: Ha nem válaszolsz itt majd hívlak :lol: Itten vagyok eeee :D Hívj vagy küldj egy sms-t előtte fél nappal, hogy letudjak mondani minden mást ;) :blink: :huh: Mostanában Edvin Marton akaszkodott rám, de nem szokott szűkmarkú lenni :angry: Viszem hozom szinte hetente 2x 3x hétfőn is megyek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 terepen nem használt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ha nem is Esti Pesti, de Subarutali lesz...ha van kedve valakinek, én valószínűleg ott leszek, ha nem jön közbe semmi... "Egy baráti összejövetelre szeretnélek meghívni benneteket. Abszolút spontán bugi, akinek van kedve jöjjön subaruval vagy anélkül! Még egyszer az időpont és a helyszín: 2009. dec. 9. (SZERDA) 20.30 -tól Felvonulási tér!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Szabi apád nem levelezik? Tegnap délben irtam neki még semmi életjel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Szabi apád nem levelezik? Tegnap délben irtam neki még semmi életjel.... Szabi szabin van... vagyis Szabinén... :huh: Vasárnap este jön, hétfőn reggel fog válaszolni gondolom... bár kedden jön Apehbácsi csekkolni ezt azt nem tudom mibe, hogy fog belemerülni, de majd én is szólok neki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Mostanában Edvin Marton akaszkodott rám, de nem szokott szűkmarkú lenni :lol: Segged nem fáj? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Segged nem fáj? :huh: Nem hááátt, gyúrok rá minden nap! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts