redline Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Corsa kompressor 250LE http://www.fw.hu/sonique/Blitz-Hits_2005/IMG_1703_800.JPG ez a morcositás is jó Tomi, ugye figyelsz? :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 mikor komolyabb visszajelzést kap az úttól szusszan Úgy. SXP hogy kössem be azt a fost???? milyen fost?
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 milyen fost? Tetőablakot mozgató motorra gondol. ui: lámpákat néztél nekem ? :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Tetőablakot mozgató motorra gondol. ui: lámpákat néztél nekem ? :lol: nem volt
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ja a Tomi is mesélte, hogy elég minimál volt a felhozatal a pattogo korzáról nincs kép? :lol:
Tom Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Gergő! Mikor viszel egy kört a brájzliddal? :roll:
iqbéla Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Láma kérdés, csak erős idegzetűeknek: A turbó és a kompresszor közt van valami különbség? (Ide ne lőjetek)
Tom Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Láma kérdés, csak erős idegzetűeknek: A turbó és a kompresszor közt van valami különbség? (Ide ne lőjetek) Van. :wink:
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 turbót kipufgáz hajtja, kompresszort meg a főtengely...persze ez egy lenagyolt leírás...és talán nem a legjobb topik erre
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Motorháztető nélkül adod az ívet ? :( :D :D :D ;) hol a tiedével hol nyersben 8) má mentem vele 28 km-et ;) tapasztalatok -ültetőrugó zsír vesekőeltávolító program sikeres volt, Koni bácsik dolgoznak rendesen -futóművesnél mos' vótam Lhajtott a péknek a péniszére, mondom mé? erre alámejek nézem a 4ből 4 kuka lengőkarszilent terén.... Cserélt elyet mostanában vki? -1x kizárt a kocsi viva no zár és negyed óráig kellett bütykölni h bejussak :lol: oszt van még 1 csomó jelenség ezekre kell majd választ kapnom -terhelés pl világítás, elektromos ablak használata közben töltés lámpa kigyull és elhalványul minden (szar a test vhol?) -néha kiakad és 2000rpmen prögö a moci, néha meg 5-600 az alapjárat vagy éppen néha leáll a többi zsír :)
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Gergő! Mikor viszel egy kört a brájzliddal? :roll: majd ha már a bizt öv benne lesz minimum :wink: :lol: éééés SXp megint kerülte a választ :)
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ....hol a tiedével hol nyersben 8).... Hogy miként élnek tovább egyes exalkatrészek :D ;) ;) :D Csinál olyan képet is, amikor kék mociháztető van rajta 8)
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 rajta vagyok de most előbb dobok egy hédert mert 9 napja nem volt nyugtom a kocsi mijatt :wink:
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Tomi ezt láttad már: asszem neked ez tetszik Fáj is a szivem! :lol:
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 hrrr ilyen morcosítást akarok Ezzel csak az a baj, hogy nem Opel a lámpa és a sárvédőt le kell venni ha lámpát ki kell venni valamiért mert az is le van heggesztve! Szóval ilyened nem lessz max amit beszéltünk!
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ez a morcositás is jó Tomi, ugye figyelsz? :lol: Végülis erről beszéltünk nem?
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 gagyi lett, de azért durván nézne ki egy ilyen Audi Gullideckel a caravan alatt :lol:
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Takács mester most szólok a péntek mijatt el ne feledd :wink: :lol: Tegnap kicsit koma voltam már mikor beszéztünk....
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Takács mester most szólok a péntek mijatt el ne feledd :wink: :lol: Tegnap kicsit koma voltam már mikor beszéztünk.... viszont nem szóltál délben, polírozógép nem lesz, mer én elfelejtettem
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 viszont nem szóltál délben, polírozógép nem lesz, mer én elfelejtettem Lassan felvehetnél 1 titkárnőt, ha nem felejtenéd el azt is :) :( :D :D
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 viszont nem szóltál délben, polírozógép nem lesz, mer én elfelejtettem ez komoly?
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Lassan felvehetnél 1 titkárnőt, ha nem felejtenéd el azt is :lol: :) :( :D nem egészen tegnap beszéltünk, mondtam, hogy délben hívjon fel, mert különben elfelejtem tehát most a Gerinek kéne a titkárnő ;-)
Recommended Posts