Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ne légy kíváncsi....

tippeltünk milyen moci van a nissanba :D

Engem miért nem kérdeztetek, már mindent tudok róla? :D

Tökölön ment valami 11.2-t... ;)

Ja és rövid kihagyás után újra van zöldkártyám.... :P

Elküldve
Engem miért nem kérdeztetek, már mindent tudok róla? :D

Tökölön ment valami 11.2-t... ;)

Ja és rövid kihagyás után újra van zöldkártyám.... :P

grat a zöldkártáyhoz :D

gyári adata a 11,7

Elküldve
grat a zöldkártáyhoz :D

gyári adata a 11,7

Amennyire tudom, ugye kapott egy új rendszert kat nélkül, meg valami chipről is volt szó... ;)

Elég ha mind a kettő csak 10-10%-ot hoz a gyárihoz képest... :P

Elküldve
Amennyire tudom, ugye kapott egy új rendszert kat nélkül, meg valami chipről is volt szó... ;)

Elég ha mind a kettő csak 10-10%-ot hoz a gyárihoz képest... :P

hát igen nagyon kellett mert a 11.7 elfogadhatatlan :D

Elküldve
Ciánozás volt hogy a két főoffmester még az uccsó 24 óra legtöbbet hozzáböfögői közt sincs?

Anti erősen dolgozik egy RS projekten de többet nem árulok el majd ő ;) :D

Elküldve
Anti erősen dolgozik egy RS projekten de többet nem árulok el majd ő :P :D

Fotosop?

Vagy most dolgozott három napot egyből összejött a kess egy zsírúj RS6-ra? ;)

Elküldve
Vagy most dolgozott három napot egyből összejött a kess egy zsírúj RS6-ra? :D

Lehet hogy az alagsori garázs alatt növekedett a külföldi túristák hulláinak száma ;)

Elküldve

én kb 50 perc alatt alig mozdultam, végül feladtam leraktam a kocsit az Árpád-híd _pesti_ oldalán és bkv-val jöttem be :D

láttam, hogy azon a vasdarabon amit kib@szott valami értelmi fogyatékos a gyári bmw is alig birt átvergődni.....ilyenkor eltűnik belőlem a liberális pacifista megbocsátó jófej és addig verném sz@ros budikefével az ilyen retardált, dilettáns idiótát amig mozog ;)

Elküldve
én kb 50 perc alatt alig mozdultam, végül feladtam leraktam a kocsit az Árpád-híd _pesti_ oldalán és bkv-val jöttem be :D

láttam, hogy azon a vasdarabon amit kib@szott valami értelmi fogyatékos a gyári bmw is alig birt átvergődni.....ilyenkor eltűnik belőlem a liberális pacifista megbocsátó jófej és addig verném sz@ros budikefével az ilyen retardált, dilettáns idiótát amig mozog :P

Ezt a BKV hozta ennyire ki belőled? ;)

Elküldve
Ciánozás volt hogy a két főoffmester még az uccsó 24 óra legtöbbet hozzáböfögői közt sincs?

Én sajna bazi beteg lettem...ma már fel bírtam kelni az ágyból...e tegnap necces volt nagyon... :D

Elküldve
Fotosop?

Vagy most dolgozott három napot egyből összejött a kess egy zsírúj RS6-ra? :P

:D :D

Még meg kell várni a holnaptól kezdődő két napot...és utána belecsapok... ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.