Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Megtaláltam...

Az mi a töcs a tetején??? Lefújó??? :D

az egy külsö wastegate.. ha kell azthasznalod ha nem akkor a tubojét és akkor ide egy lezáro kerül

Elküldve
az egy külsö wastegate.. ha kell azthasznalod ha nem akkor a tubojét és akkor ide egy lezáro kerül

Gondoltam arra is, csak picinek tűnt...de most olvasom, hogy 38-as...

A turbó elviekben belső wastgate-es...szal ez engem nem érint...

amúgy világoljá mán fel, hogy miért jobb a külső wg mint a belső...vagy semmi kül?

Elküldve
Mivel olcsón tok turbót venni...így kb fele áron megúszom így összeszedve... :D

nah így már értem.. :P

énisakarok turbót olcsón :D ;)

Elküldve
árában bazzeg ................

nem kell megfizetni hogy rá van vésve atp

jovanmááá, de ezt eddig senki nem mondta, hogy azé mokoltok me felébe gyün ki...

azthittem csak simán szerettek szopni ;) :P :D

Elküldve

360$ az atp

ha ugy nezem ez sem olyan drága

de ugyan ugy nez ki mint amit fentebb beszurtam 120 $ ért

ha van t25 ös talpal akkor az ugy igen olcso lessz

"ATP cast iron manifold designed for T25 or T3, T3/T4 turbo applications. Will work on any 20v 1.8T motor. Applications include VW Golf/Jetta IV, VW New Beetle, Audi TT, Seat Leon, Audi A3, Audi A4, Passat, and Audi S3. Hi-temp cast iron 1/4" walls prevent cracking under severe heat. Precisely drilled for head studs and threaded (8mm x 1.25" for T25/GT28R/RS or 10mm x 1.5 for T3/GT30R/GT35R) for either T25 or T3 inlet bolt patterns. *Cast with external wastegate flange, but can be blocked off with blockoff flange for integral wastegate setups. Specify T3 Flange or T25/T28/GT28R/GT28RS Flange"

vvw001-01.jpg

Elküldve
Csak azt mondják, hogy sok a gagyi...és kifújnak... :D De lehet ezek csak a szokásos városi legendák...

akkor ott az atp cirka 70e ft...

az én leömlöm is 99$ volt +szallitas crika 40e ft bol megusztam

Elküldve
Havassy szerint azok a talpak jók igazán, ahol az összes cső a forgólapátok irányába néz, és egyforma hosszú :D

Hely híján ez nálam macerás...mert a tűzfalnál van a turbicsek...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.