Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Wébernek melyik csatornán van autós műsora? Ma ott forgattak a műhelyben.

Be akart ülni az EVO9-be amin dolgoztam éppen, de beültettem inkább egy hatosba,

hogy nekem erre nincs időm. :blush:

Egy kb másfél perces felkonfot vagy tízszer vettek fel, annyiszor elb@szta. :D

Elküldve
Wébernek melyik csatornán van autós műsora? Ma ott forgattak a műhelyben.

Be akart ülni az EVO9-be amin dolgoztam éppen, de beültettem inkább egy hatosba,

hogy nekem erre nincs időm. :blush:

Egy kb másfél perces felkonfot vagy tízszer vettek fel, annyiszor elb@szta. :D

Kemény vagy Csoki ;)

Elküldve
Kemény vagy Csoki :blush:

Az volt a legkeményebb, amikor a nyitott motorháztető mellett megkérdezte, be lehet-e indítani, mert

jó lenne ha a felkonf alatt lenne szép EVO hang is. A poén az, hogy kb. fél méterre állt a láthatóan

teljesen hiányos motor mellett. :D Elég szétszórt gyerek ez a Wéber. ;)

Elküldve
Az volt a legkeményebb, amikor a nyitott motorháztető mellett megkérdezte, be lehet-e indítani, mert

jó lenne ha a felkonf alatt lenne szép EVO hang is. A poén az, hogy kb. fél méterre állt a láthatóan

teljesen hiányos motor mellett. :blush: Elég szétszórt gyerek ez a Wéber. :D

nem tudodm miböl gondoltad hogy ért is hozzá, csak azért mert müsort vezet vagy mert megprobálja kitalálni hogy a mennyit is tankoltak a forma1esekbe (jelzem ez még nem sikerült neki miota közvetit)

Elküldve
Meg lehet, hogy kell majd két új sárvédő...attól függ a mostani milyen állapotban van... :blush:

Hátul cserés lesz az egyik(bal) már rohadozik... de lehet hogy akkor már egyszerre kéne vele együtt a jobbost is és ugyanúgy belőni mindkét oldalt hátul.

Elöl még semmi bajuk.

Elküldve
nem tudodm miböl gondoltad hogy ért is hozzá, csak azért mert müsort vezet vagy mert megprobálja kitalálni hogy a mennyit is tankoltak a forma1esekbe (jelzem ez még nem sikerült neki miota közvetit)

Pályán azért csak betolta párszor elég előkelő helyen a Cliot :blush:

Az a blokk csak +1 hirdető miatt van egyáltalán :D

Elküldve
Nyah, a végén még össze is futunk a Zengőék telepén. ;)

Amúgy ma elvitték a csővázast computer programozásra / tesztelésre. Sajnos én nem mehettem,

mert sok volt még a dolgom az N-es autón. :lol:

De ma már készen voltam vele, úgyhogy majd csak pár finomítást kell még csinálnom az Eger raliig. :blush:

hó végén meg leb@sznak, hogy nem haladsz a céges munkáddal :D

Elküldve
Pályán azért csak betolta párszor elég előkelő helyen a Cliot :blush:

Az a blokk csak +1 hirdető miatt van egyáltalán :D

azért a cliokupában elég sok mulik azon kinek mennyi támogatója van, ö nyilatkozta hogy jobb a kopott gumi ezért ö minden futamra rak fel uj gumit,de elöbb legyalulnak belöle, másik csávo meg azt mondta örül ha egy idényre van 2 garnitura gumija. meg elég nagy szerelöcsapat áll mellette, illetve nagyon sokat tesztel.

Elküldve
De ez nem fémből van ám, hanem GFK... ;) :blush:

én spec. konkrétan nem tudom mi az a GFK anyag :D

??

Azt nehezebb felrakni a helyére?

Elküldve

GFK - üvegszállal erősített műanyag (már ahogy így septiben utánna olvastam)

De és ez miért baj? legfeljebb nem rohad el többet :blush:

Elküldve
hó végén meg leb@sznak, hogy nem haladsz a céges munkáddal :blush:

Ez így igaz. :D

De hát mit tegyen az eccerű magyar ember, ha két főnöke is van. ;)

Elküldve
Nehéz úgy összeilleszteni a fémmel, hogy ne legyen repedés késöbb... :blush:

Azért nem olyan nehéz az. :D Ha valakinek van tapasztalata benne, az meg tudja normálisan csinálni.

Elküldve
Már vártam Gabi...

Persze, hogy nem lehetetlen...csak nem jellemző, hogy sikerül... :blush:

Én már láttam több olyat is, ami jól sikerült. ;)

Főleg Mantásoknál jellemző a dolog. :D

Elküldve

Na akkor van ilyen infó is olyan is...

A Műanyaggal kapcsolatban asszem őket fogom megkérdezni -> http://82.131.181.197/web/spoiler/index.html, hallottam már róluk nem egy helyről és meggyőzőnek tűnnek. Majd ha személyesen is azok és lejön h tényleg komolyan értenek ehhez (ami szerintem így lehet) akkor bevállalom a üvegszálas műanyag sárvédőket. Azért még az sem utolsó szempont hogy mennyiért hajlandó felvarázsolni a kocsira.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.