Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Mi lenne ha felhívnád Attilát?Ő biztos tud valamit a környéken ;) ma már 3X beszéltem vele...többször ma már nem hívom... :D :P Mondjuk valami rémlik, hogy az Autosunban van ilyesmi... :D
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Én péntek reggel 8-ra futóműállítás (nem mintha gond lenne, de tuti a tuti...) aztán meg megkapja az új olajacskáját...már csak valami csövet kéne szereznem, hogy nem a turbó mellől szívja a 90 fokos levegőt...valakinek tipp esetleg, hogy ne kelljen össze vissza rohangálnom, hogy hol fogok ilyet kapni pénteke pikk-pakk? (valami univerzális "harmonika" cső kellene...) jó nagy gégecsövet tudok adni :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 jó nagy gégecsövet tudok adni :D Mekkora az a jó nagy? :D
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Mekkora az a jó nagy? :D ezt komolyan kérdezed? mekkora kell átmérőben? amúgy nehiszem hogy jó lenne nekije.
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 ezt komolyan kérdezed? mekkora kell átmérőben? amúgy nehiszem hogy jó lenne nekije. Akóó nem...amúgy 60-as kb...vagy 65-ös...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 opelklubbos és gsi clubos matrinyáért kinek kell üzit írni? Lurdyban venném át holnap este. :D
opel16v Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 640K-ra gondolsz ugye? :D bár ez állítólag hoax, mert állítólag nem mondott ilyet :P Alapja volt, ugyanis az első xt architektúrák max ekkora címzési lehetőséggel rendelkeztek a sram felé ;) Én péntek reggel 8-ra futóműállítás (nem mintha gond lenne, de tuti a tuti...) aztán meg megkapja az új olajacskáját...már csak valami csövet kéne szereznem, hogy nem a turbó mellől szívja a 90 fokos levegőt...valakinek tipp esetleg, hogy ne kelljen össze vissza rohangálnom, hogy hol fogok ilyet kapni pénteke pikk-pakk? (valami univerzális "harmonika" cső kellene...) homasitában lehet mindenféle gumi és polírozott fém csöveket kapni ócsóé :D Ájemszorri, akkor valamit nagyon félre tudok... Te is Konizol a rallyvasban mi? :D jaja, sárga koni rulez B) volt piros is, az is sokat kibírt, csak azt nem lehet hülyegyerek módjára csavargatni, mert ki kell szedni hozzá B) előre patron kell, ami a gólyalábba csusszan bele (vazelin nem kell :D )
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 homasitában lehet mindenféle gumi és polírozott fém csöveket kapni ócsóé :D Bazi messze van... :D
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Bazi messze van... :D baz kb 1 órája voltam ott, de holnap be tudok ugrani ha kell valami.
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Bazi messze van... :D Ja hát kérem aki lusta... :D
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 amúgy tényleg van mindenféle cső ott, tőlünk meg kb 3 percre van kocsival.
opel16v Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Bazi messze van... :D Mivan, sokat eszik a vas? :D Hoteltől kb 15 percre sincs a fehérvári úti üzlet :P
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 amúgy tényleg van mindenféle cső ott, tőlünk meg kb 3 percre van kocsival. Néztem a lapon,sokféle méretben van,de hogy adják?Hosszra? Mert engem lehet érdekelne egy darabka,mert nem akarok fizetni egy gyári csőért 6E-t! :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Mivan, sokat eszik a vas? :D Hoteltől kb 15 percre sincs a fehérvári úti üzlet B) Jó, és ezért jöjjek be melózni is??? :D :P ;)
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Jó, és ezért jöjjek be melózni is??? :D :P ;) Mint valami rossz hisztis nő komolyan mondom! B) Küldj érte egy taxit és hozasd házhoz,haverom a mekiből szokott így kaját hozatni. :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Néztem a lapon,sokféle méretben van,de hogy adják?Hosszra? Hol találtál? Mert én nem lelem... :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Mivan, sokat eszik a vas? :D Hoteltől kb 15 percre sincs a fehérvári úti üzlet :D Akkor már talán inkább az Üllői úti szimpibb...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Hol találtál? Mert én nem lelem... :D Há mondjuk fent a keresőbe bepötyögöd,hogy "cső" és skubizod. :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Há mondjuk fent a keresőbe bepötyögöd,hogy "cső" és skubizod. :D jó ezen túl vagyok...azt hittem tudsz valami jobbat...de így is úgy is el kell mennem...majd ott válogatok, mert még én sem tom, hogy mit akarok... :D
coupe Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 opelklubbos és gsi clubos matrinyáért kinek kell üzit írni? Lurdyban venném át holnap este. :D Opelclubosat szerintem nem tudsz ilyen hirtelen intézni........ A gsiclubos miatt pedig őt kell felhívni,agressor26 ha szerencséd van akkor kijön csütörtökön....:De ezért fizetni kell......szerintem jobban jársz ha felhívod tel:06707756070
Xray Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy : Kiegészítő műszerek , víz és olajhőfok és töltés/fezsmérő műszer, az utóbbi stimm a másik kettőnek saját hőgombája van, namost hogy lehet azt megoldani hogy a műszerfal mérései megmaradjanak és ezek is pontossan mutassák amire hivatottak?? BIG THX a válaszokért! :D
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Vagy találok még a Cupra csomijában... :D Az jó lenne... Majd jelezz hogy találtál vagy nem és akkor még holnap gyors felhívom a srácot. :D
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 valakinek tipp esetleg, hogy ne kelljen össze vissza rohangálnom, hogy hol fogok ilyet kapni pénteke pikk-pakk? (valami univerzális "harmonika" cső kellene...) Ilyenre gondolsz? :D
Recommended Posts