Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Jóvan ide se jövök többet. sikerüüüült..... :D :D :D szívedre ne vedd már...mert átmászok a pallókon.. :D :D :D
Albert Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Amúgy meg kell hogy védjem Albertet :D Jár ő bulizni, csak nem Csabival :D :D Igy van ma pl Borpatikába megyek. Vagyis csak akkor mennék ha zöldkártyás lennék, így megyünk :D Csabi, szoktam 140-nél többel is menni. Csak nem az én kocsimmal :D Láttam az új honlapot!
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ....Igy van ma pl Borpatikába megyek. Vagyis csak akkor mennék ha zöldkártyás lennék, így megyünk :D.... Ákos bácsi tanyája ? Mi a zöldhártyás ? :D
warwolf Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Én is nézegetek autót ha már tré idő van kint http://www.hasznaltauto.hu/1908999_subaru_impreza_1999 http://www.hasznaltauto.hu/1882723_subaru_impreza_2000 :D Én is nézegettem korábbannemrégen ilyeneket.Aztán vettem v.mi mást..... :D
Albert Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Ákos bácsi tanyája ? Mi a zöldhártyás ? :D Bertalan Lajos utcai vilimegálló. K vazze nem h :D Tudod az olyan amikor reggel fél tizenegykor még a flórián téren sörözünk mert reggel kilenckor kidobtak minket az utolsó szórakozóhelyről is :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Bertalan Lajos utcai vilimegálló. K vazze nem h :D Tudod az olyan amikor reggel fél tizenegykor még a flórián téren sörözünk mert reggel kilenckor kidobtak minket az utolsó szórakozóhelyről is :D Siessetek, mert neccesen értek oda erre : Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - Előadja: Besenczi Árpád 2008. március 08., szombat, 19 óra :D :D Itasd le az asszonyt, passzold haza 1 taxival, oszt mehetünk :D :D
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 sikerüüüült..... :D :D :D szívedre ne vedd már...mert átmászok a pallókon.. :D :D :D Hát most nehéz itt is a közlekedés ám. Már bekészítették a melosok az ablakokat meg erkélyajtót és a földszinten igazi dzsihád van amúgyis.
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Hát most nehéz itt is a közlekedés ám. Már bekészítették a melosok az ablakokat meg erkélyajtót és a földszinten igazi dzsihád van amúgyis. nálunk már végeztek elvileg... :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 nálunk már végeztek elvileg... :D Naaaaaaa, hess-hess otthonról :D :D
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Naaaaaaa, hess-hess otthonról :D :D Mindjárt indulunk...jössz Te is???
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Mindjárt indulunk...jössz Te is??? Ühümhüüüüüm, majd megyek, de most még úszás van :D
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Ühümhüüüüüm, majd megyek, de most még úszás van :D Nehogy vizes legyen a gép... :D :D :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Nehogy vizes legyen a gép... :D :D :D Még1szer nem lesz :D :D :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Mentek bullizni? Át megyünk Viktorékhoz, hogy utána mi lesz nem tooom, de én tervezem :D :D
B_Csaba Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, hát igen, nagyon nagy a boldogság. :D
Hepi Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 mennyire lehet drága vajon a szervó tartályhoz menó szervó csövem? valami kóklerség van a gyári helyett... de attól tartok horror árban lehet. sztem itt gyártasd le, profin dolgoznak,fémhálós teflon fékcsövet meg minden hidraulikus cucchoz gyártanak csövet www.hefal.hu
Lacee Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ööö Redi ezt most nem értem még mindig hogy hogyan jvök a képbe de csak átfutottam a hozzászólásokat félszemmel... Csaba Gratula!
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, hát igen, nagyon nagy a boldogság. :D Szusisokra meg figyelj!De óvakodja a drifter bömösöktől is! :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 AM legújabb száma, OPC Corsa teszt, utánna 1 oldal a Gsi Corsa tipusairól. "Mielőtt döntenénk, vizsgáltassuk át szervízben az autót, s tegyünk látogatást a www.gsiklub.hu ill. www.gsidevils.hu weboldalon" :D :D
Xray Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Sziasztok! Na ezt a gépet vettem, Szegeden ma, C20XE - DIS 1992 12 havi, nagyon jó motorral, megkímélve,, stb.. :D Kicsit nagy a hangja, van benne gázgyorsító dob.. de majd orvosolom a hangját! Grat Csabi Szép a VAS :D A hangját meg mejd megszokod , amiben ilyen reaktor van ahozz hang is kell :D :D Az a "megkímélt" motorral sztem azt hagyjuk :D A Jó motor az okés :D és inkább mondtdjuk azt hogy megkapott minden földi jót amit csak lehetett :D
sárgaGSI Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Néztem, láttam, tudom, de nemtudom :D mióta hallgatjuk ezt...... :D :D :D
sárgaGSI Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Te Albi minek neked Subaru azzal már 140-el is mennél pályán vagy mi? Van egy mesém is. Egyszer volt holnem volt volt egyszer egy Albert. Minden nap máshova ment bulizni és minden egyes lerészegedés után vette a bátorságot és nekiállt "csajozni". Össze-vissza kavart akivel csak tudott. Aztán jött egy nyár és a papírvitorláson megtalálta élete szerelmét. Igen Albert élete szerelmét. Aztán már nem járt sörözni se a haverjaival csak néha és 1 év se telt el már esküvőről meg lakásról beszélt. Igen ez még mindíg ugyanaz az Albert. :D mér te járol??? hová? Érdre még azóta se toltátok le arcotokat, pedig Diny vagy 2 km-re lakik innen.......
Recommended Posts